Cumhurbaşkanlığı‘Nın 100 Yıllık Destan Çanakkale Reklamı
-
aynı anda bütün tabanlara yürümüş oy için tarafsız olacağına namusu ve şerefi üzerine yemin etmiş cbaşkanı :)
-
la birileri şunlara hatırlatsın çanakkale de millet kemik toplayıp topuklayıp kaçmadı
ama günümüzde kemikleri toplayıp vatan toprağını terkederek bunuda başarı olarak gösteren bunlar değilmiydi
-
ultrAsker bunu yazdı
aynı anda bütün tabanlara yürümüş oy için tarafsız olacağına namusu ve şerefi üzerine yemin etmiş cbaşkanı :)
Bende bunu yazacaktım.Dibine vurmuş tribünlerin.Oy gelsinde nereden gelirse gelsin gibi bir şey olmuş.
Okuduğu Arif Nihat Asya'nın duasıymış.
"Çobansız bırakma Allahım" geçiyor diye seçmiş belli ki.
Aldım ben mesajı. :)
-
ATATÜRK nerede? Şimdimi akıllarına geldi Vatan, İmralıya Kandile peşkeş çekilen Vatan Şimdimi geldi aklınıza.
-
CyberAngel bunu yazdıultrAsker bunu yazdı
Bende bunu yazacaktım.Dibine vurmuş tribünlerin.Oy gelsinde nereden gelirse gelsin gibi bir şey olmuş.
Okuduğu Arif Nihat Asya'nın duasıymış.
"Çobansız bırakma Allahım" geçiyor diye seçmiş belli ki.
Aldım ben mesajı. :)
Benim kendi facebook hesabımda yaptığım;
A) Cumhurbaşkanı
B) Parti başkanı
C) Din adamı
D) Amigo
E) Hırsız
Mı?
Soru yok cevabı siz bulun...Bunun altında da Cem Yılmaz'ın "Anasını satıyım beyni yok fikri var." repliğinin fotoğrafı
-
endenius bunu yazdı
la birileri şunlara hatırlatsın çanakkale de millet kemik toplayıp topuklayıp kaçmadı
ama günümüzde kemikleri toplayıp vatan toprağını terkederek bunuda başarı olarak gösteren bunlar değilmiydi
Kemik toplayıp kaçsalar neyse. Bir de bunların Çanakkale'de savaşanların ve komutanların başarısını, çabasını hiçe sayan saçma sapan hikayeleri var. Yok bir duman bulutu inmiş içinden sakallılar çıkmış, yardım etmiş. Yok melekler de savaşa katılmış. Askerler üzerinden prim yapacaklarına bari onları oynatsalarmış reklamlarında.
-
İçinde RTE olmayaydı çanakkale reklamı olurdu. Bu bildiğimiz RTE reklamı.
-
Cb iken bile akpye oy pompalıyor ya
Neyse konu gizli değilmiş bi arkadaşı telefonda konuşurkene mahkemeye sevkettiler
Sınav dönemi susuyum
-
FireX bunu yazdıendenius bunu yazdı
Kemik toplayıp kaçsalar neyse. Bir de bunların Çanakkale'de savaşanların ve komutanların başarısını, çabasını hiçe sayan saçma sapan hikayeleri var. Yok bir duman bulutu inmiş içinden sakallılar çıkmış, yardım etmiş. Yok melekler de savaşa katılmış. Askerler üzerinden prim yapacaklarına bari onları oynatsalarmış reklamlarında.
az duymuşsun
ben sanki orada savaşıp görmüş gibi anlatanları biliyorum :D
aslında adam allan yarısı , olacak okadar mucize :D
-
bohçeli bohçeli zavallı bohçeli. gitti yine bohçelinin oylar :) aga milliyetçiler çok ilginç insanlar biraz bayrak ezan gazı verdin mi seni de milliyetçi sanıyorlar. worldz den arak bayraklı reklam ve dombra saçmalığı da etkilemişti bunları. ya bir adam ben gürcüyüm karım arap dedikten sonra türküm diyenleri ırkçılık yapmayın diye aşşağıladıktan sonra ne yüzle bu işlere kalkışır ve ilginci bu kadar insan nasıl bu zokayı yer ben anlam veremiyorum, etkileyici bir ses tonu ve iyi oyunculukla gelinemeyecek mevki yok demekki.