Cumhuriyet Mitingi Ve Rte Nin Suçlandığı Yorumlar
-
http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=1294045
fazla söz bulamadık açıkcası..
konu yanlış yerdeyde düzeltilirse sevinirim kuusra bakmayın uygun bir yer bulamadım..
-
üzerinde düşünülmesi gereken bir şey bu !
-
RTE kısaltmasına uyuz oluyorum ne len bu TRT gibi :| Tayyip de şuna :P
-
ne güzel demiş :D
ne güzel hakaret ediyor :)
-
ilk mesajım silinmiş vardır bi bildiği silen arkadaşın inş buda silinmez .
orda toplanıpta cumhuriyeti kurtaran arkadaşlara teşekkür ediyorum:)))) dikkat edin tuncay özkan sms ile yardım isteyebilir :D
bu tuncay özkanın yeni kanalı açılmış hayırlı uğurlu rüşvetsiz yayınlar dileriz:D sms paraları nere akmış belli oldu
işçilerin parasını veremeyen adam yeni kanal parasını nasıl buldu ilginc tvlere kadın gibi ağlayarak calısanların parasını verebilmek için kanal sattım diyen kurnaz yeni kanal açmış bak allahın işine neyle açdın bu kanalı tuncay
onu kaça satıcak acaba :)
bu garipde kendini siyasetcii sanıyo ya:D vah güzel ülkem vah
sms gönder cumhuriyeti kurtar :D keriz sanıyo bu milleti
buda cumhuriyet savunucumuz ve geleceğin büyük siyasetcisi tuncay özkan :)) basbakan olcak karekter :)
-
sayın Qin,
sayın derken sana terörist elebaşı falan demek istemiyorum ha, yanlış anlama sakın.
yazdıklarının tamamı tuncay özkana ve oraya gidenlere saldırmaktan ibaret.
ama tayyipin yaptıklarını savunamıyorsun, neden? çünkü savunulacak bir yanı yok.
sanma ki akp karşıtı herkes ölüyor tuncay özkan için, ama şu anda kim muhalefet olmayı becerebilirse, gözü açık, ufku açık insanlar da onun peşinden gitmek zorunda kalıyor.
ha tekrar belirteyim, siz akplilerde sayın ın anlamı başkadır belki diye, gerçekten sana pkklı falan demek gibi bir amacım yok, biz insanlar onu bir saygı hitabı olarak kullanıyoruz.
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------ilk mesajım silinmiş vardır bi bildiği silen arkadaşın inş buda silinmez .
orda toplanıpta cumhuriyeti kurtaran arkadaşlara teşekkür ediyorum:)))) dikkat edin tuncay özkan sms ile yardım isteyebilir :D
bu tuncay özkanın yeni kanalı açılmış hayırlı uğurlu rüşvetsiz yayınlar dileriz:D sms paraları nere akmış belli oldu
işçilerin parasını veremeyen adam yeni kanal parasını nasıl buldu ilginc tvlere kadın gibi ağlayarak calısanların parasını verebilmek için kanal sattım diyen kurnaz yeni kanal açmış bak allahın işine neyle açdın bu kanalı tuncay
buda cumhuriyet savunucumuz ve geleceğin büyük siyasetcisi tuncay özkan :)) basbakan olcak karekter :)
-----------------------------hoca tek birşey diyicem eskişehirde cem uzanın çimento fabrikasında çalışan işçilerle konuştum adamlar son güne kadar paralarını aldıklarını söylediler.Bu ülkede İşçilerini para verenelrede ne gözle bakıldıkalrını görüyoruz.
Sizin gibiler için bi kişi vardır bir tek yol vardır onun dışıdna hepsi saçma, basit, mantıksız, devlete-milete zararlı!!
Bu ülkede iki kişiyi desteklerdim biri doğu perinçek diğeri cem uzan.PErinçek gitti cem uzan kaldı..Halada destekliyorum.En azından götümüzü amerikaya satmaktan bin kat iyidir
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------sayın Qin,
sayın derken sana terörist elebaşı falan demek istemiyorum ha, yanlış anlama sakın.
yazdıklarının tamamı tuncay özkana ve oraya gidenlere saldırmaktan ibaret.
ama tayyipin yaptıklarını savunamıyorsun, neden? çünkü savunulacak bir yanı yok.
sanma ki akp karşıtı herkes ölüyor tuncay özkan için, ama şu anda kim muhalefet olmayı becerebilirse, gözü açık, ufku açık insanlar da onun peşinden gitmek zorunda kalıyor.
ha tekrar belirteyim, siz akplilerde sayın ın anlamı başkadır belki diye, gerçekten sana pkklı falan demek gibi bir amacım yok, biz insanlar onu bir saygı hitabı olarak kullanıyoruz.
-----------------------------
yani kim akp muahalefet ederse kim olduğuna bakılmadan arkasından ufku geniş insanlar gidiyor:)haklısın hocamarkasından gittiğiniz insanın önce kim olduğunu bilin sonra gidin tavsiyem sayın kelimesi içinde ben yorumumu yapmısım
kasti sekilde diyceğini hala inanmıyorum apoya saygı duyan bir basbakan son aylarda pkk nın basına bomba yapmuru yağdırmazdı tüm dunyada pkk terorist listesine koymak yardımları kesmek için ve doğuda geceli gündüzlü operasyonlara ok imzası atan bir basbakanın apoya sayın demesini tabiki tasvip etmemekle beraber anlık konusma kazası diye düşünüyorum yoksa apoyu saygı duyulcak konumda gördüğü için değildir
tutturmusunuz iki üç kelimenin arkasını gidiyorsunuz bide basbakanın apove ekibine neler yaptığına bakın güneydoğuda ok
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------ilk mesajım silinmiş vardır bi bildiği silen arkadaşın inş buda silinmez .
-----------------------------hoca tek birşey diyicem eskişehirde cem uzanın çimento fabrikasında çalışan işçilerle konuştum adamlar son güne kadar paralarını aldıklarını söylediler.Bu ülkede İşçilerini para verenelrede ne gözle bakıldıkalrını görüyoruz.
Sizin gibiler için bi kişi vardır bir tek yol vardır onun dışıdna hepsi saçma, basit, mantıksız, devlete-milete zararlı!!
Bu ülkede iki kişiyi desteklerdim biri doğu perinçek diğeri cem uzan.PErinçek gitti cem uzan kaldı..Halada destekliyorum.En azından götümüzü amerikaya satmaktan bin kat iyidir
mukemmelsin hocam :) cem uzan amerikaya bizi düzdürmüyor ama amerikalı firmalarla calısıyor 3 milyar dolar motorola borcunu bize ödetiyor ama amerikada 2 trilyonluk 2 adet ofis daire alıyor ama ve bilmediklerimizmillet uyurken telsimden milletin konturunu çalıyor ama
berke parajını tüm yükünü devletin sırtına bindiriyor ama tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyor ama
torbalarla para çalıyor ama:) neymiş cimento fabrikasında 5 tane işcinin parasını ödemişmiş komik olma hoca
unuttum mazot 1 yl olcakdı dimi D gercekden cok gülmüştüm çok espritüel bi adam saolsun kendileri sever sayarız:D:D
doğu perinceğe gelince sıra apoya karanfiller papatyalar uzatan adam yıllarca gizli servislere hizmet etmiş adam bugün saygı görülcek adam olmuş :) yunanistanda pkk kamplarında dolaşan doğu perincek
bunlar saygı duyulcak kişilerse bende zenci olayım nedim artık
-
Qin bunu yazdı:
hocam yanlıs anlamada bos insansın. Ne o Cumhurıyet mitinglerinden utandınmı?Orada Turk bayraklari sisin sewmediginiz Ataturk bayraklari wardi.uckagıtcı tayyipin gercekleri wardi! bence sen gi en iyisi su 16 yaşındaki cocukları tacixz edenlerin gastelerinden al kendi kendini tatmin et ;) -
tranceport bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
hocam yanlıs anlamada bos insansın. Ne o Cumhurıyet mitinglerinden utandınmı?Orada Turk bayraklar sisin sewmediginiz Ataturk bayraklari wardi.uc kagıtcı tayyipin gercekleri wardi! bence sen gi en iyisi su 16 yaşındaki cocukları tacixz edenlerin gastelerinden al kendi kendini tatmin et ;)
sen baya dolu birine benziyorsun sen yanlıs anlaya bilirsin benim için sakıncası yokdikkat edersen ordaki insanlara lafım yok peşinden gidilen insana lafım dolu insan yazdıklarımı iyi oku
atlayın daldan dala bakalım cem uzan perincek o bu simdide gazteyi kattınız:))hay allahım
ha koç sizin sevmediğiniz dediğin bayrak için ben gecemi gündüzümü katmış biriyim ıspatlarımda
insanları tanımadan klevyedende sallama o bayrak atatrük vs milli değerleri bir tek siz sahip değilsiniz unutma
siz sms ile cumhuriyet kurtarmaya devam edin bu işler seni aşar