Cumhuriyet Mitingi Ve Rte Nin Suçlandığı Yorumlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

Qin bunu yazdı:
    -----------------------------

tranceport bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:

ilk mesajım silinmiş vardır bi bildiği silen arkadaşın inş buda silinmez .

orda toplanıpta cumhuriyeti kurtaran arkadaşlara teşekkür ediyorum:)))) dikkat edin tuncay özkan sms ile yardım isteyebilir :D

bu tuncay özkanın yeni kanalı açılmış hayırlı uğurlu rüşvetsiz yayınlar dileriz:D sms paraları nere akmış belli oldu

işçilerin parasını veremeyen adam yeni kanal parasını nasıl buldu ilginc tvlere kadın gibi ağlayarak calısanların parasını verebilmek için kanal sattım diyen kurnaz yeni kanal açmış bak allahın işine neyle açdın bu kanalı tuncay

onu kaça satıcak acaba :)

bu garipde kendini siyasetcii sanıyo ya:D vah güzel ülkem vah

sms gönder cumhuriyeti kurtar :D keriz sanıyo bu milleti

buda cumhuriyet savunucumuz ve geleceğin büyük siyasetcisi tuncay özkan :)) basbakan olcak karekter :)

tıkla:  http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/6c3e8f57c4f2f491adbe7922c5d6bb7cd7a15ea56dc361bdcf44f28333d69cee0306ba1a17280

hocam yanlıs anlamada bos insansın. Ne o Cumhurıyet mitinglerinden utandınmı?Orada Turk bayraklar sisin sewmediginiz Ataturk bayraklari wardi.uc kagıtcı tayyipin gercekleri wardi! bence sen gi en iyisi su 16 yaşındaki cocukları tacixz edenlerin gastelerinden al kendi kendini tatmin et ;)

sen baya dolu birine benziyorsun sen yanlıs anlaya bilirsin benim için sakıncası yok

dikkat edersen ordaki insanlara lafım yok peşinden gidilen insana lafım dolu insan yazdıklarımı iyi oku

bole atgösslüüyle
    nesaman yuce fettoshlah hazretleri efendi zuahhaha akabe ile tayyeap ile bişi yazılsa sende onların savunucusu gibi atlıon bravo aynen defam bu gazlacok yol kat edersin ;) ayrıca sefiyenede hayran kaldım abilerin ablaların bölemi ogretti :)

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

tranceport bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:

tranceport bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:

ilk mesajım silinmiş vardır bi bildiği silen arkadaşın inş buda silinmez .

orda toplanıpta cumhuriyeti kurtaran arkadaşlara teşekkür ediyorum:)))) dikkat edin tuncay özkan sms ile yardım isteyebilir :D

bu tuncay özkanın yeni kanalı açılmış hayırlı uğurlu rüşvetsiz yayınlar dileriz:D sms paraları nere akmış belli oldu

işçilerin parasını veremeyen adam yeni kanal parasını nasıl buldu ilginc tvlere kadın gibi ağlayarak calısanların parasını verebilmek için kanal sattım diyen kurnaz yeni kanal açmış bak allahın işine neyle açdın bu kanalı tuncay

onu kaça satıcak acaba :)

bu garipde kendini siyasetcii sanıyo ya:D vah güzel ülkem vah

sms gönder cumhuriyeti kurtar :D keriz sanıyo bu milleti

buda cumhuriyet savunucumuz ve geleceğin büyük siyasetcisi tuncay özkan :)) basbakan olcak karekter :)

tıkla:  http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/6c3e8f57c4f2f491adbe7922c5d6bb7cd7a15ea56dc361bdcf44f28333d69cee0306ba1a17280

hocam yanlıs anlamada bos insansın. Ne o Cumhurıyet mitinglerinden utandınmı?Orada Turk bayraklar sisin sewmediginiz Ataturk bayraklari wardi.uc kagıtcı tayyipin gercekleri wardi! bence sen gi en iyisi su 16 yaşındaki cocukları tacixz edenlerin gastelerinden al kendi kendini tatmin et ;)

sen baya dolu birine benziyorsun sen yanlıs anlaya bilirsin benim için sakıncası yok

dikkat edersen ordaki insanlara lafım yok peşinden gidilen insana lafım dolu insan yazdıklarımı iyi oku

bole atgösslüüyle
    nesaman yuce fettoshlah hazretleri efendi zuahhaha akabe ile tayyeap ile bişi yazılsa sende onların savunucusu gibi atlıon bravo aynen defam bu gazlacok yol kat edersin ;) ayrıca sefiyenede hayran kaldım abilerin ablaların bölemi ogretti :)

:))komik çocuk ne espri yapmışsın öyle gıdıkla gıdıkla gül gıdıklamadan gülünmez espriye baksana ne laf yapmışsın helal be:))

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

Qin bunu yazdı:

cold-m4 bunu yazdı:

sayın Qin,

sayın derken sana terörist elebaşı falan demek istemiyorum ha, yanlış anlama sakın.

yazdıklarının tamamı tuncay özkana ve oraya gidenlere saldırmaktan ibaret.

ama tayyipin yaptıklarını savunamıyorsun, neden? çünkü savunulacak bir yanı yok.

sanma ki akp karşıtı herkes ölüyor tuncay özkan için, ama şu anda kim muhalefet olmayı becerebilirse, gözü açık, ufku açık insanlar da onun peşinden gitmek zorunda kalıyor.

ha tekrar belirteyim, siz akplilerde sayın ın anlamı başkadır belki diye, gerçekten sana pkklı falan demek gibi bir amacım yok, biz insanlar onu bir saygı hitabı olarak kullanıyoruz.

yani kim akp muahalefet ederse kim olduğuna bakılmadan arkasından ufku geniş insanlar gidiyor:)haklısın hocam

arkasından gittiğiniz insanın önce kim olduğunu bilin sonra gidin tavsiyem sayın kelimesi içinde ben yorumumu yapmısım

kasti sekilde diyceğini hala inanmıyorum apoya saygı duyan bir basbakan son aylarda pkk nın basına bomba yapmuru yağdırmazdı tüm dunyada pkk terorist listesine koymak yardımları kesmek için ve doğuda geceli gündüzlü operasyonlara ok imzası atan bir basbakanın apoya sayın demesini tabiki tasvip etmemekle beraber anlık konusma kazası diye düşünüyorum yoksa apoyu saygı duyulcak konumda gördüğü için değildir

tutturmusunuz iki üç kelimenin arkasını gidiyorsunuz bide basbakanın apove ekibine neler yaptığına bakın güneydoğuda ok

akpye muhalefet edebilen bi o var şu anda.. napıcaksın denize düşen yılana sarılır..

ama her kim olursa olsun, akp den ve tayyipten daha zararlı olamaz.

ayrıca o pkklıların başına bomba yağdırılmasını sağlayan da tayyip falan değildir, ordu aylarca kıvrandı bi teskere çıkartın da girelim şu ırağa diye, senin sevgili başbakanın 1 seneye anca çıkardı teskereyi, bu kadar amerikan köpeği olmuş durumda.

senin, kardeşlerinin, çocuklarının geleceğini peşkeş çekmiş bir adamı nasıl bu kadar ateşli bir şekilde savunabiliyorsun hayret ediyorum doğrusu, sadece bakıyorum ve hiçbir anlam veremiyorum :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:

cold-m4 bunu yazdı:

sayın Qin,

sayın derken sana terörist elebaşı falan demek istemiyorum ha, yanlış anlama sakın.

ama tayyipin yaptıklarını savunamıyorsun, neden? çünkü savunulacak bir yanı yok.

sanma ki akp karşıtı herkes ölüyor tuncay özkan için, ama şu anda kim muhalefet olmayı becerebilirse, gözü açık, ufku açık insanlar da onun peşinden gitmek zorunda kalıyor.

ha tekrar belirteyim, siz akplilerde sayın ın anlamı başkadır belki diye, gerçekten sana pkklı falan demek gibi bir amacım yok, biz insanlar onu bir saygı hitabı olarak kullanıyoruz.

yani kim akp muahalefet ederse kim olduğuna bakılmadan arkasından ufku geniş insanlar gidiyor:)haklısın hocam

arkasından gittiğiniz insanın önce kim olduğunu bilin sonra gidin tavsiyem sayın kelimesi içinde ben yorumumu yapmısım

kasti sekilde diyceğini hala inanmıyorum apoya saygı duyan bir basbakan son aylarda pkk nın basına bomba yapmuru yağdırmazdı tüm dunyada pkk terorist listesine koymak yardımları kesmek için ve doğuda geceli gündüzlü operasyonlara ok imzası atan bir basbakanın apoya sayın demesini tabiki tasvip etmemekle beraber anlık konusma kazası diye düşünüyorum yoksa apoyu saygı duyulcak konumda gördüğü için değildir

tutturmusunuz iki üç kelimenin arkasını gidiyorsunuz bide basbakanın apove ekibine neler yaptığına bakın güneydoğuda ok

akpye muhalefet edebilen bi o var şu anda.. napıcaksın denize düşen yılana sarılır..

ayrıca o pkklıların başına bomba yağdırılmasını sağlayan da tayyip falan değildir, ordu aylarca kıvrandı bi teskere çıkartın da girelim şu ırağa diye, senin sevgili başbakanın 1 seneye anca çıkardı teskereyi, bu kadar amerikan köpeği olmuş durumda.

senin, kardeşlerinin, çocuklarının geleceğini peşkeş çekmiş bir adamı nasıl bu kadar ateşli bir şekilde savunabiliyorsun hayret ediyorum doğrusu, sadece bakıyorum ve hiçbir anlam veremiyorum :|

oda anasını alip amerikaya gider belki orada hayat kurar nie böle soluosunki!adam ulkesini düşünmek zorunda dil

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:

cold-m4 bunu yazdı:

sayın Qin,

görüşüne saygım var ha sunuda bil ben asla yılana sarılmam adı üstünde yılan

teskere olayı doğya operasyon kandile operasyon deildi hocam aradaki farkı iyi hesap et kuzey  ırağa girme olayıydı

onunda da sebepleri vardı hocam bakın bir operasyonla veya bu teskereyle pkk bitcekdiyse

neden 24 yıldır bu operasyon yapılmadı neden 30 bin insan ölmesi beklendi ve kaç kez kuzey ırağa girildi sonuc pkk yine varlığını sürdürüyor

2: bugün amerika kuzey ırak bataklığına 300 milyar dolar döktü barzanı  ırak hükümeti yardım etmesine rağmen 3 tane diireniş örgütü  ile baş edemedi  1 milyar dolara  muhtac türkiye oraya kaç para dökmesi lazımdı cıkması için

barzani ve ırak hükümeti yardım etmiycekken biz nasıl cıkıcakdık ordan

oraya  girmiş olsaydık iki peşmerge iki amerikan askeri elbisesini giyip bize ateş açsaydı aha amerika bize saldırıyor diye amerika ile burun buruna gelmezmiydik

ve düğüne gider gibi pkk bak biz geliyoz teskere cıksın görürsen sen diyerek operasyonmu yapılır hoca  adamlar heryeri mayınlar bubi tuzaklarıyla doldurdular ve kaç şehir vercekdik biliyomusun

gerilla demiyorum dikkat edin gerilla muharebesinde herzaman vurkaç yapan bir nebze üstündür orda coğunluk basarı elde edemez taktik başarı elde eder  biz ucsuz bucaksız dağlarda pkk nerde bulcakdık biraz mantıklı olun koskoca savaş uzmanları bile kuzey ırağın ne kadar zor ve tehlikeli olduğunu anlattılar tvlerde şehidimiz çok çok fazla olabirdi çünkü kancıkların yeri belli değil tuzak kurup vurup kaçıyorlar

hadi kuzey ırağı bitirdik sayıyorum

ya yunanistandaki pkk lıları ya belcikadaki pkk lıları

ya almanya hollanda dünyanın dört yanına yayılmış pkk lıları nasıl bitircez hepsine silahlamı saldırcaz :)

hersey ince hesaplar la olan seyler devlet ve ordu bunları hesaplıyarak geereken zemini oluşturarak operasyon yapıyor

öyle hadi lan kuzey ırağa girelim imzala la tayyip su evrağı biz  gidiyoz diyerek olmaz bu işler zamanlama çok önemli

devlet askerle basbasa verip bunu karara bağladı buda tabiki zaman aldı

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:

@Qin, ilk sayfada eklediğin fotoğraf, ismi geçen şahsın gazetecilik döneminde çekildi. Yine de tasnif edilmeyecek bir durum fakat parti propagandası içerdiği için genellemen yanlış olur. Parti olarak düşünülmemesi gerekir. Şahsın kendisiyle alakalı bir durum.

tayyşipde parti kurmadan önce söylemişti o sözleri nedne simdi parti sine mal ediliyor hocam öncesi sonrası yok

kanunlarımızda gazteciler apoya cicek karanfil verebilir diye bir madde yok dimi

gazteci oldu diye apoya gül verme hakkınamı sahip ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

boşsunuz boş.

hala avunun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

yasin el kadı gibi bi oç a tbmmm de kefil olan bi adamdan ne bekliolar annamıore :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:

yasin el kadı gibi bi oç a tbmmm de kefil olan bi adamdan ne bekliolar annamıore :|

AKPnin ak tam bir  göt parti,hala savunuyorlar tayyip gibi zapsu gibi oçleri

Toplam Hit: 3449 Toplam Mesaj: 23