folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cumhuriyetin İlk Meclis"İ

Cumhuriyetin İlk Meclis"İ

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Herneyse yaa ben niye Muhattap alıyorum ki.......  Bak seni muhattap almıyordum yazmıyor orda kendime kızıorum niye muhattap alıyorum diye bilmem anlatabilim mi? Konu lastik gibi çek çekebildiğin yere kadar..

düşüncelere özneldir yada nesneldir bu doğru ama konuyla bi alakası yok şuan kişiyi ilgilendiren bi haber deil o kişileri ilgilendiren anladın mı?

Fethullahın kanalının samanyolu olduğunu bilmeyen yok zaten ama haber7 ninde kime çalıştığını biliyoruz.

Ya bide konuyla alakasız biçimde Atatürke bi yaabancı bilmem nede dinsiz demişti die birşey demişsin konuyla ne alaka hemen çarptırmışsın olayı Atatürke kim dinsiz derse karşısında Türk milletini bulur.. İster nurcu ister Abdli ister yabancı olsun farketmez.. Diyenlerde gerekli cevabı alır,her zamanda almıştır..

Atatürkün sözlerini kopyalamadım duya duya ,okuya okuya,öğrene öğrene,anlatıla anlatıla, araştıra araştıra zaten zamanla beynime kazındı anlıyormusun Atatürkün Her sözüde kalbimde emin ol Biz Atatürk ve vatan uğrunda ölmeye hazırızzzz gençleriz kalbimizde olmasa zaten Atatürk yolunda ilerlemeyiz.. Takkecilere,zikircilere inanmıyoruz,tapmıyoruz.. Kuran-ı Kerimi bizzzat kendimiz okur başkalarının masallarını dinlemeyiz....

mkonur Kardeşim emin ol senden ben çoooook çokkkk daha iyi bilyiorum o okulları benim Teyzem her ay 15,20 milyar bağışta bulunduuğu için Kafanı hiç yorma senn.. Fethullahın kaldığı saray yuvası 2dönüm arazilik villasınıda biliyorum amerikada.. Evet doğruu Atatürkü anlatıolar ama Ülke rejimi nasıl yıkılır.. Fethullahın kasetinde olduğu gibi 2ileri 1geri tattiklerinide çok iyi aşılıyorlar..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    mkonur persian ın dediği gibi okulları bende cok ii biliom.evt atatürkü anlatıo olabilirler ama yine persian ın dediği gibi ülke rejimi nasıl yıkılır gibi.allah kahretmesin nurcu bi ailenin kızını seviorum ve hepsinin nasıl bi düşünceye nasıl bir fikre sahip olduklarını biliorum..şeriatçılar , nurcular , zikirciler vb.. unutmamalılar ki şu ülkede dinlerini yaşayabiliolarsa bu hz.muhammed sayesinde deil atatürk ün milli sevgisi sayesindedir !!

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    -----------------------------

Nurcular bu haberi üstlenmişler bu resmi biz bulduk gibisinden diye ama bu haber kaynağı sadece onlara  ayit değil.

http://www.haberx.com/n/1013410/milli-egemenlik-boyle-ilan-edildi.htm

Vede..

Atatürke dinsiz diyen Cemaatçiler bu resimden sonrada Haber7 ye bakın sitenin altında yorumlara Atam gözlerim doldu sizi böle görmekten filan gibisinden laflar etmişler cidden ne yaptıklarını,ne dediklerini kendileride bilmiyor Tek bi gerçek var mantaliteleri ortada ŞERİAT.... :S

-----------------------------
    helal olsun hocam.Seni çok takdir ediyorum site içinde genel yazıların düşüncelerin gerçek anlamda süper.Çok beğeniyorum fakat benim diyeceğimide ağdımdan aldın ya daha ne diyeyim sana :).Evet alttaki yazıya bakın işte bunlardır Atatürk ün gazetedeki kafasını resimden yırtan, bunlardır Atatürk ü sevmeyip laf söyleyenler.İşlerine gelince nasıl dize geliyorlar.

Siz Atatürk ün mirasları karşısında böyle boyun eğecek kişilersiniz...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mkonur sustun buyur gel ben sana Fethullah Gülenin arazisini gezdittireyim Yada okullarda derslere sokturayım gör bakalım ne öğretiolar. Nurcuların özel Okullarında bile Adam inönüye sövüyor Atatürke Ne yaptı omu savaştı askerler kazandı dior,dinsiz diyor,islamiyeti durdurmaya çalıştı dior Ağza alınmıcak kelimeler kullanıor Bir kişi deil hatta Hepsi nerdeyse.. o yüzden herşeye suni bakma objektif ol.. Araştır öğren ondan sonra konuş.. Bak biz dioz Tayyip bu ülkede çalıştı iyi şeyler yaptı Ama özelleştirme yaparak en kolayına kaçarak Vatanı satarak o yüzden 1Doğru 3yanlışı karşılamıyor bilmem anladın mı....???  Ve bide adamlar utanmadan özelleştirmeye karşıyız diye konuşma yapıyorlar o yazıyı Cumburbaşkanlığı konusunda yazdım ama Tayyipcilerden de kimse cevap veremedi....

Zumsuk kardeş teşekkür ederim ayrıca aynı düşünceleri paylaşıo olmamız beni cidden mutlu etti..

Bir haber daha Nurcular hadi bare bu habere cevap verin.. Fethullah gülenin Amerikan okullarına 2milyar dolar Bağışını bilmeyen yok.. Garibim bare hepsini oraya aktarsaydıda para ellerinde patlamasaydı..

BAKIN VE GÖRÜN BU ADAMLARA VERDİĞİNİZ PARALAR BU ADAMLARIN BOĞAZLARINA GİRİYOR YADA DERECE YAPICAK VEYA FAKİR ÇOCUKLAR SEÇİLİP PARA VERİLEREK (YANİ TRANSFER) OKUTULUYOR YANİ KERİZLERİN PARALARIYLA..

PARA İLE OKUYANLARADA KOL GİBİ PARA ÖDETTİRİLİYOR SÖZDE YARDIM DİYE..

ÖRNK. KÜLTÜR 2000 HAFTADA 7GÜN ETÜT,HERGÜN 1E BİR DERS ANLATIMI YAPARKEN KAYIT PARASI 2BİN YTL ALIYOR..

YEŞİLIRMAK(BİLENLER BİLİR NURCULARIN) HAFTADA 2GÜN ETÜT ODA KÜFÜR EDER GİBİ KAYIT ÜCRET 3,6BİN YTL BUNLAR DİNİ PARA KARŞLIĞI KULLANIYORLAR.... ARALARINDA DÜZGÜNLER VAR ONLARDA DÜZGÜN OLSA NE OLACAK  ADAMLAR KÖKTEN ZATEN AŞIRI ŞERİATÇİ REJİM YIKMANIN FİLANLARI İÇERİSİNDE..

Burda yukarıda Bahsettiğim haber.. NOT:Fethullahçılar bu kadar yazıyı okursanız eminim Üstat olursunuz çünkü Siz Anca hocanızın konuşmlarını dinlersiniz kendiniz okumazsınız... Olmazsa hocanıza verin elinden size okusun cd ye çeksin sizde dinleyin.. ARAYADA 1 2 AĞLAMA EFEKTİ KATAR TAMAMDIR.. HEM HOCANIZ CD İŞİNDEN DE YİNE PARAYI KIRAR........

KANAL 7'ye operasyon
    Kanal 7 Avrupa'ya düzenlenen baskından sıcak gelişmeler...

25.04.2007 20:17

Kanal 7 Avrupa’ya Alman Polisi’nden Şok Baskın

Bugün sabah saat 10:00’da Alman Polisi Kanal 7 Avrupa Ve Deniz Feneri Avrupa Derneği’ne eş zamanlı olarak baskınlar düzenledi.

Toplam 2 savcı ve 340 polisin katıldığı operasyonda Kanal 7’nin Frankfurttaki merkezi ile Deniz Feneri Avrupa Derneği polis tarafından ablukaya alındı.

Deniz Feneri için toplanan 16 milyon Euro paranın 8 milyonunun Kanal ‘7e aktarıldığının tesbit edilmesi üzerine başlayan operasyonda 60 kadar polis Kanal 7 merkez binasında bir kamyon dolusu evraka el koydu.

Eş zamanlı olarak Kanal 7 ve Deniz Feneri Avrupa’nın tüm Almanya çapındaki bürolarında devam eden baskınlar sırasında tutuklamalarda yaşandı.

Almanyadaki Kanal 7 Operasyonu ilgili gelişmeler netleşmeye başladı.

Şu an kadar Kanal 7 Avrupa Gene Müdürü Mehmet Gürhan ile Mali Sorumlu Firdevsi E. Tutklandı.

Savcı sözcüsü adı geçen 2 kişi hakkında tutklama kararının operasyon öncesinde verildiğini belirtti. Kanal 7 Avrupadaki tüm çalışanların cep telefonlarına ve bilgisayarlarına el konuldu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=21208&cat=110&dt=2007/04/25

Alın buda kaynak sonra yalanlarsınız..

Hee bide resimlerede bakın resimlerdeki kutuların içlerinde para filan yok iftira atıoz biz size içlerinde kalem,silgi var fakir öğrencilere dağıtılmak için :) yanlarınada yeşillik katsın diye birazda dolar serpiştirmişler o kadarcıkk.....

Ertan bak aşağıdaki yazıyı sen yazmıştın..

Sadece haber7 resmi paylaşmış.Ayrıca nurculuk ile nasıl bağdaştırdın pek anlayamadım..

Ben haber 7onların gibisinden konuştuğumda inanmamaıştın paraları akıtıolar demiştim hatta.. YÜCE ALLAH NE KADAR BÜYÜK Kİİ DENİZ FENERİNİN BU AKŞAM HABERİ ÇIKTI KANAL7 YE PARA AKTARILMAK ÜZERE..

SİZ HALA NEYDE İNAT EDİYORSUNUZ SÖYLERMİSİNİZ.........

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    konu amacından saptı şovenistler ortaya çıktı [kilit]

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 2689 Toplam Mesaj: 17