Çuvalın İntikamını Alan Albaya Soruşturma(Yok Artık)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
abi ergenekon büyük nimet devlet için
işine gelmeyene yani devleti adam etmeye çalışana
bu 'ergenekoncu' diyip hopp içeri alıyorlar
-----------------------------herkes u kadar kolay anlayamıyor ... neymiş darbecilerden bıkmışlar felan .. İnşallah herkes sonunda bunu anlar !!
-
herkesin yanlışı kabahati vardır elbet ama o mevkideki vatanı için göğsünü siper eden adamlar öyle saçma konular ile suçlanıyor ki..vatanı için savaşan adam vatana ihanet eder mi..develtin başındakiler denizaşırı ülkelerin kuklası olursa yarın bi gün Atatürk hakkında da vatana ihanetten çamur atarlar
-
y4r4m4z bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
Başlığı öyle bir yazmışsın ki görenden amerikalıyı sorguladığı için soruşturma açıldığını zannedecek. Bu ülkede ergenekondan dolayı generaller tutuklandı, albay mı tutuklanmayacak? Hayır niye korkuyorsun ki? Zaten masumsa salınır.
-----------------------------katılıyorum.abartmanıza gerek yok.içerden hepsi çıkıyo zaten dışardaki bağlantıları sayesinde.sanki içerde kötü muamele ediyolar.varmı hani elinizde bir bulgu?adamlar her tarafa iyice yerleşmiş,bu soruşturmayla falan bitmediklerine bakılırsa hala sağ sol mücadelesi devam ediyor...
hem ne malum adamın kimin tarafında olduğu?abd tarafında olup tepki çekmemek içinde yapmış olabilir,sanki adamın içini biliyorsunuzda...
-----------------------------ne dış bağlantısı çıkan adamlar delil yetersizliğinden çıkıyor zaten kaç zaman içeride yattı hâlâ mı içeride kalsın ne istiyorsunuz anlamıyorum ki babanı içeri alsalar serbest kalsa onun için de böyle söylersin sen nasıl bi zihniyet sizdeki
"hem ne malum adamın kimin tarafında olduğu?abd tarafında olup tepki çekmemek içinde yapmış olabilir,sanki adamın içini biliyorsunuzda..."
sen biliyormusun peki ? abd li albaya böyle bi muamele yapacak birisi sence kimin tarafındadır ?
-
Thelordmax bunu yazdı:
Konunun ayrı şekilde yorumu var tabiki ama başlıkla konunun bi bağlantısı yok. saçma olmuş.
Başlığına bakan konuyu farklı şekilde algılar. Başlığı ya sen sallamışsındır yada türkçesi kıt bir gazeteci..
Ne yani soyup sorgulayan bi adam dokunulmaz mı oluyor a.k ?
Konunun asıl içeriğine gelince ; adama daha dokunan yok panik yapmışsınız.
bi milyon kişiye soruşturma açıldı ergenekon hakkında. Topu topu 20-30 kişi içerde ( bu bile fazla herhalde )
-----------------------------başlık zoruna gidiyorsa iyi oku bi daha oku sonra gel haberin içerisini oku elbette kafan alacaktır. böyle vatan evlatlarını içeri alıyorlar elin teröristleri dışarıda cirit atıyor. senin gibi asker düşmanlarıda böylesi haberlere göbek atıyor.
-
y4r4m4z bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
Başlığı öyle bir yazmışsın ki görenden amerikalıyı sorguladığı için soruşturma açıldığını zannedecek. Bu ülkede ergenekondan dolayı generaller tutuklandı, albay mı tutuklanmayacak? Hayır niye korkuyorsun ki? Zaten masumsa salınır.
-----------------------------katılıyorum.abartmanıza gerek yok.içerden hepsi çıkıyo zaten dışardaki bağlantıları sayesinde.sanki içerde kötü muamele ediyolar.varmı hani elinizde bir bulgu?adamlar her tarafa iyice yerleşmiş,bu soruşturmayla falan bitmediklerine bakılırsa hala sağ sol mücadelesi devam ediyor...
hem ne malum adamın kimin tarafında olduğu?abd tarafında olup tepki çekmemek içinde yapmış olabilir,sanki adamın içini biliyorsunuzda...
-----------------------------suçsuz yere hapis yatmak zaten kötü muamele değilmi
-
Lathedarkman bunu yazdı:
y4r4m4z bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------ne dış bağlantısı çıkan adamlar delil yetersizliğinden çıkıyor zaten kaç zaman içeride yattı hâlâ mı içeride kalsın ne istiyorsunuz anlamıyorum ki babanı içeri alsalar serbest kalsa onun için de böyle söylersin sen nasıl bi zihniyet sizdeki
"hem ne malum adamın kimin tarafında olduğu?abd tarafında olup tepki çekmemek içinde yapmış olabilir,sanki adamın içini biliyorsunuzda..."
sen biliyormusun peki ? abd li albaya böyle bi muamele yapacak birisi sence kimin tarafındadır ?
tabi dış bağlantı bee.sanki ne olup bittiğini bilmiyoruz askeriyede!
el altından türlü belgeler çıkıyor ıslak imza yalanlanıyo falan filan.saf mı sanıyorsunuz siz milleti.yıllardır terörün devam etmesi için çabalayan sütü bozuk komutanlar var.yalanmı?memleketin masum askerine türlü eza cefa çektiren bu komutanlarımı sevcez bea.
bi kamu oylaması yap kim askeri sıcak buluyor bir sor.bunun sebebi oraya yıllardır yerleşmiş zihniyetin yaptığı soğuk muameleler.
örnek verelim içeri alınan komutanlardan birinin mali giderleri araştırılıyo ve karısının 7 trilyona maydonoz aldığı bulunuyo...7 trilyon yaa..millet yıllardır TSK ya yardım ediyor gel gelelim bizim TSK yıllardır aynı yerde.neden çünkü sütü bozuklar vatan millet derdinde değil kendi derdinde..
bu yargılamadan pek bir umudum yok çünkü hala israil kökenli bi tuğgeneral var başta.o ordayken ben bi halt olacağını sanmıyorum.o gitse yine geliyo bi benzeri.demekki altta başka birileri var..şuan sadece olan şey arı kovanına çomak sokulması..netice yok haliyle adamlar bir şekilde çıkıyo..
ben adamın masumiyetine birşey demedm ama sen içini biliyo gibi abd li albaya böyle muamele etmiş deyip baş tacı ediyorsun.adamlar böyle yüzlerce oyun oynuyo orada medya desteğiyle.bunlara ancak sen gibiler kanar...
gerçi kabahat bende,haksızlığın hak olarak görüldüğü bir yerde hakkı savunmak gibi büyük bir saçmalık olamaz...
-
Normaldır o yakaladıgı topu sorusturmasa soymasa ayagına kırmızı halı serip önünde diz çökseydi albayımız şimdiye terfiyi coktan alıp paşa olurdu.Ama olmadı işte soydu sorusturdu belkide o topa yapılacak en az şeyi yaptı ama gene devletimiz sağolsun herzaman oldugu gibi türkiye düşünen adamları ergenekoncu deyip atar içeri.
-
y4r4m4z bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
y4r4m4z bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
tabi dış bağlantı bee.sanki ne olup bittiğini bilmiyoruz askeriyede!
el altından türlü belgeler çıkıyor ıslak imza yalanlanıyo falan filan.saf mı sanıyorsunuz siz milleti.yıllardır terörün devam etmesi için çabalayan sütü bozuk komutanlar var.yalanmı?memleketin masum askerine türlü eza cefa çektiren bu komutanlarımı sevcez bea.
bi kamu oylaması yap kim askeri sıcak buluyor bir sor.bunun sebebi oraya yıllardır yerleşmiş zihniyetin yaptığı soğuk muameleler.
örnek verelim içeri alınan komutanlardan birinin mali giderleri araştırılıyo ve karısının 7 trilyona maydonoz aldığı bulunuyo...7 trilyon yaa..millet yıllardır TSK ya yardım ediyor gel gelelim bizim TSK yıllardır aynı yerde.neden çünkü sütü bozuklar vatan millet derdinde değil kendi derdinde..
bu yargılamadan pek bir umudum yok çünkü hala israil kökenli bi tuğgeneral var başta.o ordayken ben bi halt olacağını sanmıyorum.o gitse yine geliyo bi benzeri.demekki altta başka birileri var..şuan sadece olan şey arı kovanına çomak sokulması..netice yok haliyle adamlar bir şekilde çıkıyo..
ben adamın masumiyetine birşey demedm ama sen içini biliyo gibi abd li albaya böyle muamele etmiş deyip baş tacı ediyorsun.adamlar böyle yüzlerce oyun oynuyo orada medya desteğiyle.bunlara ancak sen gibiler kanar...
gerçi kabahat bende,haksızlığın hak olarak görüldüğü bir yerde hakkı savunmak gibi büyük bir saçmalık olamaz...
-----------------------------ne dış bağlantısı ? sende o sırf askeriyeyi yıpratma amaçlı gazetelerin medyanın yalanlarına inanıyorsun böyle konuşman normal. neymiş f.güleni bitirme planı ıslak imza . e bu ıslak imzanın sahte olduğu anlaşılmadımı ? iftira at milletin beynini bulandır taktiği bunlar ve başarılıda oluyor en basit örneği şuan senin yazdıkların. koskoca orgeneralin rütbelerini askeri mahkemede söküldü suçlu bulunduğu için, her kurumda olduğu gibi askeriyedede çürük adamlar olabilir gerekli cezayada çarptırılır. israil kökenli tuğgeneral diyorsun bi kere o adam orgeneral bu bir. 2. si ilker başbuğ ağlama duvarının önünde resim çektirdiği için böyle israilli diyorsun ama aynı şekilde cami içinde dua ederken ki resmide var ilker başbuğun ? bu durumda senin tezini çürütüyor .ama bunu anlıyacak kafa nerede ?
zoruna gitmiş heralde adamların ceza evinden çıkması. hani bi söz vardır ya tok açın halinden ne anlar diye ? sende gir 2 sene yat sonra senin hakkında delil yetersizliğinden serbest kararı verilsin sana denilsin dış bağlantıları sayesinde çıktı diye :=) adama küfür etmişten beter bi durumdur bu bunu ancak art niyetli askeriyeyi yıpratma amaçlı habercilerin beyin yıkamaları sonucunda söyliyen bi beyinden yoksun insan söyliyebilir.
-
...
-----------------------------ne dış bağlantısı ? sende o sırf askeriyeyi yıpratma amaçlı gazetelerin medyanın yalanlarına inanıyorsun böyle konuşman normal. neymiş f.güleni bitirme planı ıslak imza . e bu ıslak imzanın sahte olduğu anlaşılmadımı ? iftira at milletin beynini bulandır taktiği bunlar ve başarılıda oluyor en basit örneği şuan senin yazdıkların. koskoca orgeneralin rütbelerini askeri mahkemede söküldü suçlu bulunduğu için, her kurumda olduğu gibi askeriyedede çürük adamlar olabilir gerekli cezayada çarptırılır. israil kökenli tuğgeneral diyorsun bi kere o adam orgeneral bu bir. 2. si ilker başbuğ ağlama duvarının önünde resim çektirdiği için böyle israilli diyorsun ama aynı şekilde cami içinde dua ederken ki resmide var ilker başbuğun ? bu durumda senin tezini çürütüyor .ama bunu anlıyacak kafa nerede ?
zoruna gitmiş heralde adamların ceza evinden çıkması. hani bi söz vardır ya tok açın halinden ne anlar diye ? sende gir 2 sene yat sonra senin hakkında delil yetersizliğinden serbest kararı verilsin sana denilsin dış bağlantıları sayesinde çıktı diye :=) adama küfür etmişten beter bi durumdur bu bunu ancak art niyetli askeriyeyi yıpratma amaçlı habercilerin beyin yıkamaları sonucunda söyliyen bi beyinden yoksun insan söyliyebilir.
ıslak imza olayında o zaman neden ilk önce yalanlama yapıldı.1 ay 2 ay adam lay lay lom dolaştı?ben kör olabilirim ama sende pek iyi görüyor değilsin..hem bunu söyleyen kişi de ilker başbuğdu.eğer o zaman mertçe söleseydi o zaman kazanırdı güvenimizi.şu dakikadan sonra umrumda değil artık nerede ne fotoğrafı çektirirse çektirsin...
2 yıl içerde yatan kim var çok merak ettim hem?askeriye yüzünden adnan menderes sadece içerde yatmadı türlü işkencelerede maruz kaldı idam da edildi..bana masal anlatmana gerek yok.bu adamlar sadece sorgulanmak üzere tutuluyo.henüz hüküm giymiş değiller.. -
Lathedarkman bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------adam içeride 2 yıl tutuklu yargılanıyor sonra serbest kalıyor sonra kalkmış niye korkuyorsun bırak yargılansın diyorsun böyle yargılama olurmu birisi sana iftira atacak karakola şikayet edecek mesela adamlarda şikayet üzerine seni aylarca yıllarca içeride bekletecek ? böyle saçma bi durum olur mu ?
-----------------------------Ergenekondaki tutuklamalar biraz abartıldı. Hukukta tutuklamak esas değildir zaten. Dikkat ederseniz adamın tutuklandığı felan da yok. Eğer haksız yere tutukladılarsa AİHM'ye gidip tazminat almak gibi bir hakları var. Ben generallerin gideceğini düşünüyordum, heralde ucuz yırttıklarını düşününce gitmediler.
@AbdullahAzad
Bişey de bakayım ne diyeceksin? Ceza evinden tabut içinde çıkanlar kim? Bir tanesi ölmeden önce çıkartıldı. O da zaten dhkpc li miydi neydi.
@CyberAngel
Gören de sanki askerlerin yargılanmasının yapılmadığını düşünecek. Bugün bile mahkeme vardı.
"herkesin yanlışı kabahati vardır elbet ama o mevkideki vatanı için göğsünü siper eden adamlar öyle saçma konular ile suçlanıyor ki."
gibi bir cümle yazılmış.
Şimdi Şener Eruygur veya diğer paşaları düşünelim. Bu adamlar mesleklerine gençken başlıyorlar, yavaş yavaş yükseliyorlar. Tabi o zamanlar gençken, dağın başında çatışmak zorunda kalıyorlar, gerçekten de vatan için çarpışıyorlar. Sonra yaşlandıkça kendilerini satmaya başlıyorlar, devleti yönetin gibi dışardan emir ve gazlar geliyor, darbe planlıyorlar, Eee şimdi bu durumda adam tutuklanmayacak mı? Bu adamın böyle bir suçu yapma ihtimali yok mu?