folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Çuvalın İntikamını Alan Albaya Soruşturma(Yok Artık)

Çuvalın İntikamını Alan Albaya Soruşturma(Yok Artık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    y4r4m4z
    y4r4m4z's avatar
    Erkek

@ diamonique

kapak gibi cevap oldu galba??? tabi anlayana... 

absolutely every human ll taste the death...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

edit: çuval olayını dicektim ergenekon yazmışım :

11 askerin kafasına çuval geçirilmesini kendine yediren unutan götünün üstünde oturmaya devam eden halkın ta amına koyim...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

O ergenekon bu ergenekon diye alıveriyorlar içeri, şimdi benim kafada şu düşünce belirdi ; demek ki AKP hükümeti tamamen pasifize edilmiş, saf, vur sırtına az mazlumun ekmeğini düşüncesinde bir halk yaratmak istiyor. Yani, kimse iş birliği kurduğu adamları ülkede yargılamasın, kimse tekerine taş koymasın AKP ve işbirlikçilerin.

Bu artık ap açık ortada ve kılıfda hazır - zaten minare hırsızları hiç bi zaman kılıfı uydurmadan minareyi çalmaz :)

Uyu bakalım Türkiye nereye kadar, uyu...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Türkiye yi İsrail ve Amerikanın kucağında değişik pozisyonlara sokan iktidar ve yandaşları bundan elbette zevk duyarlar.Atatürk ün bu ülke hiçbir zaman amerikan mandası olmayacaktır diyerek zamanın amerika başkanı Wilson a gönderme yapmasını kaç vatan evladı hazmetmiş içmiş ezberlemiş.Ya ben şunu anlamadım bu ülkede tam demokrasi var diyorlar neden bu referanduma arkasına saklandıkları dokunulmazlığı kaldıran bir maddecik koymuyorlar anlamıyorum.madem 14. maddenin önü açık.bırakın darbe anayasasını halkı sülük gibi emdiniz be.İsrail anamızı belliyor şükür bundanda bir şey olmadı diyoruz.amerikalı başımıza çuval geçiriyor şükür bir zarar görmedik diyoruz.Kral çıplak millet bunlar gaflet uykuları.Amerikan askeri mardin e kadar deh eder girer.kimse ses etmez.ondan sonra tezkere de hayır dersin aynen amerikalılar 1956 da İncirlik e askeri üs yapıp yerleştikten sonra meclisten Adnan Menderes in izin vermesi gibi tarih ne güzel bir şey.Elin inglizi Amerikalısı size din satar ama sizden toprak ve vatanınızı alır.bu sözler bir kızılderili yerli şefinin sözleri.cahil ülkeler din sarmalına sarılır sürekli aynen biz gibi.ondan sonra sömürülür kalırsın güzel ülkem gibi.Geçenlerde bir yaylaya gittik Antalya nın sıcağından yükseklik 2000 rakım nokta bir yere giderken baktım bir kaç ağacın üstünde ingiliz-alman-amerikan-ve varlığı belli olmayan bir türk bayrağı.Arabamı çekip kenara sordum bir garip local elemana;burada manganez madeni var sondaj çalışması yapılıyor.fırınlama ve ayrıştırma türkiye de pahalı oluyormuş limana indirilerek İngiltere ye gemi ile gönderiyoruz dedi.tamam sağol dedim.bayraklarda o ülkelerden şirketlere ait.üzüldüm yıllardır orada o maden vardı.ama işlenmek için çıkarılarak bir yerlere gittiğini görmemiştim.bu konuda araştırma yaptım bu madenler türkiye de rahatlıkla işlenebilecek özelliklerde.Ülkemin dağları taşları şantiye fakat bu ülke için değil işgücü bu ülkeden hammade ülkeden ama gelde çıldırma.bu ülkede atatürk zamanında yapılan ne kadar yatırım vs varsa hepsi Marshall yardımından sonra durdurulup kapatılmıştır.1946 dan sonra yani sömürgenin başladığı yıllar.Yüzümüzü kapattığımız ellerimizi indirip görünmeyenleri görmeliyiz.Dünya ufacık bir köy olarak düşünen gözü kanlı tröstler var iken bu dünyada biz boş ve incir çekirdeğini doldurmayacak çatırşma tartışma ve kavgalara ittiliyoruz.Çuval rövanşı yada diğer bilinen örnekler gibi dava açanları merak ediyorum.o dava sahiplerini mutasyona uğramış  DGM tipi mahkemeler değil 1926 istiklal mahkemeleri bozmaya çalıştıkları anayasa ve kontrol altına almaya çalıştıkları bağımsız türk yargısı ve yargıçları yargılayacak.

Son sözüm edebi tanıdık bilindik;Türk e küfret cinayet işlesin,Ama türk ü bir güzel becer ses etmesin...

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

Lathedarkman bunu yazdı:

diamonique bunu yazdı:

Başlığı öyle bir yazmışsın ki görenden amerikalıyı sorguladığı için soruşturma açıldığını zannedecek. Bu ülkede ergenekondan dolayı generaller tutuklandı, albay mı tutuklanmayacak? Hayır niye korkuyorsun ki? Zaten masumsa salınır.

adam içeride 2 yıl tutuklu yargılanıyor sonra serbest kalıyor sonra kalkmış niye korkuyorsun bırak yargılansın diyorsun böyle yargılama olurmu birisi sana iftira atacak karakola şikayet edecek mesela adamlarda şikayet üzerine seni aylarca yıllarca içeride bekletecek ? böyle saçma bi durum olur mu ?

Ergenekondaki tutuklamalar biraz abartıldı. Hukukta tutuklamak esas değildir zaten. Dikkat ederseniz adamın tutuklandığı felan da yok. Eğer haksız yere tutukladılarsa AİHM'ye gidip tazminat almak gibi bir hakları var. Ben generallerin gideceğini düşünüyordum, heralde ucuz yırttıklarını düşününce gitmediler.

@AbdullahAzad

Bişey de bakayım ne diyeceksin? Ceza evinden tabut içinde çıkanlar kim? Bir tanesi ölmeden önce çıkartıldı. O da zaten dhkpc li miydi neydi.

@CyberAngel

Gören de sanki askerlerin yargılanmasının yapılmadığını düşünecek. Bugün bile mahkeme vardı.

"herkesin yanlışı kabahati vardır elbet ama o mevkideki vatanı için göğsünü siper eden adamlar öyle saçma konular ile suçlanıyor ki."

gibi bir cümle yazılmış.

Şimdi Şener Eruygur veya diğer paşaları düşünelim. Bu adamlar mesleklerine gençken başlıyorlar, yavaş yavaş yükseliyorlar. Tabi o zamanlar gençken, dağın başında çatışmak zorunda kalıyorlar, gerçekten de vatan için çarpışıyorlar. Sonra yaşlandıkça kendilerini satmaya başlıyorlar, devleti yönetin gibi dışardan emir ve gazlar geliyor, darbe planlıyorlar, Eee şimdi bu durumda adam tutuklanmayacak mı? Bu adamın böyle bir suçu yapma ihtimali yok mu?

tamam ben senin hakkında savcılıga suc duyurusunda bulunayım. senı alsınlar içeri. 2 yıl hiç bi sikim neden gösterilmeden sen içerde yat. sen kendine bunu yedırebılır mısın ? nerde bu adalet demez mısın ? hayatında hapishaneyı bırak nezarethaneye bile düşmediğin belli. o kadar güllük gülistanlık değil olaylar.

hem sen ne dicemide gayet iyi anladın :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

Herkes Ergenekon iddianamesini okudu sanırım.

" Kro "
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

y4r4m4z bunu yazdı:

Lathedarkman bunu yazdı:

y4r4m4z bunu yazdı:

diamonique bunu yazdı:

Başlığı öyle bir yazmışsın ki görenden amerikalıyı sorguladığı için soruşturma açıldığını zannedecek. Bu ülkede ergenekondan dolayı generaller tutuklandı, albay mı tutuklanmayacak? Hayır niye korkuyorsun ki? Zaten masumsa salınır.

katılıyorum.abartmanıza gerek yok.içerden hepsi çıkıyo zaten dışardaki bağlantıları sayesinde.sanki içerde kötü muamele ediyolar.varmı hani elinizde bir bulgu?adamlar her tarafa iyice yerleşmiş,bu soruşturmayla falan bitmediklerine bakılırsa hala sağ sol mücadelesi devam ediyor...

hem ne malum adamın kimin tarafında olduğu?abd tarafında olup tepki çekmemek içinde yapmış olabilir,sanki adamın içini biliyorsunuzda...

ne dış bağlantısı çıkan adamlar delil yetersizliğinden çıkıyor zaten kaç zaman içeride yattı hâlâ mı içeride kalsın ne istiyorsunuz anlamıyorum ki babanı içeri alsalar serbest kalsa onun için de böyle söylersin sen nasıl bi zihniyet sizdeki

"hem ne malum adamın kimin tarafında olduğu?abd tarafında olup tepki çekmemek içinde yapmış olabilir,sanki adamın içini biliyorsunuzda..."

sen biliyormusun peki ? abd li albaya böyle bi muamele yapacak birisi sence kimin tarafındadır ?

tabi dış bağlantı bee.sanki ne olup bittiğini bilmiyoruz askeriyede!
    el altından türlü belgeler çıkıyor ıslak imza yalanlanıyo falan filan.saf mı sanıyorsunuz siz milleti.yıllardır terörün devam etmesi için çabalayan sütü bozuk komutanlar var.yalanmı?memleketin masum askerine türlü eza cefa çektiren bu komutanlarımı sevcez bea.

bi kamu oylaması yap kim askeri sıcak buluyor bir sor.bunun sebebi oraya yıllardır yerleşmiş zihniyetin yaptığı soğuk muameleler. 

örnek verelim içeri alınan komutanlardan birinin mali giderleri  araştırılıyo ve karısının 7 trilyona maydonoz aldığı bulunuyo...7 trilyon yaa..millet yıllardır TSK ya yardım ediyor gel gelelim bizim TSK yıllardır aynı yerde.neden çünkü sütü bozuklar vatan millet derdinde değil kendi derdinde..
    bu yargılamadan pek bir umudum yok çünkü hala israil kökenli bi tuğgeneral var başta.o ordayken ben bi halt olacağını sanmıyorum.o gitse yine geliyo bi benzeri.demekki altta başka birileri var..şuan sadece olan şey arı kovanına çomak sokulması..netice yok haliyle adamlar bir şekilde çıkıyo..

ben adamın masumiyetine birşey demedm ama sen içini biliyo gibi abd li albaya böyle muamele etmiş deyip baş tacı ediyorsun.adamlar böyle yüzlerce oyun oynuyo orada medya desteğiyle.bunlara ancak sen gibiler kanar...

gerçi kabahat bende,haksızlığın hak olarak görüldüğü bir yerde hakkı savunmak gibi büyük bir saçmalık olamaz...

koptum la :D sende haklısın askeriyenin başına fatoş gelmeli o zaman herşey normale binerdi :D şu 7 trilyona maydonoz alındığı bulunmuş diyosun! bunun belgelerini bir cıkarsana hocam ortaya kaynak ver bakalım... TSK yıllardır aynı yerde diyorsun haklısın aynı yerde çünkü maalesef terör örgütünü siyasi olarak temsil etmek demokratik ama terör örgütü ile savaşmak suç bu ülkede! ha bu arada kullanılan tank vs. 10 tl ye götürüyosun sana yepyeni ediveriyolar :D

senin yargılamadan umudun olmadığı gibi benimde yok! aynı sebepten baştaki komutan yüzünden... yerinde adam gibi bir komutan, korkusuz bir komutan olsaydı emin ol bu ülkede ne fatoş kalırdı ne de tayfası...

masumiyetlerine bişi demedim diyosun adamların suclama ile içeride tutulmalarına haklı gözle bakıyorsun... farkındamısın bilmiyorum ama adamları içeri alıyorlar sonrada masumiyetini kanıtla diyorlar... ama anayasada suc kanıtlanana kadar herkes masumdur diyor... ha bi de şu var adamı alıyolar nedeni ne diyosun hele sen bi gel buluruz bişiler diyolar :D buna bir örnek adamları içeri aldıktan ne kadar zaman sonra iddaname hazırlanabildi bi düşün bakalım :D

dış bağlantı dış bağlantı diyorsun madem bunun bilincindeler ne diye engel olmuyorlar...  yasa vs. herşey ellerinde değil mi? bu kadar saftrik olma hocam kimin ne bağlantısı var herşeyi biliyoruz ;)

iki postunun birinde adamın içini biliyosunuz sanki diyorsun ama dönüp hala karşı fikri savunuyorsun peki sen bu davayı yürütenlerin masumane ve tarafsızlıklarını nerden biliyorsun?

@diamonique hocam paşaların ileriki zamanlarda devleti sattıklarını düşünüyorsun peki neden satmadıklarını düşünmüyorsun? bu ülkede kendini köprü altında pazarlar gibi pazarlayan bir grup varsa o da siyasilerdir! asker sadece verilen yetkiler ışığında işlem yürütür... bi de askeri mahkemelerde yargılamaktan korkuyorlar madem hukuka güveniyorsun askeri mahkemelerin yargılamalarına neden izin vermediler? ya da bu mahkemeler bu kadar taraflı neden kapatmadılar?

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Herşey apaçık ortada işte.... AB-D yandaşını buldu ülkede... Tüm düşmanlarını köpekleri sayesinde cezalandırıyor.....

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

arkadasım... sorusturma acılması normaldir. ifade vermekte normaldir. zaten sucu yoksa bırakırlar oda anlı ak bi şekilde yine doner... neden bu kadar abartıyosunuz anlamıyorum bilader. gidin baska seylerle ugrasın artık. g*tunuzun boslugundan bilmiyosunuz neyi konusasınız.

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
Toplam Hit: 4163 Toplam Mesaj: 30