Cyber-Warrior‘A Ddos Saldırısı ! Site Kapatılmış.
-
Bunlarda tırstı galiba son olaylardan siteyi kapatmışlar. Siteye girince Aşşağıdaki uyarı yazısı geliyo.
Erişim Engellendi !
DDos Saldırıları sebebi ile içerik Yöneticisi sistemi bir süreliğine kapadı. -
günaydın ! akşamdan beri kapalı.Cwciler akıllarınca çözüm buldu ama oda yemiyor.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
günaydın ! akşamdan beri kapalı.Cwciler akıllarınca çözüm buldu ama oda yemiyor.
-----------------------------Konuyu aradım bulamayınca açayım dedim. Yeni sandım bende. 2 gündür giremiyorum nete dünya durmuş meğer siber alemde.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------şimdi hemen cisco dan ayar yapıp kurtulurlar lsfjsldjfslfsdfl
-
-
ComputerWolf bunu yazdı:
http://kahraman.ayyildiz.org/forum
-----------------------------Database error
ahaha :D hani götlerinden atıp tutuyorlardı ne oldu :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
http://kahraman.ayyildiz.org/forum
-----------------------------ayyıldızı geçtimde, cw nin bu derece pısırık kalacağını vallahi ölsem aklıma getirmezdim. :|
-
sokoban bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------şimdi hemen cisco dan ayar yapıp kurtulurlar lsfjsldjfslfsdfl
-----------------------------abi duyum aldım, anonlar direkt cisco'ya saldırmış.İşin ucunda bordlandda varmış diyorlar.
-
zumsuk bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abi duyum aldım, anonlar direkt cisco'ya saldırmış.İşin ucunda bordlandda varmış diyorlar.
kevın mitnick de işin içindeymiş öyle diyorlar -
sokoban bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ahahaha allah seni netmesin :D
-
türkiyedeki sitelerin %99.9'u bu saldırıyı kaldıramaz hocam. ayyildiz, cw falan lolipop siteler. cw'yi bilmiyorum ama ayyildizin profesyonel firewall'ı olan bir sunucuda barındığına inanmıyorum.