folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Cyber-Warrior‘A Ddos Saldırısı ! Site Kapatılmış.

Cyber-Warrior‘A Ddos Saldırısı ! Site Kapatılmış.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

amk ibneleri birde tayyibin resmini koymuslar.

tayyipde size kosun...

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:
    -----------------------------

BLaBLa bunu yazdı:

Güya Anonymous'a destek veren siteleri hackliyorlarmış ama attıkları indexleri komedi resmen :P

The so-called group called Anonymous hackers may make sense for you .. The fears you have them, and they are up to our power, including Survivors of the war will not end until all of you have finished. You are condemned to eat all the time! We are Turkish...

Anonymouse adlı sözde hacker gurubu sizler için bir anlam ifade edebilir.. Onları var eden sizin korkularınız, bizim gücümüz ile yenene kadar ve onlar dahil hepinizi bitirene kadar savaşı bitmeyecek. Sizler her zaman yenilmeye mahkumsunuz!!! Biz Türkiyeyiz...

Garip gelen birkaç yeri daha var zaten de son 2 cümle beni benden aldı :P Hele hele "condemned to eat - yenilmeye mahkum" kısmı :D

ulan sadece türkçe yazın da cahilliğiniz ortaya çıkmasın bari :D:D:D

yuh be abi bunlar kendilerini ne sanıyorlar çok film izliyorlar a.q. ne kullanıyolarsa ben de istiyorum kafaya bak mükemmel kafa yaşıyo herifler ya :D

-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

BLaBLa bunu yazdı:

Hele hele "condemned to eat - yenilmeye mahkum"

:)

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Carbure bunu yazdı:

BLaBLa bunu yazdı:

:)

sabah sabah sandalyeden düştüm amk bu ne bari 1 kişi ingilizce bilse asdsadasdsadsa

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

BLaBLa bunu yazdı:

Güya Anonymous'a destek veren siteleri hackliyorlarmış ama attıkları indexleri komedi resmen :P

The so-called group called Anonymous hackers may make sense for you .. The fears you have them, and they are up to our power, including Survivors of the war will not end until all of you have finished. You are condemned to eat all the time! We are Turkish...

Anonymouse adlı sözde hacker gurubu sizler için bir anlam ifade edebilir.. Onları var eden sizin korkularınız, bizim gücümüz ile yenene kadar ve onlar dahil hepinizi bitirene kadar savaşı bitmeyecek. Sizler her zaman yenilmeye mahkumsunuz!!! Biz Türkiyeyiz...

Garip gelen birkaç yeri daha var zaten de son 2 cümle beni benden aldı :P Hele hele "condemned to eat - yenilmeye mahkum" kısmı :D

tavuk cevirme = chicken translate

olmus :)

rezillik

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

BLaBLa bunu yazdı:

Omg :D eat my mind

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

konu uplanmış siteye bakayım ne alem dedim bunu gördüm . artık çizgisini belli etmiş (sanki bilmiyorduk) oldu olacak akpartiforum 'a yönlendirin siteyi

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    north
    north's avatar
    Erkek

Anonymous u türkçe alanda yanlış yazmışlar. düşmanını tanımak bu olsa gerek. Ayrıca "You are condemned to eat all the time!" E bildiğim kadarı ile herkes yemeğe mahkum yaşamak adına.  bu cumleden sonra we are turkish, taste our kebaps feel the difference falan yazabilirlerdi :))

http://anonymouse.org/  'u da anon sitelerden biri sanıp hacklemişti iki gruptan biri ama çıkamaradım şimdi.

If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

north bunu yazdı:
    we are turkish, taste our kebaps feel the difference

hocam bu sikik sabahta şu cümlen beni epeyce güldürdü, umarım sen de gülersin :D eyv

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 13846 Toplam Mesaj: 50