Cyber-Warrior.Org Security-Code (Login_User.Asp) Bypass Exploit
-
sen bu açığın ne halta yaradığını söyle bende onu söylicem :)
-
eger bı anlam cıkaramıyorsan, sadece belırtılen site ve exploit in bu duz mantıgı ıle kalıyorsan senınle konusacak bir satır daha muhabetim yok...
-
Tamam Kabul Etmek Gerek, Elbette İçlerinde İyi Adamlar Var
Ama Kendilerini Olduklarından Büyük Görmüyorlar mı ? -
ne kadar CiWi üyesi varsa, ne kadar onların misyonlarına Eyvallah diyen, benimseyen varsa ;
o kadar adi, o kadar kullanılan, o kadar kişiliksiz adam var.
CiWinin ne boka hizmet ettiğini bilseler yada yere göğe koyamadıkları adamların ne kadar adam olduklarını bi anlasalar yüzlerine bakan olmaz.
Gözünüzü açıp bakın ahali. Sadece bakın.
Alayına gider..
-
SecurityMaster bunu yazdı:
-----------------------------ne kadar CiWi üyesi varsa, ne kadar onların misyonlarına Eyvallah diyen, benimseyen varsa ;
o kadar adi, o kadar kullanılan, o kadar kişiliksiz adam var.
CiWinin ne boka hizmet ettiğini bilseler yada yere göğe koyamadıkları adamların ne kadar adam olduklarını bi anlasalar yüzlerine bakan olmaz.
Gözünüzü açıp bakın ahali. Sadece bakın.
Alayına gider..
-----------------------------
-
CW Medya maymunları :) bir bok yapsalar hemen maydaki abilerine abi bak ben bunu yaptım :) yayınlarmısın abi götünü yiyim abi sakso çekim abi :) ayaklarında adamlar WC tulavelete girin rahatlayın ama sifonu çekmeyi unutmayın Bok gibi kokuyor siteniz :)
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------CW Medya maymunları :) bir bok yapsalar hemen maydaki abilerine abi bak ben bunu yaptım :) yayınlarmısın abi götünü yiyim abi sakso çekim abi :) ayaklarında adamlar WC tulavelete girin rahatlayın ama sifonu çekmeyi unutmayın Bok gibi kokuyor siteniz :)
-----------------------------Echoll : arkadaşım emin ol Tahribat'ın içinde çok daha MEDYATİK adamlar vardır. Medyatikliklerine koyayım onların:) Zorla sövdürüp günaha sokuyorlar beni... CiWi'nin medyatikliğini bi günde bitiririm, akılları hayalleri durur da işte eski günleri geride bırakmaya SÖZÜM var benim. Ben artık bu işleri İŞ olsun diye yapıyorum. Kendi capımızda iş güç sahibi ve kariyer peşinde koşan birisiyiz. Hiç uğraşasım yok dünkü özenti boklarla. Gerçekleri bilenler biliyor zaten..
Onun için Exploit'miş, açıkmış, şartmış curtmuş hikaye... Onların kafalarına exploit soktum ben. :)
-
sirhot bunu yazdı:
eger bı anlam cıkaramıyorsan, sadece belırtılen site ve exploit in bu duz mantıgı ıle kalıyorsan senınle konusacak bir satır daha muhabetim yok...
Şimdi oturup ağlıcam amq :D
Madem sen o düz mantığın fazlasında şeylere sahipsin hani ne yaptın siteye ? Somut bişeyler göstersene boş boş konuşacana ?
-
@Nikoteen
adamın demek istediği hani o kadar securitysitesiydiler Türkiyenin en büyük hacker sitesiyiz diye millete caka satıyorlarda neden kendi sistemlerinde blunan açıkları kapatamıyorlar diyo kendilerini bir bok zannedip aslında bir bok bile değiller manasında açığı bulan hacklerde herşey zatenhacklemek değil arkadaş siteleri üzerine exploit yazarak ve çalıştıarak sistemlerinin güvenli olmadığını belirtmiş tokat gibi yüzlerine çarpmış bu da yeter onlarabiriside çıksa tahribat.com üzerine exploit yazsa ve videoda adminlerin şifrelerini bulsa gerek yokhacklemesine benşahsen tahribat.com hacklenmiş kabul ederim
-
Orası öylede SeRDaR'ım üslup anlatıp açıklamaktan çok,tripsel bir üslup olduğu için benim yadırgamam,yoksa Wc'nin lamer kaynadığını herkes biliyor,ki sende geçenlerde yazdığın yazıyla bilinçsiz userların gözünü daha çok açmışsındır zaten..