D-Smart
-
Arkadaşlar babam tutturdu D-Smart al.
Yo geceleri at yarışı mı izleyecekmiş neymiş. Birde kanallar çok olsun diyor ben anlamam bu işlerden pek.
Next mi iyi bu mu iyi hangisi iyi fiyatlar nelerdir ?
Hiç bi bilgim yok yardım edebilecek olan varsa sevinirim !!!
-
http://forum.donanimhaber.com/m_12870346/tm.htm D-Smart Alma Derim ..
-
Doğanları sevmiyorum ben valla açıkçası...
-
para kazandırmayın şu aydın doğana a.q
-
peki arkadaşlar ne alayım babam istiyor tafsiyede bulunun perşembeye kadar almam lazım :(
adam tutturdu at yarışı izleyeceğim die
-
nexstarlar iyi hacı alcaksın 2 uydu mis gibi kurdurcaksın adamlara.. gidip bi nextstar bayisiyle görüş derim ben. detaylı anlatırlar..
-
he bu arada baban at yarışını bahane etmiş eaehuaheuha
-
o at yarışlarını biliorm ben :) ancak şu var at yarışlarını(!) izlemek için bazı kanalalr şifreli olur kart ister fln fln onlarıda iyi sor alırken..next in kartsızı varmı onuda bilmiom..kocaman kurtlarvadisini sundu adam a.q D:
-
Erotik varmış 12:00 dan sonra .)
-
Next harikadır , ülkemizdeki en iyi Receiver'ları üretir kesinlikle Next'i tavsiye ederim.. Aydın Doğan onları kim bilir hangi firmaya yaptırıyor , yada eğer kendi yapıyorsa aydın doğan ın öyle bi altyapıya sahip Üretim yerimi var...Kesin aptal yerlere fason yaptırıyordur..
-
D-smart'ın yaptığı şu anda Türksat üzerinden yayın yapan kanalları allayıp pullayıp bizlere satmak kaldıki satılan D-smart cihazlarının hepsi aynıdır sadece satan firmaların markaları basılmışdır üzerlerine sonuçta hepsi aynıdır.D-smart da kanal sıralaması yapamazsınız onlar istedikleri şekilde kanal sıralaması yapar kullanıcının müdahale yapmasına izin yoktur ve hiç bir D-smart cihazına EMU yazılım (şifreli kanalları açmak için yazılım) yükleyenezsin piyasadaki 100 YTL lik cihazlara bile EMU yazılım desteği var benim tavsiyem 300 YTL D-smart cihazı alacağınıza Linux tabanlı bir Uydu alıcısı almanız DREAMBOX 500 S -İNPAX-HDBOX bunlardan dreambox 400 ytl civarı alternatifleri 250-260 milyon civarı şu anda D-smart cihazı bu cihazların marifetlerinin yanında kaba bir tabirle solda sıfır kalır sana tavsiyem uydu forumlarını dolaş biraz D-smart bölümlerine bak ve birde yukarıda yazdığım cihazların bölümlerine bakıp kıyaslama yapman
Toplam Hit: 3566 Toplam Mesaj: 23