folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder D-Smart 8 Yıl Sonra Çıkan Borç



D-Smart 8 Yıl Sonra Çıkan Borç

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanoonline
    kanoonline's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2007
    Erkek

    maç yayını yapanlara elini verirsen kaba etinde bir lokma almadan bırakmıyorlar. öyle meşhur olduki fatih altaylı bile canlı yayında söyledi.

    27:35 "Digitürk Üyeliği Gibi"

    https://youtu.be/cUIX0F83KjE?t=1652

    kısa süre önce banada 114tl lik icra geldi. neyse mecbur ödedim yoksa iş iyice boka saracak lokma ile kalmayıp kaba eti hunhanca.. 

    IPTV en temizi

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2011
    Erkek
    romeo bunu yazdı

    merhaba arkadaşlar başınıza gelen varmı ne yapabilirim sormak istedim 8 yıl önce 2014 yılında 2 adet ödenmemiş borcunuz sebebi ile yasal takip başlattıklarını söylüyorlar 2014 yılını hatırlamıyorum d*smart kullandığımıda hatırlamıyorum e-devletten sorgulattığımda üzerime bir yasal takip yada icra gözükmüyor sadece d-smart yasal takip diye bişe çıkıyor telefon faturaları sorgulatıldığında işin tuaf olayı geçen sene sorgulattığımda gözükmüyordu şaşırtıcı

    şimdi ne yapmam gerekir sizce ? 

    Hocam sanki baslangic tarihinde bir sikinti var gibi. Normalde 03/01/01 yazsa diyeceksin ki 2001. Bu direkt 0001 yazmis. Sanki tarih yanlis girilip sana borc cikmis gibime geliyor.


    Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
Toplam Hit: 1231 Toplam Mesaj: 13
d-smart