folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Daha Önceden KOSGEB İş Planı Hazırlayan Varmı?

Daha Önceden KOSGEB İş Planı Hazırlayan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar, daha önceden KOSGEB iş planı hazırlayıp ödeme alan varmı?

Gerekli eğitimi aldım ve sertifika mevcut ancak iş planı hazırlama konusunda zaman yüzünden tereddütlerim var. İnternette bunu 1.000 TL gibi bir rakama garanti vererek yapan yerler olduğunu gördüm ne kadar güvenilir tartışılır gerçi teminat imzalıyorlarmış ama kim bilir neler dönüyordur.

Bu konularda deneyimli bir arkadaş var ise görüşmek isterim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

geçen sene yakın bir arkadaşım aldı, aynı sınıfta eğitim almıştık tevafuk olmuştu anlattığına göre 9-10 ay buluyormuş kurul toplandı geldiler parayı vericez dediler vs. müd. yar. sallıyorlarmış bu hafta değil haftaya toplanıcaz diye vb. açmıyorlarlarmış telefonu tüm bunları toplayınca 9-10 ayı buluyormuş yüzdelerle parayı vermeleri not: arkadaşım hafriyat işi için destek almıştı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Takip

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

çevreden aldığım duyumlara göre :

o işten çok birşey çıkmaz. çıkanına restlamadım.

bankaların iş kurmak için verdiği kredileri araştır.

gerçi bankalarda bir sıkıntıda iliğini emerde,   dikkatli olur işi ciddi tutrasan neden olmasın.

torpilsiz birşey dönmüyor. lanet ettim herşeye tırnağın varsa başını kaşı.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

2 arkadaşım harita bürosu açmak için geçen sene destek aldılar kosgeb'den. Çok sıkıntılı olmadığını, biraz da dsi'de müdür olan babası sayesinde rahatça alabildiğini söyledi. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

çevreden aldığım duyumlara göre :

o işten çok birşey çıkmaz. çıkanına restlamadım.

bankaların iş kurmak için verdiği kredileri araştır.

gerçi bankalarda bir sıkıntıda iliğini emerde,   dikkatli olur işi ciddi tutrasan neden olmasın.

torpilsiz birşey dönmüyor. lanet ettim herşeye tırnağın varsa başını kaşı.

Torpilsiz alan 2 kişi tanıyorum süreçte uzamadan gayet akışında sürmüş. Fakat iş planlarını kendilerini hazırlamışlar benim bunun için uygun vaktim olmayabilir danışmanlık firması adı altında bunu yapanlar varmış sanırım ben özellikle bunu merak ediyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

2 tane is plani hazirladim ikiside sorunsuz aldi. Ne is dusunuyorsun sen

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı

2 tane is plani hazirladim ikiside sorunsuz aldi. Ne is dusunuyorsun sen

Hali hazırda çalışıyorum ben zaten özel sektörde, birde dijital baskı sektörü ile alakalı bir internet projesi geliştirdim. Kişiye özel bir ürün diyelim. Proje hakkında çok detaya inmek istemiyorum.

Bu onay alan 2 iş planındaki işleyişi, nasıl hazırladığınızı, değinilmesi gereken noktaları vs. detaylı anlatabilirseniz sevirim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende iş yerini büyütmek için gidip bir görüşeyim dedim yeni makine alımı vs için projeleri durdurduk dediler . 20 30 kişiye ekmek verebilirdim lakin olmuyormuş sonra kosgebi kuranlara çokça küfür etmiştim

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek
    griffin bunu yazdı

Bende iş yerini büyütmek için gidip bir görüşeyim dedim yeni makine alımı vs için projeleri durdurduk dediler . 20 30 kişiye ekmek verebilirdim lakin olmuyormuş sonra kosgebi kuranlara çokça küfür etmiştim

Hangi yıl oldu bu?

Toplam Hit: 1533 Toplam Mesaj: 16