Daha Önceden KOSGEB İş Planı Hazırlayan Varmı?
-
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar, daha önceden KOSGEB iş planı hazırlayıp ödeme alan varmı?
Gerekli eğitimi aldım ve sertifika mevcut ancak iş planı hazırlama konusunda zaman yüzünden tereddütlerim var. İnternette bunu 1.000 TL gibi bir rakama garanti vererek yapan yerler olduğunu gördüm ne kadar güvenilir tartışılır gerçi teminat imzalıyorlarmış ama kim bilir neler dönüyordur.
Bu konularda deneyimli bir arkadaş var ise görüşmek isterim.
-
geçen sene yakın bir arkadaşım aldı, aynı sınıfta eğitim almıştık tevafuk olmuştu anlattığına göre 9-10 ay buluyormuş kurul toplandı geldiler parayı vericez dediler vs. müd. yar. sallıyorlarmış bu hafta değil haftaya toplanıcaz diye vb. açmıyorlarlarmış telefonu tüm bunları toplayınca 9-10 ayı buluyormuş yüzdelerle parayı vermeleri not: arkadaşım hafriyat işi için destek almıştı
-
Takip
-
Up
-
çevreden aldığım duyumlara göre :
o işten çok birşey çıkmaz. çıkanına restlamadım.
bankaların iş kurmak için verdiği kredileri araştır.
gerçi bankalarda bir sıkıntıda iliğini emerde, dikkatli olur işi ciddi tutrasan neden olmasın.
torpilsiz birşey dönmüyor. lanet ettim herşeye tırnağın varsa başını kaşı.
-
2 arkadaşım harita bürosu açmak için geçen sene destek aldılar kosgeb'den. Çok sıkıntılı olmadığını, biraz da dsi'de müdür olan babası sayesinde rahatça alabildiğini söyledi.
-
futurist bunu yazdı
çevreden aldığım duyumlara göre :
o işten çok birşey çıkmaz. çıkanına restlamadım.
bankaların iş kurmak için verdiği kredileri araştır.
gerçi bankalarda bir sıkıntıda iliğini emerde, dikkatli olur işi ciddi tutrasan neden olmasın.
torpilsiz birşey dönmüyor. lanet ettim herşeye tırnağın varsa başını kaşı.
Torpilsiz alan 2 kişi tanıyorum süreçte uzamadan gayet akışında sürmüş. Fakat iş planlarını kendilerini hazırlamışlar benim bunun için uygun vaktim olmayabilir danışmanlık firması adı altında bunu yapanlar varmış sanırım ben özellikle bunu merak ediyorum.
-
2 tane is plani hazirladim ikiside sorunsuz aldi. Ne is dusunuyorsun sen
-
seadog bunu yazdı
2 tane is plani hazirladim ikiside sorunsuz aldi. Ne is dusunuyorsun sen
Hali hazırda çalışıyorum ben zaten özel sektörde, birde dijital baskı sektörü ile alakalı bir internet projesi geliştirdim. Kişiye özel bir ürün diyelim. Proje hakkında çok detaya inmek istemiyorum.
Bu onay alan 2 iş planındaki işleyişi, nasıl hazırladığınızı, değinilmesi gereken noktaları vs. detaylı anlatabilirseniz sevirim.
-
Bende iş yerini büyütmek için gidip bir görüşeyim dedim yeni makine alımı vs için projeleri durdurduk dediler . 20 30 kişiye ekmek verebilirdim lakin olmuyormuş sonra kosgebi kuranlara çokça küfür etmiştim
-
griffin bunu yazdı
Bende iş yerini büyütmek için gidip bir görüşeyim dedim yeni makine alımı vs için projeleri durdurduk dediler . 20 30 kişiye ekmek verebilirdim lakin olmuyormuş sonra kosgebi kuranlara çokça küfür etmiştim
Hangi yıl oldu bu?