folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Daha Önceden KOSGEB İş Planı Hazırlayan Varmı?

Daha Önceden KOSGEB İş Planı Hazırlayan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

ben geçen sene kosgeb'ten belgeyi aldım projemi yaptım arazi vs. hepsini aldım param cebimde bankadan teminat mektubum cebimde bana sana istediğin hibe+krediyi çıkartırız ama 15bin sakalımızı alırız dediler. Balık baştan kokuyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kosgep para veriyor kardeşim alan da sesini çıkarmıyor , çaktırmıyor : )Çünkü hepsi torpille alıyor , millet uyanmasın diye anlatmıyorlar.
    Kosgeb var ama lafta var aq. Sen çıkıp devlet projesi olmayanlara destek vermiyor diye bağırınca , devlet de diyorki Kosgep varya gülüm : ) var da lafda var . Kosgep den faydalanmak istiyorsan Akp nin sağlam bi mevkide üyesi çalışanı olman lazım yada Akp li tanıdıkların olucak yoksa kolay kolay alamazsın. 

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kasgeb dışı ajanslarada bakmak lazım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ozden bunu yazdı
    griffin bunu yazdı

Bende iş yerini büyütmek için gidip bir görüşeyim dedim yeni makine alımı vs için projeleri durdurduk dediler . 20 30 kişiye ekmek verebilirdim lakin olmuyormuş sonra kosgebi kuranlara çokça küfür etmiştim

Hangi yıl oldu bu?

2 sene önce

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Tam üstüne denk geldi bok alırız bu ara hibe mibe :)

http://ekonomi.haberturk.com/ekonomi/haber/1017546-kosgeb-baskani-kaplan-istifa-etti

Toplam Hit: 1536 Toplam Mesaj: 16