Daha Yeni Başladım...
-
öncelikle herkese günaydın beler...
programlama dilleri ve photoshop ögrenmek istiyorum. yaşım daha küçük. sonucta kimse anasının karnında bunları bilmiyordu. ben de yeni yeni nasıl başlayacağımı soracaktım.
programlama dillerinin en kolayından başlamak istiyorum. bu konunun piri olan müridler yardımcı olursa sevinirim. msnden ya da tbt öm sisteminden...
photoshopta ise cs2 ve cs4 arasında kaldım +lerı -lerini sölerseniz ya da direk şu daha ii derseniz onunla başlayayım. hatta link verirseniz güvenilir bi siteden; indireyim. tam sürüm olması rica olunur. ya da tam sürüme ceviririz...
edit: konuyu acacak bi yardım konusu bulamadım. varsa bile bu konudaki bilgisizliğime verin...
-
cs serisi arasında ne fark var bilmene gerek dahi yok,7 den dahi başlayabilirsin,ASP giriş dilleri içinde en yalın ve basit olanıdır.
Döküman bölümünde ASP ile alakalı yeterince döküman mevcut.
-
Programlama bakımından web üzerinde yoğunlaşacaksan eğer ilk önce html'yi öğrenmen gerekiyor. Daha sonra bir programlama dili ( tavsiyem c#) daha sonrada bir database programı (tavsiyem mssql).
-
cs4 en son cıkan sanırım. onu indirebileceim bi rapid linki varsa cok ii olur. tam sürüme gecirmek için de nabıcaz :S.
html için bi döküman mevcut mu?
http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=55 varmış...
-
gördüğün gibi taribatdaki abilen önceden herşeyi düşünüp eklemişler siteye gerisi senin araştırmana kalmış bişey ...
-
o abilerime teşekkürü bir borç bilirim :). inş. bu işte ileri düzeye gelebilirim. ileri de hacke de başlamayı planlıyorum..
-
Kaltz bunu yazdı:
-----------------------------
o abilerime teşekkürü bir borç bilirim :). inş. bu işte ileri düzeye gelebilirim. ileri de hacke de başlamayı planlıyorum..
-----------------------------hiç buluşma. hack gibi salakca bir olguya harcayacagın zamanı ogreneceqın dile ver daha iyi.
-
ps için her zaman en son sürüm en iyisidir diyebilirim:) Programlama dillerine gelirsek Windows altında ögrenicegini varsayıyorum bu durumda Delphi yada .Net ailesinden Vb.net yada C#.net'i ögrenmeni tavsiye ederim yanında da MsSql yada Mysql en iyisi.Bazı insanlara Phpde önerdigim oluyor.Bazı insanlar Vb6 Pascal C ile felan başla diyicekler bunlara aldırış etme bu diller(C haric) artık gecerliliklerini yitirmiş eski dillerdir.C yada C++ ile başlama dememin sebebide daha düşük seviyeli bir dil oldugu için ilk başlarda seni sıkabilir.
-
photoshop icin bircok görsel uygulama videoları v.s var arkadasların dedıgı gıbı kendin ögrenebilirsin.Ben ilk VB6 ile baslamıstım sonra vb.net'e gectim okuldada azbucuk C gostermıslerdı birine başlayınca algoritma mantıgını sevınce dıgerıde gelıyor zevk ile.
-
internetden hiç kasma git belediyelerin beleş veya halkevlerinin sudan ucuz kurslarına ordan öğren.ne kendine eziyet et ne başkasına.
-
c# dan başlıyacağım sandmanin tavsiyesiyle. öncelikle tbt dökümanlarına bakacağım. sonra yazıma başlayabilirim. fikirler için teşekkürler... ama hala cs4 ün tam sürüm tek linkini arıyorum bulursanız haberdar edin...