folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Damarları Belirginleştirme

Damarları Belirginleştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Yağ ile alakalı bir durum. yağ oranın çok düşük ise damarlar ortaya çıkar ama belirli bir yağ indeksi var onun altına düşersen zararlı olur hocam.

Hocam bu yağ hesaplamasına göre yağ oranım %19 , erkek yağ tablosuna baktığımda normal sağlıklı beden diyor yani benim bu yağ oranını kaça düşürmem lazım ? :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slim_38
    slim_38's avatar
    Erkek

Benim bildiklerim şunlar:

Tuzu hayatından çıkar.(deride su tutuyor)
    Az ağırlık bol tekrar olarak çalış.
    Kola vs abur cubur ları hayatından çıkar.

Münferidin münasıbı mükafatından mütefekkir olandır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Yağ ile alakalı bir durum. yağ oranın çok düşük ise damarlar ortaya çıkar ama belirli bir yağ indeksi var onun altına düşersen zararlı olur hocam.

Hocam bu yağ hesaplamasına göre yağ oranım %19 , erkek yağ tablosuna baktığımda normal sağlıklı beden diyor yani benim bu yağ oranını kaça düşürmem lazım ? :) 

Hocam tahmini %14 e kadar yolu var. aşağısı zararmıdır çok da degil yani %10 civarlarında idealdir. Vücudun yağa da ihtiyacı var bunu göz ardı etmek akıl kârı iş değil. Onun dışında vücudun yağ oranı %10 dur ama bel çevresinde toplanmıştır bu biçimsiz durur ama oran %19 dur düzgün biçimde dağılmıştır daha güzel durur. Yani aslında herşeyin başı spordur. Döndük mü yine en başa :D

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    slim_38 bunu yazdı

Hocam tuz , ve kola abur cubur konusunda hem fikiriz :) bunlar için teşekkürler ve öylede yapıyoruz. :) 

Ben şu az ağırlık bol tekrar fikrini tam anlamış değilim 

1 topluluk diyor ki : Az ağırlık bol tekrar (bunun amacını bilmiyorum)

2. topluluk diyor ki : Fazla ağırlık az tekrar (bunu söyleyenler ise kasların şiddete mağruz kalıp gelişeceğinden bahsediyor)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Hocam tahmini %14 e kadar yolu var. aşağısı zararmıdır çok da degil yani %10 civarlarında idealdir. Vücudun yağa da ihtiyacı var bunu göz ardı etmek akıl kârı iş değil. Onun dışında vücudun yağ oranı %10 dur ama bel çevresinde toplanmıştır bu biçimsiz durur ama oran %19 dur düzgün biçimde dağılmıştır daha güzel durur. Yani aslında herşeyin başı spordur. Döndük mü yine en başa :D

Hocam çoook çoook haklısın vücudun omuz bölgesinde yağ yok , göğüslerde biraz var kollarda yok göğüs altında az var, , ama bel bölgesi canımı sıkıyor :) spor yapıyoruz zatende ben amacım doğrultusunda spor yapmak istediğim için böyle bir konu açtım

bu arada hocam bu bel bölgesi için ne yapabiliriz ? :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    mfatihbodur bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

AYNEN.  Benim vücut yağ oranı suyu gececek bu gidişle Spor sart

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Tamamen genetik.Ne kadar yağ oranını düşürsen de o damarlar deriye yakın değilse gözükmez veya az gözükür.

طדṮ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

Tamamen genetik.Ne kadar yağ oranını düşürsen de o damarlar deriye yakın değilse gözükmez veya az gözükür.

Hocam şöyle diyeyim ben spor yapmadan önce , kiloluydum hayatımda kollarımda damar görmemiş bir insandım. :) sonra spor yaptım ön kollarımda damarlar belirginleşti baya bi , yani zorladığımda damarlarım çıkıyor sonra hayatımda pazumun üstünde damarı asla görmemiştim , şimdi yeni yeni allaha şüküüür zorladığımda çalıştığımda belirginleşiyor artı olarak ben omuzumda hiiiç damar görmemiş insandım şimdi yukarı doğru bir ağırlık kaldırdığımda sol omuzumda damar hafiften gözüküyor :) 

Bu şimdi genetik olarak nedir yani yorumun nedir ? hocam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slim_38
    slim_38's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı
    slim_38 bunu yazdı

Hocam tuz , ve kola abur cubur konusunda hem fikiriz :) bunlar için teşekkürler ve öylede yapıyoruz. :) 

2. topluluk diyor ki : Fazla ağırlık az tekrar (bunu söyleyenler ise kasların şiddete mağruz kalıp gelişeceğinden bahsediyor)

Bu konularda çok yazı okudum ama çok tecrübe etmedim :) .

Fazla ağırlık az tekrarda hacim olarak genişliyorsun ama kaslar hiç belirgin olmuyor.
    Az ağırlık bol tekrar biraz daha 2. adım gibi.Biraz kas kaybın olur diyorlar ama kasları belirginleştirior damarlar vs çıkıyor.
    Bu olaya dehidrasyon diyorlardı...Diyetiyle vs'siyle çok sabır gerektiren bir iş gibi gözüktü gözüme :D

Aslında olay yağ oranını azaltmak yine.

Örnek olarak yağ oranlarına bakılırsa ,oran düştükçe damalrlar belirginleşiyor

a

Münferidin münasıbı mükafatından mütefekkir olandır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    slim_38 bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı
    slim_38 bunu yazdı

Bu konularda çok yazı okudum ama çok tecrübe etmedim :) .

Fazla ağırlık az tekrarda hacim olarak genişliyorsun ama kaslar hiç belirgin olmuyor.
    Az ağırlık bol tekrar biraz daha 2. adım gibi.Biraz kas kaybın olur diyorlar ama kasları belirginleştirior damarlar vs çıkıyor.
    Bu olaya dehidrasyon diyorlardı...Diyetiyle vs'siyle çok sabır gerektiren bir iş gibi gözüktü gözüme :D

Aslında olay yağ oranını azaltmak yine.

Örnek olarak yağ oranlarına bakılırsa ,oran düştükçe damalrlar belirginleşiyor

a

Aynen öyle hocam , yağ oranı azaltacağız abur cubur keseceğiz , :) 65 kiloysak 50 kilo olacağız olacak birşeyler :) 

ve 1 konu hakkında daha yorum almak istiyorum.

Bu yağ yakıcı power-plus'lar var l-carnitine diyorlar bunun yan etkileri ve faydaları nelerdir ? 

yani benim duyduklarım yan etkileri sporu bırakırsan yağlanma yapıyormus , sarkmalar filan yapıyormus diyorlar ? 

Toplam Hit: 11015 Toplam Mesaj: 51