folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "Darbe" Gelirmi ? "Balyoz Operasyonunda 8 Tutuklama".

"Darbe" Gelirmi ? "Balyoz Operasyonunda 8 Tutuklama".

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mercan
    mercan's avatar
    Erkek

ergenekon terör örgütünün avukatlığını yapayorsunuz.şimdi de sıra darbecilerimi geldi.

bu ne ya hangi siyasi başlığa baksam chp sempatizanlığı var sonumuz hayrola. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

rhodostethia bunu yazdı:

bişey merak ediyorum.. şimdi bu tutuklanan askerler gerçekten suçluysa.. darbe planları gerçekse vb herşey şuan gösterildiği gibiyse.. bu tutuklamalara karşı çıkan arkadaslar ne cvp verirdir.. hadi onlar çıksın bu yorumun altına darbe planları % 100 gerçek oldugunu varsayıp yorum yazsın..

Medya gündeme getirmiyor senin de haberin yok.

Sayısız ses kaydı youtube'da var. Savcının cumhurbaşkanı olacağım diye feryadları var.

Komutanların günlükleri var vs.. vs..

ben farkındayım durumun... sorduğum şey gayet acık.. sürekli yok sahte belge hede hödö diyenler.. bu belgeler gerçekse darbe planı % 100 doğruysa ne diceksiniz?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mercan bunu yazdı:

ergenekon terör örgütünün avukatlığını yapayorsunuz.şimdi de sıra darbecilerimi geldi.

sitenin genelinde vardır bu chp sempatizanlığı... chp nin birine faydası mı var ? yoo ne faydası olcak.. muhalefetin tahribat şubesi bu arkadaslar.. bi gün şey olmştu.. tayyip erdoğan bi adama ananıda al git demişti burda yemedigi küfür kalmamıstı... sonra deniz baykal halkla böylemi konusulur demişti.. günler aylar geçti.. deniz baykal bi kadının bogazına sarılıyodu... noldu ? kadın suclu oldu .. neymiş ? her insanın sabrı varmış.. böyle acemice muhalefet edenler gercekten var bu sitede. :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Tekel işçilerinin sayısı 10.000

Türkiye nüfusu: 80.000.000

Bu nüfusun içerisinde bulunan üniversite mezunlarından daha fazla maaş alması mantıksızıdr. İnkar mı edeceksiniz?

Tekel telekom ve diğer kurumların salla başı al maaşı olayına vicdanınız nasıl el veriyor?

Diğer özelleşen kurumlar:

-Abi benim tapu işi var hallet.

Tabii ki sakalı dökül halledelim.

-Nüfusu çıkaracam bir yardım etsen.

Elinde gazete olan lütfü bey koltuğuna yaslanmıştır; bugün git yarın gel.

vs...

Bir vatandaş olarak bu olayların kaldırılması bana göre çok iyi birşeydir. Darbe sebebi değil; hükümete saygı duyma sebebimdir. Çünkü bunlara el atmaya kimse cesaret edememişti.

...

Şeriat diyorsunuz..

Şeriatle yönetilmek istenen bir ülkenin ab'ye girmek için bu kadar değişiklik yapması gerçekten düşündürücü.

...

Netice olarak halk bunu yorumlar kararını verir. Halk doğru karar verir. Halk kendi seçtiği kişilerin emrinde olmak ister. Halk kendi seçmediği kişilerin anayasasına itaat etmek istemez ve bu halk Mustafa Kemal Atatürk'ü babası anası gibi sahiplenir.

Onun için rahatınıza bakın. İçerdekiler içeride olduğu muhdetçe darbe falan da olmaz kafanızdan atın.

hani bir sarki var

"bana hep bana bana bana hep bana bana"

(:

bir tekel iscisinin nasil calistigini gordunmu veya duydun mu ? sana gore butun devlet dairesi elemanlari yatarak para aliyor

ama nasil oluyorsa devlet bir sekilde yuruyor.

evet universite mezunlarindan daha cok maas alan insanlar var, doktordan muhendisten daha cok maas alan insanlar var orn: milletvekilleri, danismanlari, yardimcilari, sekreterleri, caycisi, yancisi, soforu, garsonu vs vs.

evet yillardir tekel iscileri salla basi al maasi yapiyorlardi ve fabrikanin carklari kendi kendine donuyordu, siseler kendi kendine doluyordu, sevkiyat kendi kendine yapiliyordu.

oyle ya herkes salla basi al maasi yapiyordu.

tekeli ozellestirdiniz ne oldu ?

isler daha mi iyi oldu ?

satin alan adam tutunu disaridan getiriyor sonuc : yerli ureticiyi oldurdu

insan gucu yerine makine konuldu, sonuc : issiz binlerce isci

burda uretmek yerine disaridan ithal edilmeye baslandi, sonuc : yurt disina giden paralar

tekel kamu binasi sessiz sedasiz yangindan mal kacirir gibi yandasa verildi. sonuc : "cok guzel hareketler bunlar"

soyle bi donup bakinca evet iyiki basbakanimiz yetimin hakkini tekel iscisine yetirmemis.

tekel iscisinin bogazindan yetim hakki gecmez...

--

su sakal olayina gelelim,

yani rusvet, e cok sevdiginiz ozal degilmiydi "benim memurum isini bilir" diyen

tapuda ortaya cikan rusvet icin akp li bakan cikip demedimi o rusvet degil bahsis diye

bugun git yarin gel diyenlere yaptirim uygulayacak olan bakkal mehmet efendi mi ? yine devletin mufettisinin yapmasi gereken birsey

e devlet mufettisinin yapmadigi seyi kime nasil sikayet edip de halledeceksin.

eskiden oyleydi diyorsun da bu hukumet eski hukumetlerin devami degil mi ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

rhodostethia bunu yazdı:

ben farkındayım durumun... sorduğum şey gayet acık.. sürekli yok sahte belge hede hödö diyenler.. bu belgeler gerçekse darbe planı % 100 doğruysa ne diceksiniz?

Hocam yüzde yüz komutanın günlüğünde darbe planları mevcut.

Darbe yapacaklarını inkar etmeyin.

Aha bu da savcının ses kaydı:

http://www.youtube.com/watch?v=Dga-qGlbu_I

Halen nasıl darbe yapacaklarını inkar ediyorsunuz düşündürücü.

Aslında düşününce de darbeyi destekleyenlerin inkar ettiği sonucuna varılıyor ya neyse...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

bir tekel iscisinin nasil calistigini gordunmu veya duydun mu ? sana gore butun devlet dairesi elemanlari yatarak para aliyor

Abi peki kaç üniversite mezunu o maaşa o şartlarda çalışmak ister duydun mu?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

underzero bunu yazdı:

ben duydum hoca.. duydugum kiside bi tekel calısanıydı.. boş depo da oturuyolar deolu depolarda da tütünleri alıp 15 metre karşıya taşıyolar sorna yatış.. ayda 2 milyardan fazla maaş alıyolardı fln dedi :)

Edit : bu muhabbetleri duydugumda daha tekel sorunu fln yoktu ortada

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

underzero bunu yazdı:

Abi peki kaç üniversite mezunu o maaşa o şartlarda çalışmak ister duydun mu?

peki sorunun kaynagina inelim o zaman

bir universite mezunu eleman niye kendi dalinda is bulamiyorda iscilik yapmaya razi oluyor ?

birileri hic uzman olmadigi halde sirf imam hatip mezunu diye thy de ucak bakim muduru, elemani, sefi vs olabiliyor ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

mercan bunu yazdı:

Millet sana mı danışacak hangi partinin sempatizanı olacağını  ? kaldı ki her akp karşıtı chp li değildir bu sizin kendi paranoyanız.Madem ortamdan hoşnut değilsin kapatır üyeliğini beğendiğin mecralara doğru yol alırsın

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

peki sorunun kaynagina inelim o zaman

bir universite mezunu eleman niye kendi dalinda is bulamiyorda iscilik yapmaya razi oluyor ?

birileri hic uzman olmadigi halde sirf imam hatip mezunu diye thy de ucak bakim muduru, elemani, sefi vs olabiliyor ?

İmam hatip mezunu olup bakkal işleten arkadaşlarım var.

Aynı zamanda 3-4 yıldır sınava hazırlanıyorlar ve katsayı iptali nasıl olumsuz bir etki yaptı üzerlerinde tahmin bile edemezsin.

Anlatmak istediğim okul okumayıpta yüksek mevkilerde görev yapan adam bulabilirsin. Ya da imamhatipli bakkalar bulabilirsin.

İmam hatipli ya da değil bu iş böyle yürümekte gelişmekte olan ülkelerde. Yanlıştır ancak gelişmiş ülke bile olsan bunu düzeltmekte sorun yaşarsın.

Toplam Hit: 9629 Toplam Mesaj: 72