DAU Kıbrıs Youtube Ve Steam Sorunu
-
Herkese iyi akşamlar olsun öncelikle,
DAU İnş. Müh. 1. Sınıf Öğrencisiyim, Yarışmaya Yozgat'tan katılıyorum vs vs :D
Müridler ya geldiğim güncen beri ( Kıbrıs'a) PC'den internete kablolu bağlıyım, internet hızım aşırı derecede iyi fakat şöyle bir sorun var:
1) YouTube'a başarılı bir şekilde giriyor fakat HİÇBİR (belli etmek istedim) videoyu oynatmıyor.
2) Steam'a bağlanırken sürekli sorun veriyor. Sitesinden yine başarılı bir şekilde giriyorum fakat uygulamada hata veriyor.
İşe bakar mısınız ki Origin'de herhangi bir sorun yok, hatta bugün BFIV Exc. Beta'sını 29 dakikada bitirdim.

Neyse biraz acil olursa cevap sonuçta gurbetteyim ve her videoyu bulamıyorum. Müziğimi SoundCloud, Fizy'den idare ediyorum ama bişey izleyeceğim zaman İzlesene, gibi saçma sapan sitelerde arıyorum ve sonuç negatif. :(
Yardımlarınızı bekliyor yeniden iyi akşamlar diliyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum
-
sabah gırınce youtube acıyor vıdeo ızlenıyor.
ama bellı saatlerde vıdeo yuklemıyor.ama 7 24 yutup acılıyor lakin karıncalı ekran oluyor.emu guestten mı gırıyon ? -
Yok müdür ya kablolu bağlanıyorum. EMU Guest aşırı yavaş geldi. Senin bölüm ne :D
-
ironhandfahri bunu yazdı
Yok müdür ya kablolu bağlanıyorum. EMU Guest aşırı yavaş geldi. Senin bölüm ne :D
kablo var mı ya ? hangi yurttasın ?
-
rapidhacker550 bunu yazdıironhandfahri bunu yazdı
Var kablo Harput'un yanından aldım, DAU-2'Deyim. Sen?
-
ironhandfahri bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
ironhandfahri bunu yazdı
Var kablo Harput'un yanından aldım, DAU-2'Deyim. Sen?
Odaya eksiklik için geldiler söyledim de vermezler kanımca.Sıcak su da yok bakalım kışın nolucak.kablolu bağlanınca hızlanma oluyor mu ? dün 3 dakikalık videoyu 16 17 dakikada yükledi.inşallah kablolu hızlıdır.
Bir de kabloyu kaça aldın ?
rapidhacker550 tarafından 30/Eyl/13 16:24 tarihinde düzenlenmiştir -
daünün netini kullanıosan portlar kapalıdır
-
canerator bunu yazdı
daünün netini kullanıosan portlar kapalıdır
arada acıyor yutuptakı vıdeoları ama 5 dk sonra yukleyemıyor -
http://www.tahribat.com/Forum-Meb-In-Internetinden-Yararlanmak-183591/ hocam burdakileri bi dene istersen
konuyu galiba donanımhaberde de açmışsın reklamlar var :D
-
OKula hoş geldin (yada Allah kurtarsın :P)
VPN tarzı birşey deneyebilirsin ?
Ücretsiz var ama bilgim yok, VPN konusunda tecrübesi olanlar yazabilir nasıl olacağını yada internetten bakabilirsin
-
zumsuk bunu yazdı
OKula hoş geldin (yada Allah kurtarsın :P)
VPN tarzı birşey deneyebilirsin ?
Ücretsiz var ama bilgim yok, VPN konusunda tecrübesi olanlar yazabilir nasıl olacağını yada internetten bakabilirsin
okul iyi ya sıkıntı yok öyle abartma :D
vpn olsa ne yazar net yavaş ki D