DAU Kıbrıs Youtube Ve Steam Sorunu
-
geçen burda paylaşılmıştı chrome eklentisi zenmate. onu bi dene istersen. ben memnunum ama kıprısta degilim. eklentinin kendisinden memnun olduğumu belirtmek için konuya girdim. :D
netin kendisi nasıl yavaş adam 3mbla çekiyom diye ss koymuş?
ulquiorra tarafından 30/Eyl/13 21:25 tarihinde düzenlenmiştir -
ulquiorra bunu yazdı
geçen burda paylaşılmıştı chrome eklentisi zenmate. onu bi dene istersen. ben memnunum ama kıprısta degilim. eklentinin kendisinden memnun olduğumu belirtmek için konuya girdim. :D
netin kendisi nasıl yavaş adam 3mbla çekiyom diye ss koymuş?
nası çekiyo la :S o kablolu ondan olabilir belki ben şimdi yutuptan cmylmz izliyom 10 dkikada yüklüyor
-
rapidhacker550 bunu yazdızumsuk bunu yazdı
OKula hoş geldin (yada Allah kurtarsın :P)
VPN tarzı birşey deneyebilirsin ?
Ücretsiz var ama bilgim yok, VPN konusunda tecrübesi olanlar yazabilir nasıl olacağını yada internetten bakabilirsin
okul iyi ya sıkıntı yok öyle abartma :D
vpn olsa ne yazar net yavaş ki D
2008'de, linux kullanıyordum. Wifi sömürüyordu. 2009-2010 ile birlikte , dağıtımı falan ayarladılar.
Hız için birşey diyemem, dışarı ulaşma açısından vpn en garanti görünüyor.
He tavsiyem, bana internet şart ve hızlı olsun diyorsan ;
3g al. iPhone varsa , modem olarak kullanabilirsin.
Okulun karşısında (Etiler Marmarsi büfe yanı) Turkcell mevcut. Oradan hallettirebilirsin...
Ama dikkat et ; telefon için 4 gb internet 50 yada 60 tl. Gidip 10gb plus dersen oda 59 TL. Yani telefon ve modem için olanların fiyatları farklı. SEn modem için olanını, telefona yükleteceksin. Kazık yeme (:
Telefon başkaysa, en kesin çözüm ; ya 3g alacaksın ya da nethouse falan var , onlardan biri çekiyorsa düzgünce onu alacaksın.
-
fizigi calculusu kimden aliyorsun haci.
-
rapidhacker550 bunu yazdıironhandfahri bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
ironhandfahri bunu yazdı
Yok müdür ya kablolu bağlanıyorum. EMU Guest aşırı yavaş geldi. Senin bölüm ne :D
kablo var mı ya ? hangi yurttasın ?
Var kablo Harput'un yanından aldım, DAU-2'Deyim. Sen?
Odaya eksiklik için geldiler söyledim de vermezler kanımca.Sıcak su da yok bakalım kışın nolucak.kablolu bağlanınca hızlanma oluyor mu ? dün 3 dakikalık videoyu 16 17 dakikada yükledi.inşallah kablolu hızlıdır.
Bir de kabloyu kaça aldın ?
Kablo 4Metre 8 lira mı ne verdim ya. İnternet kablolu cok hızlı valla ama bellı sıtelere işte sorun cıkarıyo
ironhandfahri tarafından 01/Eki/13 01:21 tarihinde düzenlenmiştir -
zumsuk bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdızumsuk bunu yazdı
OKula hoş geldin (yada Allah kurtarsın :P)
VPN tarzı birşey deneyebilirsin ?
Ücretsiz var ama bilgim yok, VPN konusunda tecrübesi olanlar yazabilir nasıl olacağını yada internetten bakabilirsin
okul iyi ya sıkıntı yok öyle abartma :D
vpn olsa ne yazar net yavaş ki D
2008'de, linux kullanıyordum. Wifi sömürüyordu. 2009-2010 ile birlikte , dağıtımı falan ayarladılar.
Hız için birşey diyemem, dışarı ulaşma açısından vpn en garanti görünüyor.
He tavsiyem, bana internet şart ve hızlı olsun diyorsan ;
3g al. iPhone varsa , modem olarak kullanabilirsin.
Okulun karşısında (Etiler Marmarsi büfe yanı) Turkcell mevcut. Oradan hallettirebilirsin...
Ama dikkat et ; telefon için 4 gb internet 50 yada 60 tl. Gidip 10gb plus dersen oda 59 TL. Yani telefon ve modem için olanların fiyatları farklı. SEn modem için olanını, telefona yükleteceksin. Kazık yeme (:
Telefon başkaysa, en kesin çözüm ; ya 3g alacaksın ya da nethouse falan var , onlardan biri çekiyorsa düzgünce onu alacaksın.
Ya telefonun internetle nasıl işimi halledeyim ki :D BFIV oynaycam bi :D
-
o zaman bi kablo bulayım ben ya.ligtv izlemem gerek bir yerlerden :D ya da ne bileyim star kanal d filan kendi sitesinden izliyorsun ama donuyor belli süre sonra o kötü oluyor.net hızlıysa da kabloyu takınca o zaman stardan kanal d den izleyebilirim inşallah sıkıntı çıkmaz.
bir de 4 metre fazla değil mi ya :D ?
-
Fazla epey fazla ama elemanda işi biliyo 4M ve fazlasını satıyolar :D Valla ben onlarla ugrasmadım ama gecelerı 60MBPS oluyo sabahları 30MBPS öğlen epey yavaş 2MBPS bile olmuyo :D