DAÜ"De Okuyan Müridler.
-
Mrb. Arkadaşlar tercihlerimin arasına Doğu Akdeniz Üniversitesi'ni de yazmayı düşünüyorum.
Ancak, olanakları nasıldır? Okul bazında değil yaşam bazında? Barınma(yurt), Ulaşım, hayat nasıldır yani? Okuyanlar varsa memnunlar mı?
Not : Burslu kazanırsam gidecem
-
arkadasım var Kıbrıs'ta.Girne amerikan da o da.bilgisayar mühendisliğinde okuyor ama burslu değil.Diğer özellerden de pek farkı yok.ben tavsiye etmem.bayağı bir para bayılıyorlar hocam.meger sen bursluya felan gidecegim diyorsun,güzel bir devlet üniversitesinde okumanı tavsiye ederim.geçen yaz gitmiştim Kıbrıs'a.güzel memleket ama okunacak bir yer değil kanımca.
Yine de tercih senin.
-
abi webcrow kıbrısta okuyo ona bi ulaş istersen
ama hangi universteydi hatırlamıyorum
-
yaşam olarak soruyosan harikaymis erkek arkadasım ordan mezun ama aşırı pahalı bi yer etliye sütlüye karısmam okulumu okur gelirim diyosan bilemem tabi :) ama ev kiraları vs cok pahalıymıs yurdu tercih etmen gerekebilir
-
bende istiyodum ama düşük geliyo istediğimden :(
-
eger Türkiye okuma şansın varsa Kıbrısa gitme rezil bir yer ..........
-
Hoca sen orda mı okuyon? Ne bileyim diğer sorduklarım iyi diyo. Ekşisözlük'e de baktım orda da baya olumlu yourmlar var. Kararsız kaldım..
Ama asıl öğrenmek istediğim, barınma, ekonomi ve ulaşım şartları nasıl
-
arkadasım ben DAU de okuyorum
eger ıngılızceyı yapabılırım
dıyorsan hemen gel kıbrısın en guzel
en kalıtelı unıversıtesı ama ıngılızce oldugu ıcın
bıraz zorlana bılırsın demedı deme:):)
-
Git bence.
Duyumlarıma göre kıbrıs'taki hatunlar bayaa bi güzelmiş :$
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------Hoca sen orda mı okuyon? Ne bileyim diğer sorduklarım iyi diyo. Ekşisözlük'e de baktım orda da baya olumlu yourmlar var. Kararsız kaldım..
Ama asıl öğrenmek istediğim, barınma, ekonomi ve ulaşım şartları nasıl
-----------------------------
valla ben iş için burdayım cok boş zamanımda var ama geiyorumda hiç bir cazibesi yok.....bikac şey hariç -
Hoca benim derdim dersler olacak, sonuçta istediğim bölüme gidicem. Diğer dediğin şeyler de önemli ama belirleyici olan onlar olsaydı bi çok kez ukrayna, ingiltere şansım oldu ama istemedim :) Yani sonuçta temelli gitmek istemedim Kıbrıs'a gidersem hem türk ülkesi hem 4 yıl eğitim alıp geri dönme şansım var.
DAÜ'de okuyan arkadaş : Nerde kalıyorsun? Yurtta mı evde mi?