DAÜ"De Okuyan Müridler.
-
evde kalıyorum aslında ıkısıde
ıyı ıster yurtta kal ıstersen evde
tabı ev ıcın once ıyı arkadas lazım!!
-
yurt için çok para ödüyo musun orada?
-
öncelıkle kaldıgın yurda gore degısır
ama en ıyı yurdun parası
4400 dolar!
evde kalmak ıstıosan 3 kısılık bır ev
en az 7500 ytl ıkı kısılık evlerde 6500 flan
(senelık tabi)
-
hoca bu ev için dediğin 7500 kişi başı değil di mi? genel olarak 7500 :) kişi başı 7500 ödeyen adam tr'de özel okula gider de onun için diyorum
-
bende kıbrıs girne amerikan'da öğrenciyim...seçme şansın varsa türkiyeden bir tercih yap derim çünkü kıbrısta hayat epey pahalı,yurt ücretlerini senelik ödemek zorundasın,eğer evde kalmak istersen kiralar çok yüksek...
-
orda okumak çok pahalı ev fiyatlarıda yurt fiyatlarıda uçuk sağlam bir bütçe lazım önceliğin tiürkiye olsun
-
dirtymind bunu yazdı:
-----------------------------bende kıbrıs girne amerikan'da öğrenciyim...seçme şansın varsa türkiyeden bir tercih yap derim çünkü kıbrısta hayat epey pahalı,yurt ücretlerini senelik ödemek zorundasın,eğer evde kalmak istersen kiralar çok yüksek...
-----------------------------gırne ıcın gecerlı o GAU nun kendı yurtlarını gordum
benımde arklarım var baya ucuz bızım buraya gore
ucuz yanı bu arada ev olarakda daha turıstık mekan
oldugu ıcın gırnede pahalı oluo evler!
-
İstersen msn ekle sorularını cevaplim.
-
Kıbrısta geçen sene bilg. müh. okuyordum ve bıraktım.. Kıbrıs için bi genelleme yapayım
- Ailen aylık 2000 YTL yolluyorsa
- Ev arkadaşların zenginse
- Karıya kıza düşgün değilim diyorsan
- 3 Günde aç susuz yaşarım diyorsan
- Zaten dağda yaşıyordum öncesinde kıbrıs beni kasmaz diyorsan
- Kıbrıslı Türklerin "Biz Türk Değiliz Biz Kıbrıslıyız" Demesini hazmediceksen
- Sana enteresan enteresan baktıklarında dayanıcaksan
- Araban varsa
- Okumak değilde gezmek için gideceksen
KESİN GİT..
24 bin YTL harcadım kıbrısta 1 senede ve aileme genede "ben bırakıyorum" dedim düşün nasıl bir yüzsüzlük okadar berbat biyer kıbrıs.. Domatesin kilosu 4 YTL su almış başını gitmiş heryer kerhane ve kumara kesinlikle sarıyorsun paso kızlarla cinsel ilişki sonra her kız bi belalısını bırakıyor kıbrısın gençleri Türk gençlerini sevmiyor kendilerini üstün görüyorlar.. Yaşanmaz biyer televizyondakilere kanıp gitme.. Hele antalyada yaşıyorsan hiç gitme Antalyaya sadece KTHY ve Pegasus gidiyor.. İnternet sitelerinde "Şok Şok Şok Öğrencilere 14 YTL'den başlayan fiyatlarla" yazdıkları bilet fiyatları sen aldığında 214 YTL'ye kadar çıkıyor Feribot tam rezalet bagaj olayı yok bavulun valizin atılıyor dışarıya.. Kışları feribotta yok Şerefsizim eski günlerim geldi Tüylerim diken diken oldu..