Dayak Yedim Yüzüm Çizik İçinde Geçer Mi ?
-
kalmaz
-
caps var mı?
-
Geçmiş olsun diyen herekese teşekkür ettim.dikkatli baktım hiçbiri derin değil.Olay tam olarak şöyle oldu.Adamı çok hafife aldım.Tam kavga sırasında istasyonda açılırken yumruk attı kaçıldım.Tekme attı kaçıldım tekme attım düşürdüm. sonra aniden denge kaybıyla düştüm elamanı boğarken en sevdiğim tişörtüm den cııırt diye ses geldi ve kan beynime geldi.REsmen.Adam elimden kaçmak için suratımı cırdı.bu sırada bide gözüme çok pis bastırdı eliyle sonra kavgayı 2 tayfada ayırdı."dayanamadım taş attım" :D adamın suratında benim yumruktan şişlik var benim surat sanki ben dayak yemişim gibi duruyo :D
-
geçmiş olsun.Birde resim koysandın keşke..Öyle bir anlatmışsın ki kız gibi çizdiğini düşündüm.Eğer öyleyse, ders alalım, asla ama asla yakına sokturmamaya çalışayım.Direkt yumruk ile bayıltma.
Çeneye vurursan ya çenesi kırılır, yada sıkar ve bayılır ;) ..
Karın, karaciğer, boyun, çene ve kulak üstü (tabi burun kırmak isterseniz oda var) en etkili yerler.Fakat kavgada ne bunu görüyorsun, ne aklına geliyor, nede geldiğinde tam denk getiriyorsun.
Bu yüzden , krav maga, kickbox, boks vs. gibi sporlar şart !!
-
nası biriyle kavga ettin olm suratına tırnaklarını geçirmiş :D geçmiş olsun
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
nası biriyle kavga ettin olm suratına tırnaklarını geçirmiş :D geçmiş olsun
-----------------------------adamla beraber yerdeydik :D elimden kaçmak için tırmaladı eleman :D
-
karatahta bunu yazdı:
caps var mı?
-----------------------------+1 mi desem zuhaha mı desem hocam yarıldım =D
-
zumsuk bunu yazdı:
geçmiş olsun.Birde resim koysandın keşke..Öyle bir anlatmışsın ki kız gibi çizdiğini düşündüm.Eğer öyleyse, ders alalım, asla ama asla yakına sokturmamaya çalışayım.Direkt yumruk ile bayıltma.
Çeneye vurursan ya çenesi kırılır, yada sıkar ve bayılır ;) ..
Karın, karaciğer, boyun, çene ve kulak üstü (tabi burun kırmak isterseniz oda var) en etkili yerler.Fakat kavgada ne bunu görüyorsun, ne aklına geliyor, nede geldiğinde tam denk getiriyorsun.
Bu yüzden , krav maga, kickbox, boks vs. gibi sporlar şart !!
-----------------------------Hocam sen nerde yaşıyorsun ya ? Lisanslı her hangi bir dövüşçüden dayak yerseniz doğru gidin suç duyurusunda bulunun tanıdık doktordan da 1 ay iş görmez raporu alın adam bıçak veya sopa kullanmış gibi değerlendiriliyor türk ceza kanununa göre. Çok yüksek ihtimal hapis cezasıyla yargılanır zaten. Arkadaşım trafikte kavga ettiği şahsa kafat atmış elmacık kemiğinde bilmem ne doku zedelenmesi olmuş mahkemlerde süründü adamın götünü yaladı sonra ceza daha da ağırlaşmasın diye. Burası hukuk devleti yasayı bilen adamı zorbada gelse maganda da gelse sindiremez s.ke s.ke sorarlar hesabını. Biber gazı dediğiniz şeyin neler yapabileceğinide bilmiyorsunuz. Çeşitli alerjisi olan kişilerde ölümcül olabilir. Astım hastalarında ölümcül olabilir ve herhangi bir sorunu olmayan birinde bile ölümcül olabilir ağızdan sıkmanız durumunda. Tabiki adam sizi evire çevire döverken izlemeyin ancak takipçisi olduğunuz takdirde yasalar şiddet uygulayana prim vermez ciddi mueyyideler uygular.
-
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------Hocam sen nerde yaşıyorsun ya ? Lisanslı her hangi bir dövüşçüden dayak yerseniz doğru gidin suç duyurusunda bulunun tanıdık doktordan da 1 ay iş görmez raporu alın adam bıçak veya sopa kullanmış gibi değerlendiriliyor türk ceza kanununa göre. Çok yüksek ihtimal hapis cezasıyla yargılanır zaten. Arkadaşım trafikte kavga ettiği şahsa kafat atmış elmacık kemiğinde bilmem ne doku zedelenmesi olmuş mahkemlerde süründü adamın götünü yaladı sonra ceza daha da ağırlaşmasın diye. Burası hukuk devleti yasayı bilen adamı zorbada gelse maganda da gelse sindiremez s.ke s.ke sorarlar hesabını. Biber gazı dediğiniz şeyin neler yapabileceğinide bilmiyorsunuz. Çeşitli alerjisi olan kişilerde ölümcül olabilir. Astım hastalarında ölümcül olabilir ve herhangi bir sorunu olmayan birinde bile ölümcül olabilir ağızdan sıkmanız durumunda. Tabiki adam sizi evire çevire döverken izlemeyin ancak takipçisi olduğunuz takdirde yasalar şiddet uygulayana prim vermez ciddi mueyyideler uygular.
-----------------------------hoca sen nerde yaşıyorsun ? lisans al mı dedim ben sana.
kavgada da yakalanma bi zahmet.Yasalarmış..Ev soyulurken, dayar yerken, gasp edilirken yanımızda olmayan yasalar mı o zaman bize karşı olacak ?
Yasalar ve denetleyicileri görevini adam gibi yapmadığı için bunlar oluyor zaten.Al eskişehirde video vardı bi bak.Adamlarda bıçak var.En ufak serseride bıçak var.
Bıçaklanmaya, ölmeye gelemem.Dayağımı yiyip, bıçaklanacağıma, ağzını yüzünü kırarım olur biter.O yasalardaki boşluklarıda görüp iki senaryo yazdığında ertesi gün dışarıdasın.Ufacık çocuklara tecavüz edip öldüren adama 3 sene veriliyorsa, bana kavgadan en fazla 1 akşam nezaret düşer.
Eh oda çilesi.
-
ne o muridler formda degil bu aralar hepsi dokuluyo. bi kaza yapiyo bidayak diyo biri mapusa giriyo biri kanser