Dayakla İnsanlar Adam Olurmu?
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Ben zamanında çok dayak yedim, evdede, okuldada, büyüdüğüm mahallede de...
Kimse adam edemedi. O insanın yapısına bağlı. Benim yediğim dayağı taşa atsan dile gelirdi, bi ben adam olamadım :)
-----------------------------
aynı hoca :D anarşistlil ruhumuzda var.Dayım almanydan gelirdi belki inanmicaksnz ama direk gelip bizi döverdi ufakken dayım çok ezdi beni aq :( Kuzenim bisiklet sürerdi o sürer diye ikimizde dayak yerdik :)Güzeldi ama dayak iyi aslında bea arada bi yemek lazm. -
Yurtta yedigim dayaklari hesaba katarsak ,dayakla insan olunmuyor :) ,neysen osun haci ,dayakla degisen insan ,sozlede degisir...:)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Yurtta yedigim dayaklari hesaba katarsak ,dayakla insan olunmuyor :) ,neysen osun haci ,dayakla degisen insan ,sozlede degisir...:)
bende yurtta cok dayak yedim sizin memlekette -
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Ben zamanında çok dayak yedim, evdede, okuldada, büyüdüğüm mahallede de...
Kimse adam edemedi. O insanın yapısına bağlı. Benim yediğim dayağı taşa atsan dile gelirdi, bi ben adam olamadım :)
-----------------------------:)) içimden geçenleri yazmışın hoca.
aynen valla.Ne oldu siktiri boktan bi öğrenci olduk :P
mizahi tarafından 03/Tem/13 10:21 tarihinde düzenlenmiştir -
kocak33 hangi yurtta dayak yedin ? :D
-
hacı ömer sabancı teknik öğrenci yurdu
-
http://www.youtube.com/watch?v=cCOg0FYuTiw izleyin bakın nasıl dayakla adam ediliyor:)
-
olur hem de bal gibi olur bkz. Askerlik :D
-
iMPaLa bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=cCOg0FYuTiw izleyin bakın nasıl dayakla adam ediliyor:)
-----------------------------Videoyu izledimde, haketmiş it, milletin karısına kızına asılıyormuş.
Bak bakalım bir daha yaparmı.
-
Ieizhtzeihtzner bunu yazdı:
-----------------------------olur olur dayakla az lavugu adam etmedim
-----------------------------Dayakla insan tabi ki adam olur...ama adam olmasa bile stres atmıs olursun o hıyarı döverken en azından :)