Dayakla İnsanlar Adam Olurmu?
-
kavgasız dövüşsüz dünya mı olurmuş amk. tutturmuşsunuz bi peace merakıdır. erkek veled dediğin dayak da yer bulduğunu döverde. aksi halde sırtına vurup lokması alınan bir velet olması daha mı iyi olur ilerde.
-
abi öle bi olur ki ben kendimden biliyorum =) bizim orta okulda bi beden öğretmenimiz wardı aynı zamanda sınıf hocamızdı Allah razı olsun her hafta başkandan konuşanlar listesini alır öyle bi döwerdiki 1-2 saat yerimizden kıpırdayamzdıkk bazen haftanın 5 günüde dayak yediğimiz olurdu ama ii kede dövmüş zaten dio du ;bana teşekkür ediceksiniz die am tabi sallamıoduk o zman şimdi lisede aklımı başıma aldım ne bi vukahat ne bişey disipline bile gitmeden lise 2 ye geçtim orta okulda bi kınamam wardı :D (3 uyarı =1 kınama)-(3 kınama = okludan uzaklaştırılma) :d
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------Bazı atasözleri:
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Dayakla insanlar adam olsaydı eşşekler bilim adamı olurdu. gibi birbirine tezat iki atasözü ve bunlara benzer ata sözü piyasada malumunuz tonla var.
Şimdi ben karar veremedim dayakla insanlar adam olurmu olmazmı? :)
----------------------------hocam dene denemekten zarar gelmez hemde canlı canlı yasar öğrenmiş olursun..
-
hocalar hani b işarkı wardı ya durmaz insan hayvan olunca die
işte onun gbi dövsende s.ksende o insanlıktan çıktıysa faydası
olmaz
-
dayağı yiyen insan sa neden olmasın ki zaten hayvana dayak atılır( At,eşşek vs...).
Toplam Hit: 4348 Toplam Mesaj: 36