Ddos İçin Windows Vps Önerisi
-
SeRDaR bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıHocam win makina ile nasil atack yapacaksin.
Niye Windows için yazılmış ddos araçları yok mu
Ayrıca hangi dilde yazılmış exploit varsa elinde o dili kurmak da çok zor değil
kaldı ki zamanında denyo ile harikalar yaratmıyor muyduk
sen bana 2 tane 1 gbit lik bağlantısı Olan 2 makina ver bak ben sadece denyo gibi bir programla neler yapıyorum :) kullanmasını bileceksin ne şekil nereye saldıracağını bilecen
Serdar ım, Denyo ile ancak flood yapar, ipban yersin :)
Hani linux olsa, hiç birşey bilmese bile juno ile dalar falan derim.
Bi konu sahibi bilgilendirsin bizi, birşeyler öğrenelim :)
-
koray hulk'u kullanmayı göstersin bari kaynaklar hep ingilizce pek anlayamadım :)
-
kalibre bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Calinti cc kulanarak amazon'dan 1 dolar karsiliginda vps al. Sonra ne istersen yap.
Yanlis hatirlamiyorsam Sony'e boyle saldirmislardi.
abi benim amacım hergün ddos basmak değil. mesela bugün 1 saat kilitlesem bide yarın kilitlesem işim çözülecek ama işte nerden vps alacam onu bilmiyorum.
eğer elinizde linux için yazılmış ddos aracı varsa paylaşırsanız mesela :) vende digitaloceans'dan alır görürüm işimi :D
amazon'da windows kullanabilirsin. ama amazon ya da digitalocean yaptigini farkedince hesabini banlayacaktir.
Maddi sikintin yoksa yapabilecegin en iyi sey para ile zombi agi olan birine bu isi yaptirmak. -

SeRDaR/HoLyCat = X2 (facepalm) =D
VPS ile ddos falan atarsan napıyon la sen diye adamlar cortlar. Ama itin öldüğü yerden almış olduğun, fiziksel sunucun ve özel ip aralığın var ise sorun çıkacağını sanmıyorum. İşletim sistemini bana göre pek bir kısıtlayıcı unsuru yok.
Fakat 1~10 Milyon+ eşzamanlı bağlantı oluşturacaksan Linux'u seçmende fayda var.
+Sana tavsiyem en basitinden ağ işleyişini, ağ katmanlarını kavramalısın.
===DDoS'cu Şevket'ten DDoS Dersleri===
Giriş: Ağ katmanı, OSI modeli

Layer 3 (Katman 3) = Ağ
Layer 4 (Katman 4) = Ulaşım
Layer 7 (Katman 7) = Uygulama
*)Genellikle bu ağ katmanlarına saldırılar olur. Paket oluşturup bir sistemi knock-out edebilmek için teorik olarak senin bant genişliğinin hedefin bant genişliğini ezmesi gerekiyor. Hedef korumalı bir yer ise "IP Spoofing" yaparak yani saldırının kaynağını rastgele oluşturulan IP adreslerinden geliyormuş gibi göstererek basit IP-ban mekanizmasını aşyıorsun. Tabi adından anlaşıldğı gibi IP-Spoofing basit bir işlem değil. Günümüz modern güvenlik duvarları üstte bashsettiğim iyi yapılandırılmamış, kaynağı gizlenmiş/rastgele oluşturulmuş bu paketleri kolayca ayırt edip, geçerli/geçersiz paket olarak sınıflandırabilmekte.
*)Fakir işi Uygulama katmanı saldırılarında ise iş daha kolay. 3G bağlantı ile bile koca bir siteyi devirebilirsin. Amaç web sunucunun bütün mevcut kaynaklarını tüketip, yüksek CPU ve bellek kullanımı yaratıp sistemi haşat etmek..
http://en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack
En basitinden wiki'deki bu başlığı okuyan biri, 1 satır kod yazmadan birçok saldırıyı gerçekleştirebilir.