Ddos Yada Dos Yaparken Hangi Portları Kullanırız?
-
vegapc bunu yazdı:
-----------------------------
mikro_hacker sen axi_hacker olmayasın?
-----------------------------
Ya Şu Axiyi HatırLatmayın Adama (: Ömrümde Nadiren Gördüğüm SaLakLardandır -
dos komut satırından nasıl saldırı yapıyorsun ping atarak mı yoksa herhangi bir program kullanarak mı ..... sordugun şey o kadar genelki her yöne çekilebilir... Öncelikle bir çok insan dos saldırısının dostan yapıldıgına inanır alakasızdır altını çizim istedim....şimdi atıyorum bir program yazdım bu programı çalıştırdıgımda serverın smtp servisine bazı komutlar yolluyor anlamlı yada anlamsız server bunları degerlendiriyor red ediyor felan ama bunu yaparken sistem kaynaklarını tüketiyor.... Port dedigin şey için senin D.o.S. saldırsını nasıl yaptıgında önemli
-
selam selam
walla abi ben dos diyince açıyom cmd yi ping hedef ping -t y6ada işte verinin boyutunu belirliyorum yolluyorum.. :)
-
poooof o dos saldırısıda ne işe yarar hiç bir işe şu noktada ama eger ping PROGRAMI hangi portu kullanıyor diyorsan 7 numaralı porttur
-
hmm oke :)
ama ben port konusunu aşmıştım :)
(banlanmak pahasınada olsa soruyum yinede: ) ben şunu merak ediyorum: cmd den ping hedefip diye yapdığımız dos da verileri bilgisayarımızın neresinden karşı tarafın pc sine ( hedefe) gidiyor + onlar benim yolladığım verilkere hangi verilerle cevap verior! ( boyutlarını sormuyorum verilerin! verilerin yerlerini soruyorum :) )
-
senin pcin 7 numaralı porttan 32 bitlik bir ICMP paketi yolluyor karşı pcde 7 numaralı porttan bunu alıp sana 32 bitlik ICMP Replay paketini gönderiyor
-
oh beee :)) biliyorum sende çok sıkıldın ama kusura bakma kardeş.. tşkr ederim...
Toplam Hit: 2297 Toplam Mesaj: 18