Dealextreme Alışveriş İptali
-
Dealextreme birine sormadan ürün aldık elimizde kalıcaktı nerdeyse alışverişimi iptal ettim param ne zaman hesabıma gelir acaba bilgisi olanlar varmı ?
-
3-7 iş günü.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
3-7 iş günü.
-----------------------------inşallah gönderirler hacım paramın üzerine yatmasınlarda :)
-
şirket parayı aynen iade ediyor. sıkıntı olmaz.
-
7günü geçse bile mesaj atınca hertürlü iade yapıyorlar, ben 2-3 kere iptal edip para iade almıştım...
-
6/28/2010 tarihinde sipariş verdim. Status'te Shipped via Air Mail yazıyor. İptal edebilir miyim?
Note: if this button is disabled, please contact us for order cancellation.
Böyle bir not var. Nasıl iptal edebilirim?
Neden iptal ettiğime dair bir yazı istiyorlar. İngilizce bir şeyler yazacak var mı?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
6/28/2010 tarihinde sipariş verdim. Status'te Shipped via Air Mail yazıyor. İptal edebilir miyim?
Neden iptal ettiğime dair bir yazı istiyorlar. İngilizce bir şeyler yazacak var mı?
-----------------------------Hocam kargo ile gönderilmiş. Eğer bu buton aktif değil ise, iptal için bizimle iletişime geçin diyor..
-
Orasını anladım. Devam ettiğimde iptal nedenini açıklamam için bir yer var. İngilizce bir şeyler yazayım ama ne? İngilizcem de yok.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------Hacı kargolandıysa iptal edemezsin.
-
bu gün itibariyle paramı almış bulunmakdayım :)
-
hocam siteye baktım çok kral şeyler var. aşırı uygun fiyata. cep tel filan alsak vergi filan ödemeden elimize geçer mi ? saat veya elektronik eşyalar. kendi fiyatından başka herhangi bi ödeme yapacak mıyım ?
müridlerin bu site hakkındaki düşünceleri ne. malların garantisi var mı ? yoksa da çok mu dandikler elimizde kalırlar mı ?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18662 şu saat şıkmış mesela