Dealextreme Alışveriş İptali
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
hocam siteye baktım çok kral şeyler var. aşırı uygun fiyata. cep tel filan alsak vergi filan ödemeden elimize geçer mi ? saat veya elektronik eşyalar. kendi fiyatından başka herhangi bi ödeme yapacak mıyım ?
müridlerin bu site hakkındaki düşünceleri ne. malların garantisi var mı ? yoksa da çok mu dandikler elimizde kalırlar mı ?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18662 şu saat şıkmış mesela
-----------------------------hacım telefon netbook v.s getiremiyorsun bildigim kadari ile ama geri kalan ufak tefek şeyler geçiyor 100 $ geçmicek aldıgın ürün linkde verdigin saat geçer gümrükden sitede bulunan tüm ürünler ücretsiz kargo ile gelmekde yani fiyatı neyse onu ödüyorsun başka ek bişe ödemiyorsun
mallar hakkında tamamen şans meselesi birde ürün mesala 1 $ kalitesiz ama 1,5 $ var orta kaliteli bir ürün en azından benim aldıgım üründe bir sorun cıkmadı
garanti konusunda bildigim kadari ile yok zaten 10 $ bir ürün alsan bozuldugunda birdaha oraya göndersen kargo parası üründen daha fazla tutacakdır eminimki
şimdilik benim bildiklerimde bukadar.
-
100 dolar öncedendi 150 euro oldu gumruksuz geçiş öyle hatırlıyorum.yılbaşı ve bayramlardan 1 ay evvel ve sonrasına kadarki zaman larda 300 euro oluyor
gumruksuz geçiş