Dealextreme Sorunu..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

Len gece gece hoplatıyorsunuz adamı.We are back ne demek ? Göte gelmeyek ? Dünya kadar siparişim var ya.Konuyu araştıralım, cıa'e haber verin amk

Adamların yeni yılı şubatın 1 i ile 7 si arası tatildeler bndan dolayı bu günler içerisinde tedarik veya yollama yok.Zaten 1 ay önceden sitede haber vermişlerdi bu olayı.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

Len gece gece hoplatıyorsunuz adamı.We are back ne demek ? Göte gelmeyek ? Dünya kadar siparişim var ya.Konuyu araştıralım, cıa'e haber verin amk

Adamların yeni yılı şubatın 1 i ile 7 si arası tatildeler bndan dolayı bu günler içerisinde tedarik veya yollama yok.Zaten 1 ay önceden sitede haber vermişlerdi bu olayı.

ingilizcemi var ki hoca bizde.Trasnlate ile ürün alıyoz..Ben 1 hafta önceden söyledim ürünleri, şimdi bu ibnelerin tatili sparişlerde gecikmeye yol açacak mı ? açmayacak mı ? gecikmeden falan bahsetmişler mi ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

torpedo_XL bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

ingilizcemi var ki hoca bizde.Trasnlate ile ürün alıyoz..Ben 1 hafta önceden söyledim ürünleri, şimdi bu ibnelerin tatili sparişlerde gecikmeye yol açacak mı ? açmayacak mı ? gecikmeden falan bahsetmişler mi ?

Gecikme dediğin işte 1 iyle 7 si arasında hiçbir işlem yapılmayacak.Adamlar 1 haftalığına dükkanı kapatıp tatile gitmişler yani :D.1 hafta gibi bir gecikmeye yol açabilir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

paypalsız ödeme yapmayın bence

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
Toplam Hit: 4062 Toplam Mesaj: 25