Dealextreme Türkiye Şubesi Açıldı
-
Adlı sitemizi açtık...
:) başlık biraz yanıltıcı gibi geliyor fakat siteyi incelediğinizde aslında o kadar yanıltıcı olmadığını göreceksiniz...
Fiyatları elimden geldiğince ucuz tutmaya çalıştım.
Site üzerinden bütün kredi kartları ile tek çekim 50 Tl üzeri ise 12 aya kadar taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
Sitede genellikle Tv Shop ürünleri, Dealextreme sitesindeki gibi uygun fiyatlı ama herkezin işine yarayacak ürünler bulabilirsiniz...
Mutlaka işinize yarayacak şeyler çıkacaktır.
kargo fiyatı türkiyenin her yerine 6 TL...ne kadar ürün alırsanız alın fiyat aynı :)
tüm murid muridelere Teşekkürler....
-
Could not locate remote server
You tried to access the address http://www.indirimreyonu.net/, which is currently unavailable. Please make sure that the web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.__
avea 3g modemle sitene girilmiyo haci :| vpn den falan girebiliyorum ama
-
Dealextreme'de ki müşteri memnuniyeti varsa tutabilir.
Adamlara ürün bozuk diyorsun sorgusuz sualsiz yenisini yolluyorlar,bozuk olanda sende kalsın diyorlar.
edit:@iptelefon ilk başta bende de girmemişti,google ref'iyle üzerinden girdim açıldı..
pcdoktor636 tarafından 16/Ağu/13 23:08 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.indirimreyonu.net/tek-tusla-acilan-ve-kapanan-semsiye-koyu-renk-urun3288.html bunlar kendi imalatınız mı hocam? Değilse benim yaptıklarımı da koyun siteye :)
Hayırlı olsun hocam.
-
notebook sitesindeki kalite burada da olursa balından yenmez valla :F birde ürünleri nasıl tedarik ediyorsun abi?
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Dealextreme'de ki müşteri memnuniyeti varsa tutabilir.
Adamlara ürün bozuk diyorsun sorgusuz sualsiz yenisini yolluyorlar,bozuk olanda sende kalsın diyorlar.
edit:@iptelefon ilk başta bende de girmemişti,google ref'iyle üzerinden girdim açıldı..
Hakaret yemeyi severseniz swordfish e gidebilirsiniz :D Musteri memnuniyeti ne hacet :D
-
reklam vermeyi düşünürsen bu aralar siteme reklam almak istiyorum bende :F
görüşelim.
-
hocam hayırlı olsun ama resimlerde az da olsa bulunan "blur" yani bulanıklık sorununu giderirsen daha iyi olabilir.
-
Ürün isimlerini aratınca google daha ucuza aynı ürünleri buluyor?
o kadarda ucuz değilmiş
-
mirino bunu yazdı
Ürün isimlerini aratınca google daha ucuza aynı ürünleri buluyor?
o kadarda ucuz değilmiş
en ucuz benim ürünlerim dememiş ki siz böyle bir atılımda bulunuyorsunuz ?
elimden geldiğince ucuz tutmaya çalıştım diyor okeyto ?
-
en ucuz yada en pahalı demedim ki neden heyecan yaptın ki , bence hiç de ucuz değil dedim
hayırdır yorum yaparken sana mı soracağım, sende istediğini yazarsın bende yazarım
oketo?