Dealextreme Türkiye Şubesi Açıldı
-
DrKill bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
Dealextreme'de ki müşteri memnuniyeti varsa tutabilir.
Adamlara ürün bozuk diyorsun sorgusuz sualsiz yenisini yolluyorlar,bozuk olanda sende kalsın diyorlar.
edit:@iptelefon ilk başta bende de girmemişti,google ref'iyle üzerinden girdim açıldı..
Hakaret yemeyi severseniz swordfish e gidebilirsiniz :D Musteri memnuniyeti ne hacet :D
Burda bi resim vardı ? Nereye gitti okuyamamıştım onu okuyacaktım. Amk ayak üstü uçuşuor her şey.
Bu arada hayırlı olsun.
-
SnipeTR bunu yazdıDrKill bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
Adamlara ürün bozuk diyorsun sorgusuz sualsiz yenisini yolluyorlar,bozuk olanda sende kalsın diyorlar.
edit:@iptelefon ilk başta bende de girmemişti,google ref'iyle üzerinden girdim açıldı..
Hakaret yemeyi severseniz swordfish e gidebilirsiniz :D Musteri memnuniyeti ne hacet :D
Burda bi resim vardı ? Nereye gitti okuyamamıştım onu okuyacaktım. Amk ayak üstü uçuşuor her şey.
Bu arada hayırlı olsun.
Başka biri eklediydi o resmi. Swordfish kendisi eklemişti o resimi TBT ye. Hatta ekşisözlüktete olması lazım.
-
SnipeTR bunu yazdıDrKill bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
Bu arada hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun site güzelmiş
-
Hata! Google Chrome www.indirimreyonu.net sitesini bulamadı
www.indirimreyonu.net sitesinin önbelleğe alınmış kopyasına erişin
Girebilen Varmı?
-
50 liralık alışveriş üzerine 12 taksit değilde kargo bedava olsaydı daha çok talep toplardı hocam..
-
Pc-ErrOr bunu yazdı
Hata! Google Chrome www.indirimreyonu.net sitesini bulamadı
www.indirimreyonu.net sitesinin önbelleğe alınmış kopyasına erişin
Girebilen Varmı?
aynı sorun bende var.
-
siteye girmiyor sorun var
-
hades_06 bunu yazdı
siteye girmiyor sorun var
Bi sorun yok hocam giriliyor normal bi sekilde