folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dealextreme.Com Dan Alışveriş Yapan Oldu Mu?

Dealextreme.Com Dan Alışveriş Yapan Oldu Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Arkadaşlar daha geçengün bir arkadaş bu sitenin linkini vermişti ücretsiz kargo falan diye.

Öncelikle buradan alışveriş yapan oldu mu ben mesela http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6205 bu ürünü almak istiyorum 

53.74 $ yazıyor. Gümrük falan sorun çıkıyor mu şimdi burada 54 dolar yazıyor bana 150 dolara malolmasın? bilgilendirirseniz sevinirim..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Elektronik eşyalardan uzak durun.

Kumar oynamak istiyorsan bu riski alabilirsin. :)

Gümrük çalışanları aleti hiç edebilirler. :)

Risk almak istiyorsan paketin üzerine "package contain gift" yazdırmanda yarar var.

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    Merhaba bu linkten devam edersen soruna cvp bulacaksın :) >>>http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=73573

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

JerusaLem bunu yazdı:
    -----------------------------

Elektronik eşyalardan uzak durun.

Kumar oynamak istiyorsan bu riski alabilirsin. :)

Gümrük çalışanları aleti hiç edebilirler. :)

Risk almak istiyorsan paketin üzerine "package contain gift" yazdırmanda yarar var.

Doğru da şimdi bu ürünü Türkiye'de almak istesem en az 300 ytl gerçi ürünün de kalitesini bilmiyorum ama 54 dolar da kulağa güzel geliyor tabi riske girilir mi alışveriş yapan birini bulursam belki :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gunduz
    Gunduz's avatar
    Erkek
    Ben dijital tv kartı aldım  8  gunde geldı  su  anda kulanıyorum sımdılık  guzel ılerde arızalanmazsa  bır  sorun  cıkmazsa  hıc bır sorun yok  gayet guzel ve ucuz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Gunduz bunu yazdı:
    Ben dijital tv kartı aldım  8  gunde geldı  su  anda kulanıyorum sımdılık  guzel ılerde arızalanmazsa  bır  sorun  cıkmazsa  hıc bır sorun yok  gayet guzel ve ucuz...

abi peki aldığın tv karıtnın fiyatı ne idi? çünkü bir arkadaş 100 dolardan üzerindeki alışverişlerinizde gümrükte sorun çıkıyor demiş gerçi benim istediğim ürün 54 dolar ama ya 100 doların üzerinde bir alışveriş yaparsam bu konuda bir bilgin var mı ve kargolama nasıl oluyor ? (nereden alıyorsun ya da eve teslim mi) teşekkür ederim :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gunduz
    Gunduz's avatar
    Erkek
    muhabir22 bunu yazdı:

Gunduz bunu yazdı:

abi peki aldığın tv karıtnın fiyatı ne idi? çünkü bir arkadaş 100 dolardan üzerindeki alışverişlerinizde gümrükte sorun çıkıyor demiş gerçi benim istediğim ürün 54 dolar ama ya 100 doların üzerinde bir alışveriş yaparsam bu konuda bir bilgin var mı ve kargolama nasıl oluyor ? (nereden alıyorsun ya da eve teslim mi) teşekkür ederim :))

42  Dolara  aldım  100  dolar üzeri  alişveriş  yaptıgında gumruge takıldıgını bende duydum ben sadece  paypaldan  ödeme yaptım  bana  ürünün kargolandıgına daır bı msj geldı ondan sonrası  zaten malum 8  gun bekledım sonrası bır sabah  uyandıgımda elınde bır paketle yanıma gelen kucuk kardesım  kargo  ucretsiz eve teslim guzel bişi gibi  urunler dandık cıkmazsa sımdılık süper kulanıyorum tasınabılır hdd siparişide verdim umarım yardımcı olabılmısımdır :=))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    gunduz dostum saolasın ya cevap tatmin edici 42 ile 54 arasında aslında pek bi fark yok aslında riske girmeye değer şansımı bende denemek istiyorum bu hafta sanırım bende şu batterygip in siparişini vericem umarım sorun çıkmaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek
    hoca almadan önce stokta warmı die sorarsan daha garanti olur.

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek
    Digital TV kartıyla hangi kanallar cıkıyor? TRT'den başka digital yayına geçen var mı? Yoksa analog da destekliyor mu? Ben de almayı düşünüyorum da.

...Orada Olmayan Adam...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar bende 40 dolara yakın bir alışveriş yaptım alışveriş tarihim 09/09/2008 idi şimdi ayın 19 u oldu ama hala kargolandığına dahil bi mesaj gelmedi siteden bakıyorum öyle duruyor ürünler ya :S

AMD Rulezzz =)
Toplam Hit: 2707 Toplam Mesaj: 16