Dealextreme.Com Dan Alışveriş Yapan Oldu Mu?
-
hocam şimdi ücretsiz kargo diorlar ama belli başlı ülkeler turkiyede aralarında degil supporttan mail atıp turkiyede free shipping mi diye sorabilirsin.. ama bazı ürünlerin gümrük girişleri sorun olabilir mesela adamlar kalem spy cam satıolar bazı ülkelerin gümrükleri izin vermemiş o yüzden satamıolar ayrıca spy cam in driver cd sindede trojan warmş.. yani almadan önce bi konus adamlarla..
-
42 Dolara aldım 100 dolar üzeri alişveriş yaptıgında gumruge takıldıgını bende duydum ben sadece paypaldan ödeme yaptım bana ürünün kargolandıgına daır bı msj geldı ondan sonrası zaten malum 8 gun bekledım sonrası bır sabah uyandıgımda elınde bır paketle yanıma gelen kucuk kardesım kargo ucretsiz eve teslim guzel bişi gibi urunler dandık cıkmazsa sımdılık süper kulanıyorum tasınabılır hdd siparişide verdim umarım yardımcı olabılmısımdır :=))
-----------------------------
hangi hdd yi laıyon birader bi link versene bende düşünüyom olmadı sen al güzelse bende alırım :D -
cep telefonu için
http://www.totobay.com sağlam gibi :)
yalnız kargo ucretsız deıl :)
-
10 tly kart adaptörü aldım geldi :D sonra 45 tl ye sattım :D yeni siparişler aldım 100de%1000 kar ediyorum bu yolla :D
-
bizde bicok sey aldik abim ozellikle henuz hicbi sorunda yasamadik
Toplam Hit: 2708 Toplam Mesaj: 16