Dealextreme.Com Sitesindendden Mağdur Olanlar
-
2 kere 15$ 25$ alışveriş yaptim 13 günde elime ulaştı
ancak 80 90 dolar lık bişi düşünüyorum acaba gelirmi ?
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
2 kere 15$ 25$ alışveriş yaptim 13 günde elime ulaştı
ancak 80 90 dolar lık bişi düşünüyorum acaba gelirmi ?
-----------------------------gelir.
-
lalada bunu yazdı:
1,x dolarlık takip şeysinden mutlaka alın yoksa ptt çiler yatabiliyo ürünün üzerine
benim bi saat kayboldu üzerine gittim ptt de tanıdık vs de var eleman kendine almıştı saati sonra hallettik... evinden getirdi çocuk
-----------------------------kesinlikle alın. ben şapka aldım üstünde güneş enerjili fan olan. gelmedi .ibne pttciler yattı şapkamın üstüne ogünden beri tüm ptt ye kılım.
mutlaka alın yoksa elinizde bi delil olmuyor takip etmek için
-
abi bu nasil bisey ya, milletin postasina el mi koyuyo ibneler?
kibrisa gelen postalardada ayni durum varda sadece bizde oluyor saniyordum.
hatta soyle bir olay olmustu anlatmadan edemeyecegim;
mersinden kibrisa 500 gram esrar yollamisti malin biri :D
postacilar acip malin yarinisi almislar sonrada polise haber vermisler,
poliste postanede pusuya yatip postayi almaya geleni hooop malla beraber tutukluyor alirken.
sonra cocuklar demis abi biz 250 gram deil 500 gram yollamistik malin yarisi nerde diye?
gerisi gelmedi ama, polis ve postacilar ortak calisiyo sonucta.
ibneler iste...
normalde zarfin acilmasi bile dava sebebi!!!
-
dediğim gibi tracking number taktırırsanız bir bok yapamazlar.
-
gümrük konusunda problemler yaşanıyor mu?
hediye paketi yaptırsak tracking number alsak ama ürünümüz cep telefonu olsa mesela
gümrükte problem yaşar mıyız?
-
Vallahi Kıbrıs falan dedik tanınmaz dedik oraya bile geldi hani. 2 tane laptop adaptör, 1 tane araç kiti sipariş etmiştik. Araç kiti 15 gün sonra sıfır lira kargoyla geldi. Adaptörlerde 2 tane olduğu için 21 gün sonra 1 tl kargo bedeli ile geldi. Oda Türkiye'den adaya geliş masrafıymışşş... Çok şaşırdık...
-
alp bunu yazdı:
hediye paketi yaptırsak tracking number alsak ama ürünümüz cep telefonu olsa mesela
-----------------------------yurtdışından cep telefonu getirtmek yasak.
sipariş verirsen gümrükten geri yollarlar.
paran gider muhtemelen.
-
ilk siparişim gelmemişti 2 ay shippingden itibaren bekletip tekrar yolladılar ücretsiz.geldi.
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------Cep telefonu olduğu anlaşılır anlaşılmaz anında geri yollanır.150 euroya kadar olan kargolardan vergi alınmıyor ama üstüne 150 euro'da yazdırsan dizüstü bilgisayar olur profesyonel fotoğraf makinesi olur görüldüğü anda gümrük memurları yemezler o kadar ucuz olduğunu güzel para ödersin gümrükten çekmek için.
Tracking no ile isterseniz ürününüzün gelmesi garanti olur,diğer türlü de gelir.Benim her ürünüm tracking no olsun,olmasın geldi.Bazen kargoda kaybolabilir o da doğrudur.Ama dealextreme'de ürünüm gelmediğinde direkt paramı geri yatırmışlardı bir keresinde.
Bu arada bazen ürününüz gelse bile ptt'nin sistemde gözükmeyebiliyor mutlaka gümrüğe telefon açıp sorun ürünüm geldi mi diye ve takip nuamranız mutlaka olsun ciddi ürünlerde.