Dealextreme.Com Sitesindendden Mağdur Olanlar
-
bugüne kadar belkide 30un üzerinde sipariş verdim hepsi sağ salim elime ulaştı yine siparişim var kargolandı 3 gün önce falan gelir 1-2 haftaya kadar sabretmek lazım biraz bu arada telefonda getirtmiştim geçen yıl. Bunun gibi bir kaç Çin sitesinden daha sipariş verdim geçen hafta onları bekliyorum gelirse şayet siteleri burada paylaşırım.
-
hocalar bende bi 15-20 dolarlık bi alışveriş yapıcam ama paypalım yok :)
benim yerime alışveriş yapıcak biri var mı :) -
Order: 11279MZ1 placed on 11/27/2010 6:06:54 PM Status: (of current shipment) On 12/7/2010: Shipped see all processing steps Latest Shipment: by Air Mail tee bi zamanlar spariş vermiştim gelmedi. Supporta mail atsam bi etkisi olur mu para iadesi tekrar yollama gibi ? Edit: tracking number almadım. Zaten 10 $lık alışveriş yapmıştım 2$ daha veremedim. PTT ciler yattıysa üstüne ne yapabilirim
-
alli bunu yazdı:
-----------------------------
Order: 11279MZ1 placed on 11/27/2010 6:06:54 PM Status: (of current shipment) On 12/7/2010: Shipped see all processing steps Latest Shipment: by Air Mail tee bi zamanlar spariş vermiştim gelmedi. Supporta mail atsam bi etkisi olur mu para iadesi tekrar yollama gibi ?
-----------------------------geri iade aldım ben bi kere. Hertürlü yardımcı oluyolar mağdur falan olmadım hiç.. Aynı üründen 10 tane getirttiğimde, yüksek meblağlarda getirttiğimde oldu sorun çıkmadı. Tracking number da alırsanız hiç bi sorun çıkmaz.
-
paypalla almıyor musunuz ?
eğer ürün size ulaşmazsa paypalda dispute açın
sora onun escalating claim e yükseltin
adamın dalağını söker paypal
paypaldan şaşmayın
başıma geldi ondan biliyorum
amerikadan 400 tl lik bişe aldım
paypalla ödedim
ürün gümrüğe taklıdı orda kaldı
elemanla papaz olduk
ürünü gümrükten geri de istemedi yavşak
paypala şikayet ettim 1 ayda paramı çatır çatır aldım
araştırın paypalda dispute vs açma olaylarını google'dan.