Deamon.Exe Tr-V9.Net/ Virüsü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mutlu112
    mutlu112's avatar
    Erkek
    lanetlicocuk bunu yazdı

adwcleaner temizler panik yok:)

işe yaramadı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Malwarebytes Anti Malware  Denermisin hocam

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Tarayıcıların exe'lerine atanmıştır büyük ihtimal ve genelde varolan exe'yi modluyor old diye yine kendi tarayıcının olduğu dizine atıyor,yeni yaratmış olduğu exeyi varsayılan atıyor.Yani örnek İnternetExplorer ele alalım;

"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe"

sağ tıkladığında hedef kısmında sadece bu yazması gerek sende bunun sonrasında anasayfaya atılan tr-v9 anasayfası yazılmıştır onu sil ayrıca anasayfayı regeditte manuel tek tek ara ve kayıtları varsayılan google yap.

Ayrıca

bu dizine git sadece bu tarayıcıya özgü demiyorum orda mutlaka eski exeyi farklı uzantıda göreceksin normal exeyi sil eskisinin uzantısını .old dur büyük ihtimal düzelt exe yap hallolur.

Örnek;

iexplore.exe.old bu asıl orjinal olanı

modlanıp oluşturulan exe;

iexplore.exe bunu siliceksin üsttekinin uzantısından old u kaldır yani eski haline getir düzelmesi lazım gıcık bişeydir.

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mutlu112
    mutlu112's avatar
    Erkek
    baba3232 bunu yazdı

Tarayıcıların exe'lerine atanmıştır büyük ihtimal ve genelde varolan exe'yi modluyor old diye yine kendi tarayıcının olduğu dizine atıyor,yeni yaratmış olduğu exeyi varsayılan atıyor.Yani örnek İnternetExplorer ele alalım;

sağ tıkladığında hedef kısmında sadece bu yazması gerek sende bunun sonrasında anasayfaya atılan tr-v9 anasayfası yazılmıştır onu sil ayrıca anasayfayı regeditte manuel tek tek ara ve kayıtları varsayılan google yap.

Ayrıca

bu dizine git sadece bu tarayıcıya özgü demiyorum orda mutlaka eski exeyi farklı uzantıda göreceksin normal exeyi sil eskisinin uzantısını .old dur büyük ihtimal düzelt exe yap hallolur.

Örnek;

iexplore.exe.old bu asıl orjinal olanı

modlanıp oluşturulan exe;

iexplore.exe bunu siliceksin üsttekinin uzantısından old u kaldır yani eski haline getir düzelmesi lazım gıcık bişeydir.

defalarca denedim hocam hatta tarayıcıları kaldırdım bir tek explore.exe kaldı onuda özeliklerden kontrol ettim masaüsütü kısa yolunu sildim kurulu klasöründen açtım olmadı

mutlu112 tarafından 29/Mar/14 22:25 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mutlu112
    mutlu112's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı

Malwarebytes Anti Malware  Denermisin hocam

hocam internetten indirim pro 2 

suan tarama yapıyor sonucu bildiririm

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

hocam eğer olmazsa söyle, bi siteye yaptığım böyle bi projem vardı opera,ie,chrome,yandex anasayfasını değiştiriyor.

anasayfa değiştiği zaman programı açarsın tekrar google çevirirsin, istiyosan atiyim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yandex'in boyle bir programi vardi yamulmuyorsam.Yandex elements'ti sanirim.Onu dene hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

http://malwaretips.com/blogs/v9-portal-site-removal/

Su linkte  eleman aciklamis. Format daha az ugrastirir ama sen istersen takip et  ve dene asamalarini..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mutlu112
    mutlu112's avatar
    Erkek

yazılanların hepsini uyguladım sorun çözülmedi.bende format attım . yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaslar

Toplam Hit: 4707 Toplam Mesaj: 20