Deepfreeze Hakkında Önemli Bir Sorun !
-
arkadaslar cok yere sormama ragmen hala bir cozum bulabilmis degilim.yardıma cok ihtiyacım var.Deepfreeze kurmustum 4 gun once.kurulum felan cok iyi gecti.deep i pasif yatıktan sonra C de pic.sys uzantılı bir dosya olustu.bunu sildim.ve resetten sonra tekrar deepfreezem aktif oldu.aktif oldugunda saatin yanında simgesi yoktu.tus bilesenlerini (Ctrl+Alt+Shift+F6) yapınca panel geliyordu sifreyi felan duzgunce yaptım simdi panelde gelmiyor.Ama deep aktif.Ve her sey aynı kaldı.Download yapıyorum resetten sonra gidiyor.Formatta ise yaramıyor.Yardım edin noolur ya ne yapabilirim.nasıl halledecez. :S
-
-
sistem geri yükleme işe yararmı ??
-
yaramıyor hacım :S.format felan yaramıyor diyor okudugum kaynakta.kac gundur arıyorum amk.buradaki undeepfreezede de trojan cıktı.napacam ben ya.:s arkadaslar artık kal geldi.Allah rızası icin biriniz yardım edin.
-
format nsl i$e yaramıor hoca:S
-
bu saatten sonra trojenimi dert ediyorsun :) wer coşkuyu bişi olmaz
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
format nsl i$e yaramıor hoca:S
-----------------------------kardes deepfreeze iste.yaramıyor amk.napacam.arkadaslar harddiske low lewel format degilde bunun bi benzerini atsam gecen
rene kardesim de bi yere yazmıstı.nasıl olur tamamen sıfırlayacak hdd yi.bisey olur mu.kurtarır mıyım. :S bi yardım etseniz sabahtan beri gunlerdir arıyorum.yolu yok mu. :S
-
format diskini biçimlendirmen anlamına gelir. format atıldıktan sonra deep freeze silindikten sonra, nasıl geri getirio anlamış deilim doğrusu :D normal sistem yükler gibi başla işleme diskini biçimlendirme kısmında oldugu gibi bırak deilde biçimlendiri seçerek ilerle. kolay gelsin. :S olması lazım olmuyosa bi yerde hata yapıyosundur.
-
hacım daha format atmadım ama okudugum dokumanlarda format attıgınız zaman geri getiremezsiniz sistemi diyor.bende orasını anlamadım ama daha arastırıyorum.en son carem format amk.insallah o zman duzelir.bissuru dokuman var.onları yedekle felan.o en son iş.bu arada undeepler felan bi s2me yaramıyor.
edit:bu serefsiz arkadasların yuzunden amk.laptopu veriyoz porno indiriyolar ibineler.bi yerlere saklıyorlar.buluyorum ama ara ara her zman onla ugrasıyorum.vermeyince
de adımız kotu oluyor.ondan kurmustum.yaktınız lan beni.
-
takıyoruz bi wın98 cd si cd den başlataraktan cd içerisindeki wın98 klasöründeki format.exe yi c: sürücümüzün derinliklerine nufuz ettirerekten sorunu çözüyoruz.
yada başlatırken güvenli modda başlatıp bütün deepfreeze dosyalarını silip olayı bitiriyoruz. :D bu kadar zorlamayalım olanakları.:D
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
format diskini biçimlendirmen anlamına gelir. format atıldıktan sonra deep freeze silindikten sonra, nasıl geri getirio anlamış deilim doğrusu :D normal sistem yükler gibi başla işleme diskini biçimlendirme kısmında oldugu gibi bırak deilde biçimlendiri seçerek ilerle. kolay gelsin. :S olması lazım olmuyosa bi yerde hata yapıyosundur.
-----------------------------
güzelsin de bilgisayarda deepfreeze kuruluyken format atamazsın hocam işte sorun orda. bilmem ne olduğunu biliyomusun deepfreeze in?senin soruna gelince hacı aynı sorunu bende yaşamıştım. hiç bişe işe yaramadı makineden umudu kesmiştim sonra deepfreeze kendi kendini imha etti:D herhalde beta falandı.
neyse bende bi konu açmıştım, burdaki öneriler belki bi işine yarar bi bak derim:
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=33772
