folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deepfreeze Hakkında Önemli Bir Sorun !

Deepfreeze Hakkında Önemli Bir Sorun !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    bu arada unfreze ler falan bi boka yaramaz boşuna vakit harcama

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    mimar bunu yazdı:
    -----------------------------

güzelsin de bilgisayarda deepfreeze kuruluyken format atamazsın hocam işte sorun orda. bilmem ne olduğunu biliyomusun deepfreeze in?

senin soruna gelince hacı aynı sorunu bende yaşamıştım. hiç bişe işe yaramadı makineden umudu kesmiştim sonra deepfreeze kendi kendini imha etti:D herhalde beta falandı.

neyse bende bi konu açmıştım, burdaki öneriler belki bi işine yarar bi bak derim:

http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=33772

ewet kardes verdigin linkte Rene de benim yapacagımı yapmıs.zaten ben diskleri silip adam gibi yapacagımı yapıyordum.dunden o kadar aradım

amk.senin verdigin konuyu nasıl görmedim. baska caresi yoktu iste formatı bu hafta sonu basacaktım...bak dedigin dogru.benimki de buyuk ihtimal beta surum olması lazım mimar kardesim.neredeyse deep ile alakalı tum siteleri silip supurdum diyebilirim.zannedersem bu benim deep sharware(deneme) surumu.neyse bekleyelim.iptal olunca silerim amk.

bu arada yakında bu bela deepfreezeyle ilgili bir dokuman hazırlayacagım.cogu kisinin basına geliyor.nasıl halledilmesi gerekitigi hakkında.insallah adminlerimiz dokumanlar

bolumune koyar.biz cektik millet cekmesin. 

copy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hocam aynısı kardesımın basına gelmıstı underfreeze falan her surumde olmuyor.. tek care var oda makınayı tum parcalarını cıkarım yenıden takmak bios pili dahil.) böylece deepfreezeyi iptal edıcektır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    hocam aynısı kardesımın basına gelmıstı underfreeze falan her surumde olmuyor.. tek care var oda makınayı tum parcalarını cıkarım yenıden takmak bios pili dahil.) böylece deepfreezeyi iptal edıcektır.

tamam kardesim.tavsiyeler icin cok saolun.bir seyler kaptım bu konuda.simdi amk deep senin :P  bir suru kisi bu durumdan magdur.nedenler ise neredeyse aynı.iyi bir ilaç hazırlamak lazım.önec bir kobay olacak.bu ben olacam :D her seyi deneyecem amk.sonra deep i gömecegim. :D

edit: parlak fikirleri olan varsa dewam edebilir konunun altından  :P 

copy
Toplam Hit: 1871 Toplam Mesaj: 15