Deepfrezee Belasına Gardaş Verdiğimiz Bilgisayar Bizim...
-
s.a dostlar
benim büyük bi sorunum var hikayeyi kısaca özetliyorum:
şimdi benim piskopat bi kardeşim var. bu piskopat bana sinirlendimi gidiyo bilgisayarımdan bana ait dosyaları siliyo. e dövmek çare deil; deepfreeze yi bi yerden bulduk indirdik. fakat bu prog virüslümü bozukmu ne çıktı. şimdi program çalışıyo ama ben programı açamıyorum ve yönetemiyorum. hiç bişe yükleyemiyorum ve silemiyorumda. formatta çare deil napacas bi yardım Allah rızası için. deepfrezee den dili yanmış biri vardır illaki.. -
o deepfrezeein kaldırmak için kur dosyasının içinde unistall da var.
Onunla kaldıracaksın. -
kur die bi dosya yokki dai uninstall olsun.
-
Abi benimde basıma geldi aynı durum, o programın tekrar kurunu buldum içinde unistall dosyasıda vardı. Öyle kaldırdım. Birde deepfrezee killer varmıs ama kullanmadım.
-
yüklediin setup dosyası nerde haci ? onu açıcan içinde uinnstall diye bi button olur ona clickledinmi bitmiştir. he yok haci bn bilmiyodum bi hıyarlık ettim sildimdiyosan saatin orda onun simgesi olur ona shifte basılı tutarak çift clickle sonra ordan tam versiyonu ören sonra gugil amcadan yardım alarak aynı versiyonu bul indir aç un-install et bu kadar bitti haci ;D
-
ya aga anlatamıyom herhalde ben hiç bişekilde açamıyom programı program çalışıyo ama ben açamıyom shifte basılı tutuyom gene açılmıyo tutmasamada açılmıyo sonra kur dosyasıya açılmıyo deppfrezee ile ilgili hiç bişe açılmıyo... nabacas?
-
kurulumunu yaptıgın depfreez yuklemişsin sanırım ama kaldıramıyorsun aktif olarak kalmış yönetim kısmına saatin orda bi ayı resmi vardır görev çubugunda ona gel ayıya shift bası iken maus ile iki kere tıkla ekran çıkacak çıkan ekranda şifre soracaktır şifre koydunsa yuklerken gir koymadın ise ok de yönetim karşına geldigi zaman seçili olan kısmı üçüncü seçenek var onu tıkla ok de bilgisayarı resetle depfreez kalkar yok depfreez yuklu ama şifreyide bilmiyorum dersen goglede şu programı ara depfreez enterprize bunu indirdikten sonra üçüncü sekmeyi tıkla ok deyip bilgisayarı resetle depfreez gene kalkar
-
haci o zaman bak naap biliyonmu unfreeze diye bişi var bu deepfrezenin şifresini kıran bişi onu gugil amcadan bul indir aç sonra deepfreezeyi deaktiv et sonra format olur ;D
-
haydaaa sevgili müritler bikere programa şifre koymadımki şifresini kıriim. 2. si saatin yanındaki ayı simgesine shift basılı iken çift de tıklasam tek de tıklasam ağzımla kuş da tutsam prog. açılmıyo açılmıyo açılmıyoooo.... setup dosyası da açılmıyo deepfreze ile ilgili hiç bişe açılmıyo.
bu bilgiler ışığında tekrar önerileriniz bekliyorum -
hrr olm ya sen onu yap şifre mifre kırmıyo direk deaktiv ediyo ak söz dinle sen olmasa çükünü yicem
-
ilk olarak format atarsan geçer ikincisi eğer en son çıkan sürüm deilde bi eski sürümü (saatin orda mavi isaret varsa) kurduysan google a deepunfreeze yaz indir kullan.
Toplam Hit: 3268 Toplam Mesaj: 24