folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Deepfrezee Belasına Gardaş Verdiğimiz Bilgisayar Bizim...

Deepfrezee Belasına Gardaş Verdiğimiz Bilgisayar Bizim...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    http://rapidshare.com/files/19402351/upload_by_albay-asker.rar.html
    resimdeki gibi yap load a bas pc ni yeniden başlat

http://img162.imageshack.us/img162/2461/adszql4.jpg

eğer sifresini biliyosan sağdaki simgeye tıklayıp progamı açamıyorsan shifte basıp programın simgesine tıklaman gerekiyor.bunun yukardaki programla alakassı yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inka_zuba
    inka_zuba's avatar
    Erkek
    programı kaldır.ama kaldırma sorunu var dıyosun.benedede bı ara norton kalmıyodu soyle kaldırdım:)
    once paisflestırdım yanı disable diyim. sonra baslattan calıstırı acıp regedit yazdım .ve kayıt deefteri acıldı:D sonra HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstall yaptım buradan kaldırmak ıstedıgınız programın dosyasını sılın bitti sonrada program filesten silin tamamdır:)
    bu bitek deffreze ıcınde gıldır pcdekı tum programlar ıcındır:)

wista kursun olum herkes:D~/tbt/...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    yaw ne formatı msxlabs forumlarında gördüm bi tane program baya da işime yaradı.
    google de undeepfreeze ya da deepunfreeze diye aratırsan bulursun hacı. kullanımı da basit.

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşlar aradığınız programı ben upload ettim yukarıda
    http://rapidshare.com/files/19402351/upload_by_albay-asker.rar

al hatta bir daha verim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşlar aradığınız programı ben upload ettim yukarıda
    http://rapidshare.com/files/19402351/upload_by_albay-asker.rar

al hatta bir daha verim

bir ikileme yaşandı pardon
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    hacım bak şimdi olay şöyle Deepfrezze'i pc ye kurdun pc kendini restartladı ama saatin yanında deepfreeze simgesi yok değil mi ? olmaması lazım warsa eğer yazının kalan kısmını okuma şimdi baktın yok ctrl + shift+ alt + F6 ya bastın önüne şifre penceresi gelio mu? gelmemesi lazım gelirse eğer Default Şifre "yumi" sonra eğer yine açılmıyorsa şifre yeri gidiyosun kurdugun exe'yi bi daha indiriyosun bi daha kurmaya çalışırken sana soruyo ya İnstall mı Yoksa repair mi die sana orda repair veya uninstall çıkıcak bascan ordan uninstall'a onu silicek fakat fakatönemli bi konu war ben bundan 2-3 sene önce bir internet cafeye bakarken 10 bilgisayardan 2 tanesi deepfreeze'i görmüyodu bunun sebebi ana kart uyuşmazlığı falan bir sürü cevaplarını buldum ama nafile bu durumda şöle bi sorun ortaya çıkıyo sen deepfreeze'i kuruyorsun deepfreeze pcde war ama sana göstermiyor işte bu anda olay şundan ibarettir arada sırada pc'yi zorlayınca kendine restart atar oyunda our genellikle eğer sorunun pc'de deepfreeze yüklü oldugu halde görmüyorsa tek çaresi format eğer deeğfreeze yüklü şifreyi bilmiyorsan unfreeze eğeer ki şifre kısmında şifreyi yazarken Yanıt vermior diyip kapatıyorsa ya undeepfreeze kullanıcaksın yada kurdugun deepfreeze'i çalıştırıp komple kaldırıcaksın.

Umarım anlamışsındır :S döküman gibi oldu :S Yaparsan bi mesaj at merak ettim :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    efsun aga saatin yanında simge var ctrl+shift+alt+f6 yapınca bişe gelmiyo yani senin öneri
    bi işe yaramadı. asker aga senin programı indirdim fakat program donuyo ya açılınca. kafayı
    yiyecem deepfrezee ile ilgili ne açarsam yanıt vermiyor diyor ya. inka_zuba dai senin dediğin
    gibi yaptım küçük bi gelişme oldu. senin dediğini yaptıktan sonra şifre penceresi gelmeye başladı
    ondan sonra deepfrezee yi kapatabildim. ama bilgisayar kapatılıp açılınca
    herşey eskisi gibi. oda tam bi sonuç vermedi. kafayı yiyecem ya napacam bben?:@

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    ya gençler yokmu şuna bi el atacak adam nolur bi yardım edin ya

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    cltrl + alt + delete bas
    format at
    olmadı çöpe at :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    deepfreeze sağ alt köşede çalısan simgesine tıkla sorada orda bi seçenek war bi kereligine deepfreeze baslatma die tabi ingilizce :D , onu seç sora deepfreeze i install ettigin setup dosyasını aç uninstall et,
Toplam Hit: 3266 Toplam Mesaj: 24