Defne Joy Trükiyenin Gerçeği
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
O zaman olaya şu yönden bakalım. Defne Joy'un ölümü üzerine bir sürü yazı yazıldı yok medya oyalıyo gündemi vs. Eee sen gözünün önünde "ergenekon" adı altında tüm Cumhuriyetcileri tutup ölmelerini beklenirken, vatanın gidişatını bu garibim kıza mı bağladın şimdi ?
kardeşim bu ülkenin asıl konuları varken bu sırdan birinin ülke için hiçbir şekilde faydası olmayan birinin tv lerde yayınlanması insanı çileden çıkaryor.bu ülkede cumhuriyetcileri kimse topa tutmuyor. bu ülkede sadece topa tutulan Dinine sahip bu ülke için çabalayn insanlar topa tutuluyor. hiçbir bacağı açık okul kapısında dondurulmuyor sadece bu ulkede dinini yaşayan başörtülüler kapıdan kovuluyor işe alınmıyor. geçenlerde bir yazı vardı bir halı sahibi "ben fabrikama mescit yapmam namaz kılınmasınada izin vermem" diyen sapık düşünceli bir adam vardı hatırlarmısın kimin bu ülkede itilip kakıldını anlıyormusun şimdi. neden dinini yaşayanlar diğer dinlere karşı ayaklanmıyor. (islam dinini yaşayanlar gerçek müslümanlar) hep birileri bunların üzerine geliyorlar. garibim kız gitti amma bu ülkenin onlarca genci ölüyor foseptik çukurunda can verenler bu kadar gündem oluşturmuyor.
konuşacaksak ülke için yapılacaksa adam gibi düşünüp adamn gibi gerçekleri konuşmak lazım. bana ne defneden acundan.
bu ülkenin gerçeği bunlar değil.
-
evet ülke bazı olaylar karşısında psikolojik olarak hazır hale getirilmek isteniyor.Usanmaya..birkaç yıl daha bu hareket devam edecek ve bundan sonra yapılacak icraatlarin hesabini halk soramaz hale gelecek.Danıştayın ülke lehine olmayacak bir kararını söylsene bana bir.Bir devletin kurumları sırasıyla hedef haline geliyor ise bu işte bir terslik var hoca.Ben bu ülkede terörle mücadelede eline kimsenin su dökemeyecek olan subaylarının terör örgütüne üye olmakla suclandıgını ilk defa görüyorum.Ve kac yıldır bir karara bağlanmadan içerde yattıklarını.Milli diktaya söven biri başbakana toz kondurmuyor bu nasıl bir çelişki? eve ekmek götüremeyen babaların sorununu dinleyecek bir sosyal devlet yok karsımda benim.ama enflasyonda dinamit fiyatını vs. koyupta biz büyüyoruz diyen liboşlar kaynıyor piyasada.Ayrıca defne coyun kocasi bile sükunette iken senin biyerlerine batarcasına bas bas bağırmanıda anlamış değilm
-
sadece yazının başını okudum yatak odası dio ? yazan kişi evin mi içindeydi ? yoksa açıklandı mı böle bişe ben mi kaçırdım
-
Facebook bunu yazdı:
1 asker şehit verilir nefes filminde geçtiği gibi 15 saniye meşhur olur
1 beyni yıkanmış kürt evladı ölür gündem 5 saniye meşgul olur
1 micheal jackson
1 x
1 y
1 defne joy ölür gündem birbirine girer haftalarca konuşulur
kocasının, annesinin vs nin sorması gereken soruları nedense medya araştırır, ölü üzerinden rant yapar para kazanır siz yani biz değerli izleyici ve okuyucular sayesinde!
vakti gelir buda unutulur
sonra mı ne olur
başka bir ünlü ölür
çark başa döner...
dağda mehmetcik keleşle
yolda ayşecik lağam çukurunda ölür
15 saniye sonra unutulur
Ve o ayşeciğin bırakın bir erkek arkadaşının evine gitme özgürlüğünü. yolda rahat yürüme özgürlüğü bile yoktur, defne kadar özgür değildir, onun kadar zengin değildir, mutluluğu defnenin mutluluğunun yanına yaklaşamaz.
ama ayşecik konuşulmaz.
ayşecik piyondur.
defne vezir.
(yanlış anlaşılmasın allah gani gani rahmet eylesin ) -
hepimiz defneyiz hepimiz kokainmaniz
-
7-19 bunu yazdı:
hepimiz defneyiz hepimiz kokainmaniz
-----------------------------amfetamin rulezz :|
-
Ne alaka download bölümü?
-
kocasının yerinde olsam o cenazeye gitmezdim bile evli kadının başka herifin evinde işi ne kocasıda cok malmış
-
Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
-
Yav amk tarağımın anteni z2min kurma kolu danıştaya dil uzatıyo... Neymiş hükümetin icraatını engelliyormuş...
Yani satacaktı tayyip emmim ülkenin her şeyini ama komuyolar kl diyor zikka falı japon askeri danıştay olmasa hepsini talan edecklerdi üç otuz paraya
Petkim danıştay sayesinde ilk ihale bedelinin 3 katına satıldı
Tekelin satış fiyatı arsa bedellerinin kaçta biridir kim bilir...tesisler bir yana
Önce kurumları işlemez hale getir sonra tu kaka hep aynı taktik götverenin evlatları...
Ne tarım bıraktılar ne hayvancılık ne de başka bir şey...
sonra da mübareğe demokrasi dersi vermeye kalkıyor...
iki üç gündür patlamar oluyor ülkede siz sanıyor musunuz bunlar "kaza"... Heh..