Değişerek Geliştim - Öncesi Ve Sonrası - Loş Ampul
-
akp kapanırsa ne olur farkında mısınız? yaşatırlar mı 11 üyeyi? ortalık fena halde kızışır
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
akp kapanırsa ne olur farkında mısınız? yaşatırlar mı 11 üyeyi? ortalık fena halde kızışır
-----------------------------akp kapanırsa bi bok olmaz konpi'm. 11 üye'de rahat rahat gezer takma kafanı sen.
-
WarninG_ErroR bunu yazdı:
-----------------------------konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------akp kapanırsa bi bok olmaz konpi'm. 11 üye'de rahat rahat gezer takma kafanı sen.
-----------------------------aynen...
akp nin ve hükümet yalakası medyanın çıkardığı bişe,akp kapatılırsa kriz olurmuş,sanki yok amk.o kadar borç taktı,elde ne varsa sattı,sanayii zaten aman aman bişey değildi,tarımın anasını ağlattı,hala rahatız diyen var.
-
akp kapatılırsa birşeyler olur,ama şuan ki halimizden daha kötü durumda olmayız.eğer akp kapatılmazsa 3 sene sonra bakalım ne durumda oluruz
-
onur35 bunu yazdı:
akp kapatılırsa birşeyler olur,ama şuan ki halimizden daha kötü durumda olmayız.eğer akp kapatılmazsa 3 sene sonra bakalım ne durumda oluruz
-----------------------------Hocam akp kapatılırsa Güngörende patlayan o bombadan her gün onlarca patlar.Tamam akp yi ben de sevmem ama zaman uygun değil.Eğer akp kapatılırsa 1 senede geleceğimiz yer akp yle 10 senede geleceğimiz yerden daha kötü olur.Hem tut ki akp kapandı yerine kim gelecek kim Veli Küçük,Doğu Perinçek falanmı?
-
yunus_89 bunu yazdı:
-----------------------------onur35 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam akp kapatılırsa Güngörende patlayan o bombadan her gün onlarca patlar.Tamam akp yi ben de sevmem ama zaman uygun değil.Eğer akp kapatılırsa 1 senede geleceğimiz yer akp yle 10 senede geleceğimiz yerden daha kötü olur.Hem tut ki akp kapandı yerine kim gelecek kim Veli Küçük,Doğu Perinçek falanmı?
Sorun işte burada. Seni böyle düşünmeye itmiş. Patlamaları, arka planda rolleri yeniden belirtilen kişiler yaptı. -
cok abartıyorsunuz bu olayları bende sevmıyorum ama bari din ile ilgili seyleri karıstırmayın :S
-
yunus_89 bunu yazdı:
-----------------------------onur35 bunu yazdı:
-----------------------------nie bomba patlasın kardeşim,akp kapatılamaz die bi şey mi var,zamanında refah partisi de kapatıldı,bombalar patladımı.akp mafyamı yani?
-
mahkeme akp'yi kapatmazsa şeriatçımı olacak ? yada akp yanlısımı olacak ? O zaman ne diyecek bakalım millet.
-
Mahkeme üzerine düşeni yapar.Hangi kararı verirse versin,akp yanlısı-karşıtı denemez!Bugün akp kapatıladabilir,kapatılmaz,rte vb yolsuzluk yaptığı söylenenler siyasi yasaklı da olabilir.Mahkemeye çamur atmak kimsenin haddine değil,hangi kararı verirse versin.