Değişerek Geliştim - Öncesi Ve Sonrası - Loş Ampul
-
yunus_89 bunu yazdı:
-----------------------------onur35 bunu yazdı:
-----------------------------
akp kapatılırsa birşeyler olur,ama şuan ki halimizden daha kötü durumda olmayız.eğer akp kapatılmazsa 3 sene sonra bakalım ne durumda oluruz
-----------------------------Hocam akp kapatılırsa Güngörende patlayan o bombadan her gün onlarca patlar.Tamam akp yi ben de sevmem ama zaman uygun değil.Eğer akp kapatılırsa 1 senede geleceğimiz yer akp yle 10 senede geleceğimiz yerden daha kötü olur.Hem tut ki akp kapandı yerine kim gelecek kim Veli Küçük,Doğu Perinçek falanmı?
----------------------------- -
yargıya müdahale olmaz ise kapanır yoksa zor ama inş kapanır.
-
haberlere göre en fazla 3 gün içinde belli olacakmış.Türk milleti için en iyisi hangisi olacaksa o karar verilsin.
-
kapansa bile yeni parti %57 den aşaşğı almaz bu sefer halk sandıkta gereken cevabı nasıl olsa verio
ne yapsalar boşuna chp yi öpseler de iktidar olamaz
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------kapansa bile yeni parti %57 den aşaşğı almaz bu sefer halk sandıkta gereken cevabı nasıl olsa verio
----------------------------- -
hoobastank bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------http://www.dailymotion.com/relevance/search/tayyip/video/x5gri2_alin-sze-gercek-tayyip
arkadaşlar bi kaç dakikanızı ayırın bu video için,yorum sizin...
-----------------------------hoca yoruma gerek kaldımı ki herşey göz önünde videoda.
-----------------------------evet yoruma bile gerek yok,ama gerçeği göremeyen insanlarımız için belki bi yol gösterici olur diye verdim bunu
-----------------------------heyo bakın ben sizin gerçeginizi göremiyorum burda bunları koymak 31 çekmeye benzer sadece rahatlarsınız dava sonucu lehde bir karar çıkarsa ben görürüm sizi :)
nekadar körle$tiniz beyler farkındamısınız -
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------kapansa bile yeni parti %57 den aşaşğı almaz bu sefer halk sandıkta gereken cevabı nasıl olsa verio
-----------------------------darbe ne güne duruyor hocam ;) yaparlar bi darbe gene gelirler. nasıl olsa moda bu darbe.
-----------------------------darbe devri bitti konpi bu satten sonra sıkar biraz teşebbüs etmeden daha ergenekon diye alırlar walla:)
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
Körüm anasını satim!
çok belli ediosun :| -
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------yunus_89 bunu yazdı:
akp kapatılırsa birşeyler olur,ama şuan ki halimizden daha kötü durumda olmayız.eğer akp kapatılmazsa 3 sene sonra bakalım ne durumda oluruz
-----------------------------Hocam akp kapatılırsa Güngörende patlayan o bombadan her gün onlarca patlar.Tamam akp yi ben de sevmem ama zaman uygun değil.Eğer akp kapatılırsa 1 senede geleceğimiz yer akp yle 10 senede geleceğimiz yerden daha kötü olur.Hem tut ki akp kapandı yerine kim gelecek kim Veli Küçük,Doğu Perinçek falanmı?
-----------------------------Hayır.Pkknın sahibi patlattı.Akpnin kapatılmasını isteyenler patlattı,ülkenin sürekli bir kargaşa içinde olmasını isteyenler patlattı.
-
yunus_89 bunu yazdı:
-----------------------------chelishky bunu yazdı:
-----------------------------yunus_89 bunu yazdı:
-----------------------------Hayır.Pkknın sahibi patlattı.Akpnin kapatılmasını isteyenler patlattı,ülkenin sürekli bir kargaşa içinde olmasını isteyenler patlattı.
Nasıl bukadar eminsin ?