DEHŞET Anı Kamerada
-
Anne arabanın önüne düştü. Bebeği biri çekip kurtardı. O ise dehşeti yaşadı. İnanılmaz!(VİDEO)
Ankara Elmadağ'da karlı yolda otomobilin altında metrelerce sürüklenen bebekli kadın ölüm-kalım savaşı verdi.
-
off abi içim çıktı valla acaip oldum yav :S bi an anneme böyle bişey olduğunu hayal ettimde.. insan kötü oluyor ve elinde bebek varmış bide :S
-
çok kötü oldum mq :S
-
Taksinin plakası yok :S
-
iyiki kar yağmuş heee
-
Milk-i_Beka bunu yazdı:
-----------------------------
iyiki kar yağmuş heee
hocam kar yağmasa araba durur çarpmazdı belkiaklıma şu sorular geldi1-kadının yolun ortasında ne işi var?
2-mna kodum taksisin neden hızlı gidiyor?şerefsiz bu teksiciler.. ehliyeti alıyorum zkicem birini inşallah.
-
yok yani hani şimdi aynı pozisyonu karsız bi asfalt için düşünürsen ucuz kurtulmuş.Onu demek istedim
-
hemde çoook ucuz kurtulmuş o konuda haklısın ben lastiğn altınada girdi sandım hea.
-
StigmatA bunu yazdı:
Taksinin plakası yok :S
eleman arabayı daha yeni almış galiba ben olsam direkt satardım veya geri iade ederdim ..ugursuz gelmiş bes belli...zumsuk kardeşime de anahaber bultenininde izlediğimde araba kaymaya baslamıs yolda buna musait Allah korumus..
Benimde içim cız etti hakkaten olumle kalım arasındaki ince cizgide 15 sn yaşadı resmen
-
Allah korumuş
-
Kadın çocuk arabası ile yolda giderken ayağı kaymış yola düşmüş. Taksicide normal hızında giderken kadını görünce, frene basmış ama kaymaya başlamış. Taksicinin suçu yok, işin aslını bilmeden küfür etmeyin, bir araştırın beyler.