DEHŞET Anı Kamerada
-
o kadar abartlcak bişey göremedim zaten taksi tekerlekleri duruyor üstündende geçmemiş bişey olmaması normal sadece dua etsin araba sürüklemiş üzerinden geçse kafasının falan o zaman sakat bi drum olurdu
-
Uffff allah korumuş wallahi allah kimsenın basına boyle bi kaza getırmesın
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Milk-i_Beka bunu yazdı:
-----------------------------
iyiki kar yağmuş heee
hocam kar yağmasa araba durur çarpmazdı belkiaklıma şu sorular geldi1-kadının yolun ortasında ne işi var?
2-mna kodum taksisin neden hızlı gidiyor?şerefsiz bu teksiciler.. ehliyeti alıyorum zkicem birini inşallah.
-----------------------------lan taksicinin ne suçu var bayır aşağı duramamış kayıyo, hızla gelip altına almamışki,kayıyo a.q ne küfür edion bilip bilmeden
-
taksiciyi savunacak bişey yok
euro n-cap testi yapar gibi ezmiş kadını resmen -
Milk-i_Beka bunu yazdı:
yok yani hani şimdi aynı pozisyonu karsız bi asfalt için düşünürsen ucuz kurtulmuş.Onu demek istedim
-----------------------------Evet baboli..aynı pozisyonu karsız düşünsen kadın ezilip gitmişti şimdiye :S
-
taksicinin suçu yok ölemi bi düşünelim yol yokuş aşşa bol karlı bi yol lastikler zincirsiz hepsini geç plakasız yollarda geziyor ilginç
kadında suç yok bi düşünelim kadının kucağında bebek karlı yolda sağa sola bakmadan karşıya geçmek istediği anlaşılıyor dahada ilginç
bebeği çekip alan arkadaşada yürekten sevgilerimi gönderiyorum
Dip not: karda normal yolda yürür gibi yürümek sakıncalıdır yere önce ayakkabının ön kısmıyla basarsanız özellikle yokuş aşşağı inerken düşme olasılığını yarı yarıya azaltmış olursunuz
-
olay; kadının karşıdan karşıya geçerken taksicinin frenlemesi. kurtulması güzel olmuş harbiden yazık