Delikanlı Yiğit Genç , Sözünden Ve Davranışlarından Belli Olur
-
şu adamı küçümseme işini bi bırakın artık. yok ne içtin sen. aldığın kimyasalın adı ne. nerde yaşıyosun sen.
beğenmiyosanız da bari düzgün anlatın arkadaş :)
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Ya bir yürü git.Dışarı sigara içmeye çıkan her erkek grubunu sapık sınıfa koymuşsun... Hem laf atacak adam her ortamda atar.İran değil burası...
Konuyu nerenle okuduğunu merak ediyorum. İçinde "cami" kelimesi geçtiği için psikolojik koşullanmayla " -iran mı bura ? " diyebilen insanları halen görmek ne tuhaf :) Bu kadar detaylı bir konunun (haklı veya haksız olsun) kendince saygı değeri vardır, zaten bu ortamdaysan saygıyı mecburen göstereceksin. Bu lafımda diğer müridlere.Kapı önlerine cadde kenarlarında dip bucaklarda yığılan insanların % 90ı beş para etmez insanlardır.. Aksini de inkar edemezsiniz. Bahsedilen şeyler hepinizin başına gelebilecek durumlardır.
Konuyu bi kere okusan sigara içenler, din, imandan vs. şeyleri hedef veya örnek göstermediğini anlarsın. Bahsetmek istediği sadece türkiyede bu tür görüntüler kişilerde huy olmuş ve rahatsız edici olmaya başlamış...
-
Thelordmax bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
Ya bir yürü git.Dışarı sigara içmeye çıkan her erkek grubunu sapık sınıfa koymuşsun... Hem laf atacak adam her ortamda atar.İran değil burası...
Konuyu nerenle okuduğunu merak ediyorum. İçinde "cami" kelimesi geçtiği için psikolojik koşullanmayla " -iran mı bura ? " diyebilen insanları halen görmek ne tuhaf :) Bu kadar detaylı bir konunun (haklı veya haksız olsun) kendince saygı değeri vardır, zaten bu ortamdaysan saygıyı mecburen göstereceksin. Bu lafımda diğer müridlere.Kapı önlerine cadde kenarlarında dip bucaklarda yığılan insanların % 90ı beş para etmez insanlardır.. Aksini de inkar edemezsiniz. Bahsedilen şeyler hepinizin başına gelebilecek durumlardır.
Konuyu bi kere okusan sigara içenler, din, imandan vs. şeyleri hedef veya örnek göstermediğini anlarsın. Bahsetmek istediği sadece türkiyede bu tür görüntüler kişilerde huy olmuş ve rahatsız edici olmaya başlamış...
-----------------------------Gözümle okudum! Sen nerenle okuyorsun ki ? (: Sigara içmek için yollarda biriken erkek gruplarını abazan köpek gibi lanse eden bir yazıya ne dememi bekliyorsun ? Böylesine çocuksu, dar düşüncenin kaleminden çıkmış bir yazıya... tartışılması bile gereksiz yazıya...
edit// son cümlemi sildim, tartışma çıkmasın...
-
arkadaş orda bişeyler yazmış tamam
CyberAngel
orda ne yazılmak istendiğini sen anlamıyormusun ki hocam adama herkese aynı muameleyi yapıyorsun diyorsun ??????
amacın ne ?
bu tarz bişey senın yakınlarının başına gelse eline bıçak alıp adam kovalarsın diye düşünüyorum yapma etme arkadaş orda "bu yazdıklarım herkesi kapsamıyor" yazmamış olabilir ama yazmamışsa onu sen anla veya öyle düşün...kalkmıssın olayın hiç alakası olmayan yönünden tutmuşsun insanlara gider yapıyorsun üstüne üstün buna hala devam ediyorsun :)
komiksin ne diyeyim.
-
AdReNaLiNe bunu yazdı:
CyberAngel
orda ne yazılmak istendiğini sen anlamıyormusun ki hocam adama herkese aynı muameleyi yapıyorsun diyorsun ??????
amacın ne ?
bu tarz bişey senın yakınlarının başına gelse eline bıçak alıp adam kovalarsın diye düşünüyorum yapma etme arkadaş orda "bu yazdıklarım herkesi kapsamıyor" yazmamış olabilir ama yazmamışsa onu sen anla veya öyle düşün...kalkmıssın olayın hiç alakası olmayan yönünden tutmuşsun insanlara gider yapıyorsun üstüne üstün buna hala devam ediyorsun :)
komiksin ne diyeyim.
-----------------------------Toplumsal mesaj böylemi verilir ? sigara yasağı yüzünden dışarı çıkan 3-5 erkek'ten mi yaşanıyor bütün sorun ? banada bu komik geldi.
-
CyberAngel bunu yazdı:
AdReNaLiNe bunu yazdı:
CyberAngel
amacın ne ?
komiksin ne diyeyim.
-----------------------------Toplumsal mesaj böylemi verilir ? sigara yasağı yüzünden dışarı çıkan 3-5 erkek'ten mi yaşanıyor bütün sorun ? banada bu komik geldi.
-----------------------------yanlış anlama burda kimseye laf demiyorum üstümede düşmez zaten sadece demek istediğim şu konuyu açan arkadaş bişeyleri yanlış veya eksik yazmış olabilir düzeltici mesaj yaz eksiğin bu de konuyu okudugunda zaten olayı anlıyorsun ona yoğunlaşmak tartışmak varken olayı bu hale getirmeye gerek yoktu
neyse gerek yok uzatmaya herkes kendince haklı zaten.
-
Cyberangel; irandan girmişsin sigaradan çıkmışsın. Konuyu açan kişinin ne anlatmak istediğini bırak, kendin ne demek istediğini bile bilmiyorsun. Evinin, iş yerinin önünde soytarılarının sağa sola laf atıp apaçi dansı yapmasından hoşnut oluyorsan o senin anormal tercihin. Herneyse ikinci bir alıntıyı alıp cevap vermeme değecek bir konuyu konuşmuyoruz malesef. O yüzden tartışmaya girmeyeceğim.
-
AdReNaLiNe bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
AdReNaLiNe bunu yazdı:
CyberAngel
amacın ne ?
komiksin ne diyeyim.
-----------------------------yanlış anlama burda kimseye laf demiyorum üstümede düşmez zaten sadece demek istediğim şu konuyu açan arkadaş bişeyleri yanlış veya eksik yazmış olabilir düzeltici mesaj yaz eksiğin bu de konuyu okudugunda zaten olayı anlıyorsun ona yoğunlaşmak tartışmak varken olayı bu hale getirmeye gerek yoktu
neyse gerek yok uzatmaya herkes kendince haklı zaten.
-----------------------------Benim düşüncemi yazmaktan başka bir amacım olamaz hocam! Bu yazı bana göre baştan sona basit bir yazıdır.Düzeltmek mi ? Baştan yazsam daha kolay olur sanırım.Ayrıca yazıyı beğendiysen, benimle uğraşmak yerine mail ile gönderirsin herkese... Konuyu açan arkadaş bunu istemiş.
-
Bir gün cuma namazından çıkan gençlerin birisinin, yolda az önce dibimden geçen kızın arkasından "Of of o ne ya, vallahi gitti abdest." demesine ve hepsinin gülüşmesine şahit oldum. Ayrıyetten birahanenin önünde sigara içerken, kafayı çekmiş denyonun birinin geçen hatuna laf etmesi üzerine, hep orada takılan ve bizle muhabbet etmekte olan "abinin" adamı döve döve kevgire çevirdiğine de şahit oldum. İnsanların camide takılması onları otomatikman iyi insan yapmıyor, aynı şekilde birahanede, kafede takılanları da kötü insan yapmıyor. Eğer bir mesaj vereceksen, mesajındaki bireyleri önceden kafana yerleştirilmiş gruplardan seçip, bu çarpık fikirleri insanlara duygu sömürüsü yaparak empoze etmeye kalkma. Örnek verirken dikkatli ol. Delikanlılık, tanımadığın adamları belirli kalıplara oturtup, bilmeden yargılamak da değildir.
-
büyüyeceksin liseli