folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Delikanlı Yiğit Genç , Sözünden Ve Davranışlarından Belli Olur

Delikanlı Yiğit Genç , Sözünden Ve Davranışlarından Belli Olur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

şu adamı küçümseme işini bi bırakın artık. yok ne içtin sen. aldığın kimyasalın adı ne. nerde yaşıyosun sen.

beğenmiyosanız da bari düzgün anlatın arkadaş :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

Ya bir yürü git.Dışarı sigara içmeye çıkan her erkek grubunu sapık sınıfa koymuşsun... Hem laf atacak adam her ortamda atar.İran değil burası...

Konuyu nerenle okuduğunu merak ediyorum. İçinde "cami" kelimesi geçtiği için psikolojik koşullanmayla " -iran mı bura ? " diyebilen insanları halen görmek ne tuhaf :) Bu kadar detaylı bir konunun (haklı veya haksız olsun) kendince saygı değeri vardır, zaten bu ortamdaysan saygıyı mecburen göstereceksin. Bu lafımda diğer müridlere.

Kapı önlerine cadde kenarlarında dip bucaklarda yığılan insanların % 90ı beş para etmez insanlardır.. Aksini de inkar edemezsiniz. Bahsedilen şeyler hepinizin başına gelebilecek durumlardır.

Konuyu bi kere okusan sigara içenler, din, imandan vs. şeyleri hedef veya örnek göstermediğini anlarsın. Bahsetmek istediği sadece türkiyede bu tür görüntüler kişilerde huy olmuş ve rahatsız edici olmaya başlamış...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

Ya bir yürü git.Dışarı sigara içmeye çıkan her erkek grubunu sapık sınıfa koymuşsun... Hem laf atacak adam her ortamda atar.İran değil burası...

Konuyu nerenle okuduğunu merak ediyorum. İçinde "cami" kelimesi geçtiği için psikolojik koşullanmayla " -iran mı bura ? " diyebilen insanları halen görmek ne tuhaf :) Bu kadar detaylı bir konunun (haklı veya haksız olsun) kendince saygı değeri vardır, zaten bu ortamdaysan saygıyı mecburen göstereceksin. Bu lafımda diğer müridlere.

Kapı önlerine cadde kenarlarında dip bucaklarda yığılan insanların % 90ı beş para etmez insanlardır.. Aksini de inkar edemezsiniz. Bahsedilen şeyler hepinizin başına gelebilecek durumlardır.

Konuyu bi kere okusan sigara içenler, din, imandan vs. şeyleri hedef veya örnek göstermediğini anlarsın. Bahsetmek istediği sadece türkiyede bu tür görüntüler kişilerde huy olmuş ve rahatsız edici olmaya başlamış...

Gözümle okudum! Sen nerenle okuyorsun ki ? (: Sigara içmek için yollarda biriken erkek gruplarını abazan köpek gibi lanse eden bir yazıya ne dememi bekliyorsun ? Böylesine çocuksu, dar düşüncenin kaleminden çıkmış bir yazıya... tartışılması bile gereksiz yazıya... 

edit// son cümlemi sildim, tartışma çıkmasın...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

arkadaş orda bişeyler yazmış tamam

CyberAngel

orda ne yazılmak istendiğini sen anlamıyormusun ki hocam adama herkese aynı muameleyi yapıyorsun diyorsun ??????

amacın ne ?

bu tarz bişey senın yakınlarının başına gelse eline bıçak alıp adam kovalarsın diye düşünüyorum yapma etme arkadaş orda  "bu yazdıklarım herkesi kapsamıyor" yazmamış olabilir ama yazmamışsa onu sen anla veya öyle düşün...kalkmıssın olayın hiç alakası olmayan yönünden tutmuşsun insanlara gider yapıyorsun üstüne üstün buna hala devam ediyorsun :)

komiksin ne  diyeyim.

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AdReNaLiNe bunu yazdı:

CyberAngel

orda ne yazılmak istendiğini sen anlamıyormusun ki hocam adama herkese aynı muameleyi yapıyorsun diyorsun ??????

amacın ne ?

bu tarz bişey senın yakınlarının başına gelse eline bıçak alıp adam kovalarsın diye düşünüyorum yapma etme arkadaş orda  "bu yazdıklarım herkesi kapsamıyor" yazmamış olabilir ama yazmamışsa onu sen anla veya öyle düşün...kalkmıssın olayın hiç alakası olmayan yönünden tutmuşsun insanlara gider yapıyorsun üstüne üstün buna hala devam ediyorsun :)

komiksin ne  diyeyim.

Toplumsal mesaj böylemi verilir ? sigara yasağı yüzünden dışarı çıkan 3-5 erkek'ten mi yaşanıyor bütün sorun ? banada bu komik geldi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

AdReNaLiNe bunu yazdı:

CyberAngel

amacın ne ?

komiksin ne  diyeyim.

Toplumsal mesaj böylemi verilir ? sigara yasağı yüzünden dışarı çıkan 3-5 erkek'ten mi yaşanıyor bütün sorun ? banada bu komik geldi.

yanlış anlama burda kimseye laf demiyorum üstümede düşmez zaten sadece demek istediğim şu konuyu açan arkadaş bişeyleri yanlış veya eksik yazmış olabilir düzeltici mesaj yaz eksiğin bu de  konuyu okudugunda zaten olayı anlıyorsun ona yoğunlaşmak tartışmak varken olayı bu hale getirmeye gerek yoktu

neyse gerek yok uzatmaya herkes kendince haklı zaten.

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Cyberangel; irandan girmişsin sigaradan çıkmışsın. Konuyu açan kişinin ne anlatmak istediğini bırak, kendin ne demek istediğini bile bilmiyorsun. Evinin, iş yerinin önünde soytarılarının sağa sola laf atıp apaçi dansı yapmasından hoşnut oluyorsan o senin anormal tercihin. Herneyse ikinci bir alıntıyı alıp cevap vermeme değecek bir konuyu konuşmuyoruz malesef. O yüzden tartışmaya girmeyeceğim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AdReNaLiNe bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

AdReNaLiNe bunu yazdı:

CyberAngel

amacın ne ?

komiksin ne  diyeyim.

yanlış anlama burda kimseye laf demiyorum üstümede düşmez zaten sadece demek istediğim şu konuyu açan arkadaş bişeyleri yanlış veya eksik yazmış olabilir düzeltici mesaj yaz eksiğin bu de  konuyu okudugunda zaten olayı anlıyorsun ona yoğunlaşmak tartışmak varken olayı bu hale getirmeye gerek yoktu

neyse gerek yok uzatmaya herkes kendince haklı zaten.

Benim düşüncemi yazmaktan başka bir amacım olamaz hocam! Bu yazı bana göre baştan sona basit bir yazıdır.Düzeltmek mi ? Baştan yazsam daha kolay olur sanırım.Ayrıca yazıyı beğendiysen, benimle uğraşmak yerine mail ile gönderirsin herkese... Konuyu açan arkadaş bunu istemiş.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bir gün cuma namazından çıkan gençlerin birisinin, yolda az önce dibimden geçen kızın arkasından "Of of o ne ya, vallahi gitti abdest." demesine ve hepsinin gülüşmesine şahit oldum. Ayrıyetten birahanenin önünde sigara içerken, kafayı çekmiş denyonun birinin geçen hatuna laf etmesi üzerine, hep orada takılan ve bizle muhabbet etmekte olan "abinin" adamı döve döve kevgire çevirdiğine de şahit oldum. İnsanların camide takılması onları otomatikman iyi insan yapmıyor, aynı şekilde birahanede, kafede takılanları da kötü insan yapmıyor. Eğer bir mesaj vereceksen, mesajındaki bireyleri önceden kafana yerleştirilmiş gruplardan seçip, bu çarpık fikirleri insanlara duygu sömürüsü yaparak empoze etmeye kalkma. Örnek verirken dikkatli ol. Delikanlılık, tanımadığın adamları belirli kalıplara oturtup, bilmeden yargılamak da değildir.

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

büyüyeceksin liseli

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 5748 Toplam Mesaj: 31