folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Delikanlı Yiğit Genç , Sözünden Ve Davranışlarından Belli Olur

Delikanlı Yiğit Genç , Sözünden Ve Davranışlarından Belli Olur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bizim bir arkadaş var oruçluyken geçenlerin of memelere bak göte bak diyip duruyor :D amq yaw

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    Explosive bunu yazdı:
    -----------------------------

Bizim bir arkadaş var oruçluyken geçenlerin of memelere bak göte bak diyip duruyor :D amq yaw

:D:D:D:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Thelordmax, yazıyı beğendiysen sende mail olarak gönder (:  

Yazıyı yazan adam kendini ifade edemiyor yapmayın Allah için! Verilmek istenen mesaj evelenip gevelenip verilemiyorsa ve hatalıysa suç benim mi ?

Edit// mesajımı sildim la yanlışlıkla, elli tane sayfa açık aklım karıştı (:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Bizim caminin orada kıza tecavüz edip cesedini de hemen kenarında ki dereye atmışlar o.O

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

bakin hep aykiri msg yazan sadece bu konu deil her konuda ya 20 ya 20 altinda yaslardir buda gecen hergunun yeni kusagin kendi ahlaki ailevi kulturden neden ne kadar mahrum uzak kaldigi ortada ki bu anlatinlarin siradan bi anlatim deil tamamen eski saf turk kulturunden gelen bir ahlaktirki bu anlatinlarin icinde sadece ora bura onu laf kufur deil an;latinlarin uygulama neticesi once kendine ailesine  sonra cevre sine milleti bayragi dini  ve sayilacak herseyini kapsayan bir ahlaki kulturdur ama anlayabilene...

tek kelime ile  katiliyorum..

rica ediyorum yazdigimi alinti edip gereksiz yorumlamayin... herkes dusuncesinde ogurse buda benim dusuncemdir hosunuza gider yada gitmez...saygilar

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Beyler konu açanı küçümsemeyi bırakın artık.Düşünce özgürlüğü diye bişey var,adam düşüncelerini paylaşmış.Katılırsın veya katılmazsın sana kalmış.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

kimse bunlar olmuyo demiyor..

Mesajları anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız..

Kendi fikirlerinide paylaşmamış...

gelen maili C/P yapmış...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

COURAGE_x bunu yazdı:

bakin hep aykiri msg yazan sadece bu konu deil her konuda ya 20 ya 20 altinda yaslardir buda gecen hergunun yeni kusagin kendi ahlaki ailevi kulturden neden ne kadar mahrum uzak kaldigi ortada ki bu anlatinlarin siradan bi anlatim deil tamamen eski saf turk kulturunden gelen bir ahlaktirki bu anlatinlarin icinde sadece ora bura onu laf kufur deil an;latinlarin uygulama neticesi once kendine ailesine  sonra cevre sine milleti bayragi dini  ve sayilacak herseyini kapsayan bir ahlaki kulturdur ama anlayabilene...

rica ediyorum yazdigimi alinti edip gereksiz yorumlamayin... herkes dusuncesinde ogurse buda benim dusuncemdir hosunuza gider yada gitmez...saygilar

Akıl yaşta değil baştadır moruk. Atasözlerini bile unutup Türk kültürü ve ahlakı dersi verme burada. Sitemler yazının yanlış olduğuna değil, betimlemenin yanlış olduğunadır. Ben de kafelerin, birahanelerin önünde sigara içen bir adamım. O halde ben de mi ona, buna laf atan bir denyoyum? 

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

dyrnade bunu yazdı:
    Namusun daha ne olduğunu bilmeyipte burda yazı yazıyorsun yuh.Sen namusun sadece kadınlar üzerine mi olduğunu sanıyorsun hahaha :D http://www.facebook.com/video/video.php?v=1254916140785&ref=nf İzle bak tam senlik bunlardan biri sensin bence :D

videoya kotum ya :D namuslu kadının eteği uzun olur hatta onun altında da genellikle! pijama olur dedi ya :DD:D of of :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

COURAGE_x bunu yazdı:

Akıl yaşta değil baştadır moruk. Atasözlerini bile unutup Türk kültürü ve ahlakı dersi verme burada. Sitemler yazının yanlış olduğuna değil, betimlemenin yanlış olduğunadır. Ben de kafelerin, birahanelerin önünde sigara içen bir adamım. O halde ben de mi ona, buna laf atan bir denyoyum? 

yok kardes estafurullah uzerine alinma ki kimse alinmasin elbette icmissindir dogurdur ki bende mensubu olmusumdur..he boyle tipler varmidir gercekten vardir yani bir cogumuz gormustur yasamistir rahatsz olmus belkide katilmistir ama eminim benimn bahsetmek istediklerimden bitanesi yoktur burda diye inaniyorum..

illa kose basinda deil her kesim ve ortamda vardir habil'ide kabil'de ... kusura bakma kardes genelleme olayi yok...!

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
Toplam Hit: 5746 Toplam Mesaj: 31