Delikanlica Söyleyin
-
bana bakin galiba tahribati birileri hackliyor?
ne bu kardes ikide bir site kapaniyor hi anlatin bakim.
eger yardim edilecek bir durum varsa söyleyin üzerimize düseni yapariz.
-
bi biz abaniyoz,bi onlar abaniyo :D
-
Tahribat darbeyi aldi bir kez ama su an darbedeb degil yeni serverina alisamadigi icin bu sekil kapanip aciliyor 1 hafta bu sekil gider sonra duzelir tabi bu gidis hattinada bakar
-
Ruslara azmi bir şekilde Türkün gücünü gösteriyoruz..Onlarda DDOS atıyorlar geçici olarak kapanıyor siteler..Başlıca Türk forumlarının bazıları kapandı..Ama asıl bombayı biz yapıcaz.O yüzden bu konuyu sormanın zamanı değil..Saygılar
-
Yaw bizim onları kapattığımız doğru ama onlar bizi kapatamıyor..
biz kendi başımızı yiyoruz :P
heşeyi anlatacam hele bi olaylar bitsin.
-
diğer hack sitelerinde tahribat.com un rusların saldırıları sonucu kapandığı yazılıyor
-
Ruslar saldırılarımıza karşılık verdi ama tahribat onlardan dolayı kapanmadı. Bilmediğiniz şeyler var zamanı geldiğinde açıklanır. Ayrıca server değişikliği oldu.
-
Yaw adam (holyone) kendi sitenin asp sini yazmış geliştirmiş tabii arada ufak vakalar olur. Ama sitenin 2 de 1 gidip gelmesi bundan değildir.
-
Eskiden saat gibi çalışırdı...
+gmehlin abiyi kızdırmayın size soru sordu hemen yanıtlayın.
-
-
"Cyber Warrior bir çok kez tahribat tarafından hacklenmişti doğru mu?" Bunu senmi yazdın?
Bir kaç kendini bilmez yazı yazıyor gaza geliniyor.Gerekli açıklama yapılsın diyorum,kaşınan varsa kaşırız icabında...