Delikanlica Söyleyin
-
ey tahribatcılar sıteyı hackleyen cok yuce bır gruptur ve o grubu bılıorm sıteyı ruslar hacklemedı kımın hackledıgını bılıorm herkes hakkettıgını aldıı .... kımse kımsenın onunde dız cokmedı dız cokturmeye calısanların bacakları kendılıgınden kırıldı ve zorla dız cokturuldu ..!!! allah yolu birdir...
-
webhacker bunu yazdı:
ey tahribatcılar sıteyı hackleyen cok yuce bır gruptur ve o grubu bılıorm sıteyı ruslar hacklemedı kımın hackledıgını bılıorm herkes hakkettıgını aldıı .... kımse kımsenın onunde dız cokmedı dız cokturmeye calısanların bacakları kendılıgınden kırıldı ve zorla dız cokturuldu ..!!! allah yolu birdir...ne demek istedin? anlamadımda.
-
webhacker bunu yazdı:
ey tahribatcılar sıteyı hackleyen cok yuce bır gruptur ve o grubu bılıorm sıteyı ruslar hacklemedı kımın hackledıgını bılıorm herkes hakkettıgını aldıı .... kımse kımsenın onunde dız cokmedı dız cokturmeye calısanların bacakları kendılıgınden kırıldı ve zorla dız cokturuldu ..!!! allah yolu birdir...ahaha süper geyik :) yalan sölemek caiz sankim bide allahı karıştırıyo lawuk :))
-
sadece guluyorum :D
turkiyenin %80i tahribati hacklemi$ :) -
tamam deyin gecin a.k
sevinsin hibnalar...
-
tamam
-
a.k eleman benim imzamdaki herkes tahribat.com önünde diz çökcek diz çökmeyenin dizlerini kırcaz sözümden dolayı böle yazmış.
a.k walla yakında Tayyip Erdoğanda ben tahribat.com u hackledim falan derse hiç şaşırmam :)
Toplam Hit: 6188 Toplam Mesaj: 28