Dell Inspiron N5010 Ekran Sorunu
-
Arkadaşlar az önce diğer bilgisayarımın ekranı küçük renkli kareler halinde olu ekranı yukarı aşağı yaptım daha fazla oldu o zaman da pc donmuştu kapatma düğmesine bastım kök kapattım tekrar açmak istedim 3 defa 1 sn aralıklarla ses çıkmaya başladı. Şimdi tekrar açtım ekran karıncılaı gösterdi yine ses çıktı sonra ekranda 3 şerit halinde karıncalanma çıktı. Neden olur bu arkadaşlar , ve yaptırsak ne kadar masraf çıkar ve pc çalıştıgı zaman ısınma sorunuda var.
mod : forumda, T.C' vatandaşlık numarası, hesap numarası cep telefonu gibi kişisel bilgilerin paylaşılması yasaktır.
aksi taktirde forumadan uzaklaştırılacaksınız.
-
garanti var mıdır ?
-
benimde aşırı ısınma sorunu war nasıl çözüm bulacagım bilmiyorum sogutucuyla 90 ı görüyo cihaz
-
Garantisi yoktur hocam ekranı yukarı aşağı yaptıgım zaman kök bozuldu ekranın içinde uzun bi kondostör var acaba o mu bozuşmuştur.
JuMaN tarafından 25/Ağu/13 15:28 tarihinde düzenlenmiştir
Edit : Yoksa LCD floresan invertörü mü bozuldu -
invertör oldugunu sanmıyorum ha invertörse çok makul bir fiyata verebilirim
ekran kablolarından olabilir
eğer ekran bozuksa 100 tl masrafı var geçen değiştirdim arkadaşınkini
sorunu tespit edersen yardımcı olurum
resim koy bakalım
yukarıdakı arkadas için ise şunu söyliyim fanı temizlesin yapabiliyorsa macun yenilesin bendede 5010 var ısısı gayet normal
DestinatioN tarafından 25/Ağu/13 15:35 tarihinde düzenlenmiştir -
DestinatioN bunu yazdı
invertör oldugunu sanmıyorum ha invertörse çok makul bir fiyata verebilirim
ekran kablolarından olabilir
eğer ekran bozuksa 100 tl masrafı var geçen değiştirdim arkadaşınkini
sorunu tespit edersen yardımcı olurum
resim koy bakalım
yukarıdakı arkadas için ise şunu söyliyim fanı temizlesin yapabiliyorsa macun yenilesin bendede 5010 var ısısı gayet normal
Hocam görüntü hiç gelmiyor şimdi ekranı yukarı aşağı yaptım tık yok ama dıt dıt dıt ses geliyor.
-
çevrende dell kullanan varsa ekran yuksek ihtimal uyar zaten çoğu lgnin aynı ekranı tak dene bakalım
olursa sahibindende 100 liraya satılıyor. takması çok basit zaten iki üç vida açıyosun o kadar
-
Notebook pc servisine götürdüm 7 dıt sesi geldigini söyledi ne anlama geliyor o ekranda hiç açılmıyor. Forumlarda araştırdım Anakart ve CPU arızalanmış diyorlar masraf ne gider arkadaşlar.
JuMaN tarafından 28/Ağu/13 14:13 tarihinde düzenlenmiştir -
JuMaN bunu yazdı
Notebook pc servisine götürdüm 7 dıt sesi geldigini söyledi ne anlama geliyor o ekranda hiç açılmıyor. Forumlarda araştırdım Anakart ve CPU arızalanmış diyorlar masraf ne gider arkadaşlar.
Hocam eğer anakart veya cpu arızalanmışsa baya girer sana söyleyeyim. En azından 600 fiyat çekerler diye tahmin ediyorum
-
Anakarttan ekrana giden bi kablo mu ne varmış o arızalnmış ve anakatı fanı vs. temizliyecek 85 - 100 tl arası masraf çıkar dediler.
-
büyük ihtimalle ekran kartı arızaya geçmiştir.kayseri civarındaysan ben yardımcı olabilirim fan bakımını yaptırmassan arıza tekrarı yüksek ihtimal