Dell Inspiron N5010 Ekran Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar az önce diğer bilgisayarımın ekranı küçük renkli kareler halinde olu ekranı yukarı aşağı yaptım daha fazla oldu o zaman da pc donmuştu kapatma düğmesine bastım kök kapattım  tekrar açmak istedim 3 defa 1 sn aralıklarla ses çıkmaya başladı. Şimdi tekrar açtım ekran karıncılaı gösterdi yine ses çıktı sonra ekranda 3 şerit halinde karıncalanma çıktı. Neden olur bu arkadaşlar , ve yaptırsak ne kadar masraf çıkar ve pc çalıştıgı zaman ısınma sorunuda var.

mod : forumda, T.C' vatandaşlık numarası, hesap numarası cep telefonu gibi kişisel bilgilerin paylaşılması yasaktır.

aksi taktirde forumadan uzaklaştırılacaksınız.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

garanti var mıdır ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

benimde aşırı ısınma sorunu war nasıl çözüm bulacagım bilmiyorum sogutucuyla 90 ı görüyo cihaz

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Garantisi yoktur hocam ekranı yukarı aşağı yaptıgım zaman kök bozuldu ekranın içinde uzun bi kondostör var acaba o mu bozuşmuştur.

Edit : Yoksa LCD floresan invertörü mü bozuldu

JuMaN tarafından 25/Ağu/13 15:28 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

invertör oldugunu sanmıyorum ha invertörse çok makul bir fiyata verebilirim

ekran kablolarından olabilir

eğer ekran bozuksa 100 tl masrafı var geçen değiştirdim arkadaşınkini

sorunu tespit edersen yardımcı olurum

resim koy bakalım

yukarıdakı arkadas için ise şunu söyliyim fanı temizlesin yapabiliyorsa macun yenilesin bendede 5010 var ısısı gayet normal

DestinatioN tarafından 25/Ağu/13 15:35 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

invertör oldugunu sanmıyorum ha invertörse çok makul bir fiyata verebilirim

ekran kablolarından olabilir

eğer ekran bozuksa 100 tl masrafı var geçen değiştirdim arkadaşınkini

sorunu tespit edersen yardımcı olurum

resim koy bakalım

yukarıdakı arkadas için ise şunu söyliyim fanı temizlesin yapabiliyorsa macun yenilesin bendede 5010 var ısısı gayet normal

Hocam görüntü hiç gelmiyor şimdi ekranı yukarı aşağı yaptım tık yok ama dıt dıt dıt ses geliyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

çevrende dell kullanan varsa ekran yuksek ihtimal uyar zaten çoğu lgnin aynı ekranı tak dene bakalım

olursa sahibindende 100 liraya satılıyor. takması çok basit zaten iki üç vida açıyosun o kadar

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Notebook pc servisine götürdüm 7 dıt sesi geldigini söyledi ne anlama geliyor o ekranda hiç açılmıyor. Forumlarda araştırdım Anakart ve CPU arızalanmış diyorlar masraf ne gider arkadaşlar.

JuMaN tarafından 28/Ağu/13 14:13 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Notebook pc servisine götürdüm 7 dıt sesi geldigini söyledi ne anlama geliyor o ekranda hiç açılmıyor. Forumlarda araştırdım Anakart ve CPU arızalanmış diyorlar masraf ne gider arkadaşlar.

Hocam eğer anakart veya cpu arızalanmışsa baya girer sana söyleyeyim. En azından 600 fiyat çekerler diye tahmin ediyorum

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Anakarttan ekrana giden bi kablo mu ne varmış o arızalnmış ve anakatı fanı vs. temizliyecek 85 - 100 tl arası masraf çıkar dediler.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

büyük ihtimalle ekran kartı arızaya geçmiştir.kayseri civarındaysan ben yardımcı olabilirim fan bakımını yaptırmassan arıza tekrarı yüksek ihtimal

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
Toplam Hit: 4349 Toplam Mesaj: 21