Dell Inspiron N5010 Ekran Sorunu
-
bladex38 bunu yazdı
büyük ihtimalle ekran kartı arızaya geçmiştir.kayseri civarındaysan ben yardımcı olabilirim fan bakımını yaptırmassan arıza tekrarı yüksek ihtimal
Saol hocam hatay dayım bi tanıdık vardı ona yaptırıyorum malzeme sparişi ve vercekti.
-
Arkadaşlar teknik servisi aradım bugün benim bilgisayar olmamış getirdikleri parça olmamış sorunda daha büyük dedi bana Notebook tamiri yapan arkadaşlar varmı arızayı bulabilecek.
-
ben sana sıkıntını söyliyim.
notebookun ekran chipi uçmuş. sana bakımı parça v.s. getirdiğini söyleyenlerde keklemişler seni. ısıtıp geri verceklerdi. demekki yemedi.
ekran kartın harici ise değiştirebilirsin. eğer değilse anakartı komple değiştirmen gerekicek. geçmiş olsun.
-
Bilgisayarı teknik servisden aldım Ekran kartı chipi gitmiş dedi %70 ihtimal ama ne doğru ne yalan bilmiyorum Dellin servisi www.oytek.com mail attım servis tagını falan yazdım 7 bip sesini söyedim cevap bekliyorum. Olmazsa pazertesi kargo ile gönderecem.
-
Sayın Yetkili ,
· Dell N5010 için İşlemci + Anakart ,
Ürünlerin fiyat stok bilgileri aşağıdaki gibidir.
ÜRÜN
FİYAT
TEMİN
SERVİS ÜCRETİ
İşlemci
631$+KDV
Stoklarda mevcuttur.Temini 3 iş günüdür.
30$+KDV
Anakart
245$+KDV
Stoklarda mevcuttur.Temini 3 iş günüdür.
Tarafımıza gönderdiğiniz cihaz için servis ücreti:
30$ + KDV'dir. ( Arıza tesbit, onarım, diğer işlemler) Yerinde servis ücreti (saat ücreti) :
50$+KDV’dir. Not: Atölyemize yollamış olduğunuz cihazlar için arıza tespiti sonucunda tarafınıza yazılı fiyat teklifi verildikden sonra maximum 5 gün içinde tarafımıza geri dönüş yapılmadığı taktirde cihazınız için işlem yapılmayacağı varsayılarak servis ücreti ile birlikde tarafınıza iletilecektir ve sipariş edilmiş olan parçaların iptali söz konusu değildir.
Ürünün tamirini onaylıyorsanız, işlemleri başlatmak için aşağıdaki formu doldurarak Oytek yetkililerine gönderiniz. Ad Soyad
T.C Kimlik No
Ödemeyi Yapacak kişinin Ad Soyad ve T.C. Kimlik No
Adres
Sabit Telefon
Cep Telefon-1
Cep Telefon-2
Faturanın Kesileceği Kişi/Kurum Adı
Vergi Dairesi
Vergi Kimlik No
Ödemeler havale, eft ve kredi kartı ile yapılabilmektedir. Kredi kartı ile ödeme işlemler Oytek servis merkezinde yapılabilir. Arkadaşlar dellin teknik servisine mail attım 7 bip sesi alıyorum dedin mail olarak bunu gönderdiler şimi benim notebook anakartı ve cpu mu gitmiş.Cihazı daha göndermedim yoksa bu parçalardan mı şüpheleniyorlar.
-
şüpheleniyorlar hocam.
ayrıca servise para vereceğine swordfish yapsın senin işi hocam.. halleder o.. servise bayılmaya gerek yok
yunusdogan tarafından 06/Eyl/13 22:18 tarihinde düzenlenmiştir -
yunusdogan bunu yazdı
şüpheleniyorlar hocam.
ayrıca servise para vereceğine swordfish yapsın senin işi hocam.. halleder o.. servise bayılmaya gerek yok
Bende öyle düşünüyorum hocam.
-
100 tl her bilgisayarcı yapar onu iki ısıtacak tmm :)
-
Hocam hiç uğraşma orda burda.
Cılkını cıkarmıslardır o makınanın ınceleye ınceleye. 5 kurus para vermeden gerı al. Bir murıdımız bu ısle ugrasıyordu konusu vardı.
Kargoyla arıza tespıtını ucretsız yapıyordu kargoyla ona yolla 1 gun gıdıs 1 gun gelıs. En azından guven sorunu olmaz. En olmadı yazıcıoglundakı fırmaları arastır buyuk fırmaları arastır hepsı kargo ucretını odedıgın takdırde arıza tespıtı bedavaya yapıyor.
Ayrıca bu makınadan bendede var i3 olanı. Kaç para bunların pıyasası satmayı dusunuyorum ıyı bırsey ederse?
-
Dellin bu modelinde inverter yok.